MEDITAŢII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE şi EVENIMENTE SPIRITUALE din luna SEPTEMBRIE 2016

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”
 

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor yoga Gregorian Bivolaru
 Miercuri, 7 septembrie, între orele 8.00-8.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în trigon cu PLUTO. Efecte
: Trezeşte şi amplifică forţa de regenerare în întreaga fiinţă, face să crească şi să se rafineze puterea de pătrundere mentală, facilitează transformarea lăuntrică, trezeşte în mod armonios sexualitatea rafinată şi frenetică, dinamizează masculinitatea şi o face să se manifeste plenar şi armonios. Face să crească forţa creatoare, hotărârea, curajul, vitalitatea şi virilitatea. Energia astrală complexă, benefică, a acestui aspect trezeşte şi amplifică forţa afectivă, starea de aspiraţie şi favorizează revelarea profunzimilor nebănuite ale fiinţei, făcând totodată posibilă fuziunea lăuntrică inefabilă cu Dumnezeu Tatăl. Acest aspect trezeşte şi facilitează transformările profunde în sfera subconştientului şi face să apară o raportare plină de sacralitate la eros, favorizând totodată transmutarea potenţialului sexual şi sublimarea armonioasă a energiei erotice efervescente.

Miercuri, 7 septembrie, între orele 14.15-15.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în sextil cu SATURN. Efecte: Acest aspect trezeşte o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depăşirea superficialităţii şi facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul de sine şi fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia tainică a acestui aspect trezeşte puterea de a percepe în mod spontan frumuseţea interioară şi facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, trezeşte responsabilitatea emoţională. Face să apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare şi nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială şi cea spirituală.

Sâmbătă, 10 septembrie, între orele 14.00-14.30 Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL DETAŞĂRII DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV.

Duminică, 11 septembrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 11 septembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Miercuri, 14 septembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu momentul sărbătorii creştine ÎNĂLŢAREA SFINTEI CRUCI.

Miercuri, 14 septembrie – TRIPURA SUNDARI. Între orele 23.15-0.15: meditaţie de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în cuplu, cu iubire, transfigurare şi continenţă: 16.30 (miercuri, 14 septembrie) – 8.30 (joi, 15 septembrie). Momentul de maximă influenţă benefică: miercuri, 14 septembrie, la ora 23.47.

Vineri, 16 septembrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a Lunii Pline începe vineri, 16 septembrie, la ora 4.05 şi se încheie sâmbătă, 17 septembrie, la ora 16.05. Momentul de maximă influenţă nefastă a Lunii Pline: vineri, 16 septembrie, la ora 22.05.

Sâmbătă, 17 septembrie, între orele 9.45-10.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MARTE în trigon cu URANUS. Efecte: Dinamizează într-un mod cu totul excepţional sfera mentală şi totodată ne trezeşte intuiţia, discernământul, originalitatea, spontaneitatea în exprimarea ideilor. Facilitează sublimarea energiilor mentale inferioare, amplifică puterea de concentrare mentală, ne ajută la înţelegerea şi asimilarea valorilor abstracte, ne ajută să devenim un tainic releu divin.

Sâmbătă, 17 septembrie, între orele 14.00-14.30  Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL RĂBDĂRII DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV

Sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 14.57 – SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala Pipera 1 (vestiar).

Duminică, 18 septembrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 18 septembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 19 septembrie, între orele 14.35-15.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: VENUS în sextil cu MARTE. Efecte: Favorizează trezirea pasionalităţii rafinate, a romantismului, a rafinamentului erotic şi artistic. Dinamizează nevoia de exprimare a sentimentelor de iubire amplificând curajul de a ne exprima potenţialul afectiv, facilitează creativitatea şi spontaneitatea ajutând la desprinderea de prejudecăţi, mai ales de prejudecăţile de natură sexuală. Conduce la transformarea dorinţelor limitatoare în stări spirituale prin intermediul abandonului şi a dăruirii necondiţionate. Trezeşte curajul, autodepăşirea, anihilarea obiceiurilor nefolositoare evoluţiei noastre afectiv-relaţionale. Predispune la trezirea stării de iubire pură, dinamizează în fiinţă tandreţea şi permite depăşirea timidităţii şi a prejudecăţilor referitoare la sexualitate. Amplifică imaginaţia creatoare, starea de transfigurare şi de armonie în cuplu, forţa de transformare a fiinţei prin iubire.

Miercuri, 21 septembrie, între orele 4.10-4.55 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în trigon cu PLUTO. Efecte: Acest aspect este favorabil pentru asocierea creatoare a voinţei ferme cu abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare, totodată facilitează învingerea obstacolelor de tot felul. Trezeşte şi amplifică diplomaţia interioară, înclinaţia către studiu, dinamizează şi amplifică forţa creatoare, trezeşte şi face să crească farmecul personal.

Joi, 22 septembrie, de la ora 11.00  ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA, a LECTORILOR DE AYURVEDA şi a INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, la sala Pipera 1. Program administrativ: 10.00-14.00. În aceeaşi zi vor mai avea loc: ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA, între orele 8.00-11.00, la sala Pipera 1, şi ÎNTÂLNIREA INSTRUCTORILOR DE ȘIVAISM, de la ora 10.00, la sala Pipera 1 (vestiar).

Joi, 22 septembrie, între orele 16.50-17.50 – Meditaţie de comuniune cu momentul ECHINOCŢIULUI DE TOAMNĂ. Efecte: Acest aspect generează în universul fiinţei umane o stare de echilibru între nevoia de activitate fizică şi nevoia de exteriorizare a potenţialului afectiv. Datorită echilibrului energetic al acestui moment special (ziua este egală cu noaptea), toate acţiunile benefice care sunt realizate în această perioadă pot fi în mod preponderent încărcate cu starea de iubire, deoarece mai ales acum se sublimează aspectele inferioare ale zodiei Fecioarei (persistenţa în acţiuni inutile, preocuparea aproape obsesivă pentru îndatoririle materiale) în aspectele elevate ale zodiei Balanţei (starea de iubire detaşată, trăirile elevate şi inspiraţia artistică, simţul spontan al măsurii, rafinamentul, romantismul). Acest moment ne permite, printre altele, să conştientizăm că trăirile artistice sunt, în realitate, forme ale anumitor trăiri sufleteşti. Lecţia principală a acestui moment de hiatus este aceea de a învăţa să îmbinăm într-un mod armonios utilul cu plăcutul, sfera materială cu cea spirituală. Momentul de maxim al echinocţiului de toamnă: joi, 22 septembrie, la ora 17.21.

Vineri, 23 septembrie, între orele 11.35-12.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: MERCUR în trigon cu PLUTO. Efecte: Acest aspect este favorabil pentru asocierea creatoare a voinţei ferme cu abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare, totodată facilitează învingerea obstacolelor de tot felul. Trezeşte şi amplifică diplomaţia interioară, înclinaţia către studiu, dinamizează şi amplifică forţa creatoare, trezeşte şi face să crească farmecul personal.

Sâmbătă, 24 septembrie, între orele 14.00-14.30  Meditaţie cu ATRIBUTUL DUMNEZEIESC AL ESENŢEI DUMNEZEIEŞTI, transmisă online de postul MISA SENZAŢIONAL TV

Sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Obor.

Duminică, 25 septembrie, de la ora 17.00 – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 2.

Duminică, 25 septembrie, de la ora 21.00 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Luni, 26 septembrie, între orele 9.45-10.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: SOARE în conjuncție cu JUPITER. Efecte: Acest aspect astrologic face să se trezească în fiinţă starea de generozitate, bunăvoinţa şi compasiunea. Amplifică demnitatea, spiritul întreprinzător şi justiţiar. Trezeşte şi amplifică optimismul şi încrederea în forţele proprii, dinamizează capacitatea de a acţiona în mod integrat şi armonios.

Miercuri, 28 septembrie, de la ora 18.30  CONFERINŢA de DESCHIDERE a CURSULUI DE YOGA PENTRU ANUL I din BUCUREȘTI, la sala Pipera 1.

Miercuri, 28 septembrie/Joi, 29 septembrie – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00: MEDITAŢIE DE COMUNIUNE PROFUNDĂ CU SHIVA CU OCAZIA MOMENTULUI DE SHIVARATRI, realizată în spirală yang. În Bucureşti, spirala se va organiza la sala Pipera 2.

Vineri, 30 septembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditaţie de comuniune cu marele yoghin LAHIRI MAHASAYA.


yogaesoteric
7 septembrie 2016


 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More