MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna NOIEMBRIE 2021 [actualizat 14 nov]

În contextul situației actuale, vă rugăm să aveţi în vedere că meditaţiile şi evenimentele spirituale din această lună se vor realiza de către fiecare participant de acasă. Toate meditațiile și exemplificările spirituale (cu excepţia meditaţiilor astrologice) vor fi transmise prin intermediul postului de televiziune on-line MISA Senzațional TV

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
 Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.

 

Marţi, 2 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL CONTEMPLAȚIEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 3 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL EXISTENȚEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 3 noiembrie / Joi, 4 noiembrie – SHIVARATRI. Între orele 23:40-01:10: MEDITAŢIA SPECIALĂ DE COMUNIUNE CU SHIVA, CU OCAZIA MOMENTULUI SACRU DE SHIVARATRI.

Joi, 4 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL PERSPECTIVEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 5 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL PERSEVERENȚEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 6 noiembrie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă nesfârșită veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL DETAȘĂRII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 6 noiembrie, între orele 17:45-18:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei VENUS. Efecte: Acest aspect trezeşte şi dinamizează trăirile adolescentine, romantice, rafinate şi trezeşte starea de candoare, bucuria şi starea de expansiune afectivă, iubirea pură, comunicativitatea şi îmbunătăţeşte sociabilitatea. Reprezintă totodată o şansă de a ne exprima cu mult curaj emoţiile binefăcătoare şi sentimentele stenice şi este o ocazie excelentă de a ne depăşi prejudecăţile referitoare la comunicarea afectivă. Aspectul respectiv trezeşte şi dinamizează creativitatea artistică, abilitatea oratorică, amplifică discernământul, compasiunea, face să apară starea de cumpătare. Trezeşte capacitatea de a comunica cu uşurinţă cu îngerul păzitor sau cu ghizii spirituali din lumile paradisiace subtile.

Sâmbătă, 6 noiembrie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL NEMURIRII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 6 noiembrie / Duminică, 7 noiembrie, între orele 23:45-00:15 – Meditație de comuniune spirituală profundă cu ARHETIPUL ZODIEI SCORPION.

Duminică, 7 noiembrie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ETERNITĂȚII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Luni, 8 noiembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu SFINŢII ARHANGHELI MIHAIL şi GAVRIIL.

Marţi, 9 noiembrie, începând cu ora 11:00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ A INSTRUCTORILOR DE YOGA, DE ȘIVAISM ȘI A LECTORILOR DE AYURVEDA (se va desfășura online).

Marţi, 9 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL RĂBDĂRII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 10 noiembrie, între orele 14:40-15:25 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în CONJUNCȚIE cu sfera subtilă de forță a planetei MARTE. Efecte: Trezeşte spiritul de iniţiativă, măreşte rapiditatea în gândire și curajul de a exprima liber ideile şi opiniile binefăcătoare. Amplifică spontaneitatea în exprimare, concentrarea şi focalizarea conștiinței. Este un aspect care favorizează punerea în practică a ideilor şi cunoştinţelor benefice în orice domeniu.

Miercuri, 10 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL DEMNITĂȚII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 11 noiembrie – Începe TABĂRA INTERNAȚIONALĂ DE ȘIVAISM, eveniment spiritual care se va desfășura online în perioada 11-15 noiembrie 2021.

Joi, 11 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL CREDINȚEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 12 noiembrie, între orele 18:10-18:55 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Trezeşte şi dinamizează intuiţia şi imaginaţia creatoare, amplifică senzualitatea rafinată și simţul artistic. Face să se trezească capacitatea de clarviziune şi inspiraţia.

Vineri, 12 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SALVĂRII SAU AL IZBĂVIRII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 13 noiembrie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă nesfârșită veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL CONȘTIINȚEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 13 noiembrie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ADEVĂRULUI DUMNEZEIESC pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 14 noiembrie, de la ora 18:00Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară.

Duminică, 14 noiembrie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL BEATITUDINII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Marți, 16 noiembrie, între orele 22:45-23:30 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a SOARELUI în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Acest aspect trezeşte energia tainică a voinţei, face să apară o stare pregnantă de aspiraţie spirituală, facilitează înţelegerea superioară şi profundă a cunoştinţelor ezoterice; conferă apariţia unei stări de încredere mult mărită în forţele proprii, face să se trezească în fiinţă o forţă benefică profund transformatoare, face posibilă intuirea şi revelarea menirii noastre în această viaţă. Acest aspect conferă de asemeni puterea de a ne abandona în faţa Voinţei lui Dumnezeu. Permite valorificarea şanselor de a realiza un salt spiritual, amplifică procesul lăuntric de autotransfigurare şi de raportare inspirată şi profundă la propriul suflet.

Marţi, 16 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL INSTANTANEITĂȚII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 17 noiembrie – TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu cu iubire, continenţă şi transfigurare este în perioada marți, 16 noiembrie, la ora 18:30 – miercuri, 17 noiembrie, la ora 10:30. Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică Tripura Sundari se realizează miercuri, 17 noiembrie, între orele 02:08-03:08. Momentul de maximă influență benefică este miercuri, 17 noiembrie, la ora 02:38.

Miercuri, 17 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL FERICIRII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 18 noiembrie, între orele 17:20-18:05 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Trezeşte capacităţile telepatice, intuitive şi pe cele de vizualizare creatoare. Dinamizează capacităţile premonitorii, facilitează trezirea capacităţilor de vindecare prin pase biomagnetice.

Joi, 18 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL PLĂCERII ELEVATE DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 19 noiembrie, între orele 07:50-08:35 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei URANUS. Efecte: Trezeşte în fiinţă aspiraţia intensă către o stare de libertate interioară, facilitează apariţia unei stări de detaşare, face posibilă desprinderea de ideile preconcepute, prosteşti, referitoare la relaţia de cuplu. Ajută la armonizarea relaţiilor de cuplu. Amplifică starea de abandon altruist prin iubire şi face posibilă desprinderea atât de felurite vicii, posesivităţi, ataşamente, cât şi de obiceiurile rele care ne blochează şi ne limitează transformarea spirituală. Face să apară inventivitate, creativitate superioară şi spontaneitate în relaţiile amoroase, declanşează rezolvări surprinzătoare, benefice, ale unor situaţii conflictuale.

Vineri, 19 noiembrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe joi, 18 noiembrie, la ora 16:58 şi se încheie sâmbătă, 20 noiembrie, la ora 04:58. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline este vineri, 19 noiembrie, la ora 10:58.

Vineri, 19 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL RITMULUI DUMNEZEIESC pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 20 noiembrie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă nesfârșită veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL CLIPEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 20 noiembrie, între orele 14:57-15:58 – MEDITAȚII DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR.

Sâmbătă, 20 noiembrie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL DREPTĂȚII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Duminică, 21 noiembrie, între orele 11:00-11:45 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei PLUTO. Efecte: Trezeşte şi favorizează apariţia unui mod rafinat de gândire şi a puterii de pătrundere a conștiinței. Reprezintă totodată o şansă de a descoperi noi modalităţi de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea unei stări de abandon în faţa Voinţei lui Dumnezeu Tatăl. Facilitează apariţia unei stări spontane de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control asupra fluctuaţiilor mentale. Amplifică şi susţine aspiraţia către transformare, face posibilă pătrunderea conştientă în sfera subconştientului colectiv, permite depăşirea fobiilor. Este un moment foarte favorabil în vederea învingerii obstacolelor de tot felul; de asemenea, acest aspect trezeşte rapiditatea (abilitatea conștiinței de a găsi soluţii creatoare benefice) în gândire, asociind-o în acelaşi timp cu forţa de pătrundere a conștiinței, trezeşte energia voinţei personale, trezeşte şi dinamizează procesul spontan de sublimare a energiilor în sfera conștiinței, face să se manifeste o mare forţă mentală benefică, face să apară o stare de fermitate de nezdruncinat în ceea ce priveşte convingerile spirituale, trezeşte capacitatea de a ne proiecta (de a călători) la voinţă în lumile astrale.

Duminică, 21 noiembrie, între orele 15:15-15:45 – Exemplificare spirituală cu tema: STAREA DE COMUNIUNE PLENARĂ ȘI PROFUNDĂ CU MEMBRII SUPREMULUI CONSILIU GALACTIC.

Duminică, 21 noiembrie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL EROISMULUI DUMNEZEIESC pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Marţi, 23 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ARTEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Miercuri, 24 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL POETICULUI DUMNEZEIESC pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Joi, 25 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL MINUNĂRII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Vineri, 26 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL TRANSFIGURĂRII DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 27 noiembrie, între orele 14:00-14:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă nesfârșită veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL VOII (VOINȚEI) DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 27 noiembrie, între orele 21:10-21:55 – MEDITAŢIE DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Sâmbătă, 27 noiembrie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL ABNEGAȚIEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Sâmbătă, 27 noiembrie / Duminică, 28 noiembrie – MAHA BHAIRAVA ASHTAMI (sărbătoarea anuală a lui SHIVA-BHAIRAVA). Între orele 23:40-01:10: STARE DE COMUNIUNE AMPLĂ, PROFUNDĂ, CU SHIVA-BHAIRAVA, cu ocazia momentului sacru de MAHA BHAIRAVA ASHTAMI.

Duminică, 28 noiembrie, între orele 22:30-23:00 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL SACRIFICIULUI DUMNEZEIESC pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

Luni, 29 noiembrie, între orele 15:55-16:40 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MARTE în TRIGON cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Acest aspect favorizează trezirea şi face să apară atracţie către ocultism şi misticism, trezeşte capacitatea de dedublare în lumile astrale, trezeşte şi dinamizează ingeniozitatea. Face să apară inspiraţie pentru realizarea unor acţiuni benefice.

Marți, 30 noiembrie, între orele 09:05-09:50 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei MERCUR în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei SATURN. Efecte: Facilitează atingerea stării de linişte şi calm la nivelul conștiinței, trezeşte şi susţine echilibrul dintre interior şi exterior, dintre esenţă şi aparenţă, fiind totodată o oportunitate pentru a înţelege priorităţile vieţii noastre atât în sfera spirituală, cât şi în sfera materială. Ajută la depăşirea rapidă a stărilor de împrăştiere şi defocalizare, amplifică puterea de concentrare a conștiinței, favorizează gândirea practică, trezeşte obiectivitatea şi punctualitatea.

Marți, 30 noiembrie, între orele 22:30-23:15 – Meditaţie de comuniune și intrare într-un proces de rezonanță ocultă cu un aspect astrologic benefic: sfera subtilă de forță a planetei VENUS în SEXTIL cu sfera subtilă de forță a planetei NEPTUN. Efecte: Permite înţelegerea amplă şi profundă, prin empatie, a sentimentelor şi a trăirilor lăuntrice ale celorlalţi oameni, face posibilă expansiunea euforică a fiinţei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilinţă, şi facilitează apariţia unor stări de iubire detaşată şi de dăruire necondiţionată către Dumnezeu. Trezeşte şi amplifică totodată starea de detaşare şi puterea de transfigurare a fiinţelor pe care le iubim. Trezeşte inspiraţia, creativitatea artistică, sensibilitatea şi rafinamentul estetic, intuiţia, favorizează apariţia iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare şi permite să intrăm conştient în legătură cu entităţile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina ataşamentele şi de a transfigura în mod exemplar fiinţa iubită.

Marți, 30 noiembrie, între orele 19:00-19:45 – Meditaţie de comuniune cu SFÂNTUL ANDREI.

Marţi, 30 noiembrie, între orele 23:00-23:30 – Exemplificare spirituală: Comuniune intensă, plenară, profundă, continuă cu energia subtilă sublimă, nesfârșită, veșnică, gratuită a ATRIBUTULUI DUMNEZEIESC AL MĂREȚIEI DUMNEZEIEȘTI pe care o atragem din abundență în universul nostru lăuntric.

 

yogaesoteric
1 noiembrie 2021

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More