MEDITAŢII şi CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna IANUARIE 2011

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe”

ATENŢIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT.
Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Joi, 6 ianuarie, între orele 17.00-17.45 – BOBOTEAZA: meditaţie de evocare a momentului Botezului Domnului.

Vineri, 7 ianuarie, între orele 17.00-17.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu SFÂNTUL IOAN BOTEZĂTORUL.

Sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 21.15 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE realizată la unison în toată ţara.

Duminică, 9 ianuarie – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT.

Luni, 10 ianuarie, între orele 21.45-22.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Neptun. Efecte: Trezeşte şi conferă apariţia unui mod de gândire rafinat, transfigurator şi favorizează dinamizarea puterii de pătrundere mentală. Reprezintă o şansă de a descoperi unele modalităţi tainice, inedite, de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea stării de abandon în faţa Voinţei lui DUMNEZEU TATĂL. Facilitează apariţia spontană a unei stări ample de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control lăuntric asupra fluctuaţiilor mentale. Face să se amplifice şi să se rafineze aspiraţia către transformare spirituală, face posibilă pătrunderea ocultă în sfera subconştientului colectiv, permite eliminarea fulgerătoare a fobiilor.

Miercuri, 12 ianuarie, între orele 12.15-13.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Marte în sextil cu Uranus. Efecte: Facilitează amplificarea stării de releu divin, trezeşte  inspiraţia şi originalitatea. Conferă posibilitatea de a ne depăşi cu uşurinţă rigiditatea şi prejudecăţile limitatoare, reprezentând o şansă spre a ne dezvolta curajul şi iniţiativa, orientate către realizarea uneori scopuri profund transformatoare şi benefice. Conferă pasionalitate rafinată şi spontaneitate. Trezeşte şi amplifică în fiinţă dinamismul binefăcător, facilitează angrenarea iniţiativelor inovatoare, trezeşte şi dinamizează capacitatea de a acţiona rapid şi eficient, trezeşte şi dinamizează îndrăzneala şi inteligenţa.

Miercuri, 12 ianuarie, între orele 14.00-14.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele yoghin SWAMI VIVEKANANDA.Vineri, 14 ianuarie, între orele 02.15-03.00 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Marte în sextil cu Jupiter. Efecte: Trezeşte tenacitatea şi încrederea în forţele benefice proprii, amplifică spiritul întreprinzător şi  eficienţa în acţiune. Este un moment excepţional pentru dezvoltarea capacităţilor vindecătoare latente, trezeşte forţa de angrenare în acţiuni terapeutice şi de purificare. Amplifică spiritul justiţiar. În cazul acestui aspect, este facilitată apariţia generozităţii, trezirea exprimării creatoare, apariţia încrederii în sine, face cu putinţă trezirea capacităţii de exprimare a idealurilor spirituale.

Sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 21.15 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE realizată la unison în toată ţara.

Duminică, 16 ianuarie – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT.

Luni, 17 ianuarie, între orele 23.40-00.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Uranus. Efecte: Trezeşte imaginaţia creatoare şi originalitatea. Favorizează inspiraţia artistică şi trezeşte spontaneitatea. Face să se amplifice în fiinţă starea de detaşare, facilitând desprinderea de prejudecăţile închistatoare şi de condiţionările prosteşti. Trezeşte şi amplifică senzualitatea rafinată, starea de virilitate, originalitatea, vitalitatea, facilitează apariţia unei stări de expansiune prin iubire, face să se trezească puterea de dăruire necondiţionată faţă de DUMNEZEU. Facilitează atingerea stării de fericire paradisiacă.

Marţi, 18 ianuarie – TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic: ora 00.31. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu, cu iubire, transfigurare şi continenţă se realizează in intervalul orar 15.00 (luni, 17 ianuarie)-09.00 (marţi, 18 ianuarie).  Meditaţia specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI se realizează între orele 00.15- 01.00.


Marţi, 18 ianuarie, între orele 07.35-08.20 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncţie cu Pluto
. Efecte: Acest aspect permite să fie asociate cu uşurinţă voinţa fermă cu abilitatea mentală de a găsi soluţii benefice, creatoare la problemele cu care ne confruntăm. Acesta este un aspect astral favorabil învingerii obstacolelor de tot felul. Este facilitată apariţia spontană a stărilor de vid beatific, este dinamizată şi amplificată puterea de concentrare mentală, focalizarea de lungă durată a atenţiei, trezeşte disponibilităţile mentale latente, accelerează sublimarea energiilor inferioare la nivelul centrului subtil de forţă AJNA CHAKRA. Este un aspect ce trezeşte şi amplifică puterea de pătrundere mentală, face să apară o stare inedită de hiperluciditate, uşurează focalizarea asupra trăirilor de natură mistică, face să apară anumite intuiţii spirituale referitoare la universul cauzal.

Miercuri, 19 ianuarie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenţă nefastă a LUNII PLINE începe miercuri, 19 ianuarie, la ora 05.21 şi se încheie joi, 20 ianuarie, la ora 17.21. Momentul de maximă influenţă nefastă a LUNII PLINE este miercuri, 19 ianuarie, la ora 23.21.

Joi, 20 ianuarie, între orele 00.20-01.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Jupiter. Efecte: Acest aspect amplifică starea de expansiune interioară, generozitatea, demnitatea şi bunăvoinţa. Face să se manifeste dragostea de adevăr şi frumos, optimismul, bucuria de a trăi. Trezeşte simţul didactic, favorizează exprimarea calităţilor oratorice, identificarea profundă cu Ghidul spiritual. Oferă şansa de a trezi în fiinţa noastră starea de dăruire conştientă faţă de idealul spiritual, favorizează trezirea sufletului şi capacitatea de a lua decizii pline de înţelepciune.

Sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 14.57 – SPIRALE YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizate la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala IS 7.
 

Sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 21.15 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE realizată la unison în toată ţara.


Duminică, 23 ianuarie, între orele 21.00-21.45 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Saturn.
Efecte: Acest aspect trezeşte o stare de maturitate spirituală în sfera afectivă, dinamizează impulsul de manifestare a sentimentelor. Conduce la depăşirea superficialităţii şi facilitează controlul asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în fiinţă respectul de sine şi fidelitatea în relaţiile de iubire. Favorizează trezirea şi amplificarea stării de abnegaţie. Energia tainică a acestui aspect trezeşte puterea de a percepe în mod spontan frumuseţea interioară şi facilitează atingerea stării de maturitate afectivă, trezeşte responsabilitatea emoţională. Face să apară o stare inefabilă de echilibru între nevoia de exteriorizare şi nevoia de interiorizare, generează o stare de armonie între sfera materială şi cea spirituală.

Sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 21.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC realizată la unison în toată ţara.

Sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 21.50 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI
DIVINE realizată la unison în toată ţara.

yogaesoteric

6 ianuarie 2011

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More