MEDITAŢII ȘI CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE din luna MAI 2012

 

Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proşti se ridică imediat şi merg indiferenţi mai departe.”

ATENŢIE!!!
Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată nişte daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeţi şi să savuraţi, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANŢELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă şi continuă a atenţiei asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar şi profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT
Profesor yoga Gregorian BivolaruVineri, 11 mai, între orele 0.45-1.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Neptun. Efecte:
Trezeşte şi conferă apariţia unui mod de gândire rafinat, transfigurator şi favorizează dinamizarea puterii de pătrundere mentală. Reprezintă o şansă de a descoperi unele modalităţi tainice, inedite, de depăşire a sferei mentalului prin cultivarea stării de abandon în faţa Voinţei lui DUMNEZEU TATĂL. Facilitează apariţia spontană a unei stări ample de transfigurare şi totodată conferă un foarte bun control lăuntric asupra fluctuaţiilor mentale. Face să se amplifice şi să se rafineze aspiraţia către transformare spirituală, face posibilă pătrunderea ocultă în sfera subconştientului colectiv, permite eliminarea fulgerătoare a fobiilor. 

Sâmbătă, 12 mai, de la ora 21.15 – MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE realizată la unison în ţară. În continuarea programului spiritual din seara de 12 mai, în intervalul orar 21.50-22.25, va avea loc A TREIA CONSACRAREla unison aTAPASULUI de POST NEGRU, care va fi realizat pentru întreaga zi de duminică timp de 49 de duminici consecutive. Prima duminică de post negru din cadrul acestei a treia integrări spirituale din perioada 2012-2013 va fi în data de 13 mai 2012. În Bucureşti, aceste două manifestări spirituale se vor desfăşura la sala Obor.   

Duminică, 13 mai, între orele 16.05–16.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Jupiter. Efecte: Acest aspect astrologic face să se trezească în fiinţă starea de generozitate, bunăvoinţa şi compasiunea. Amplifică demnitatea, spiritului întreprinzător şi justiţiar. Trezeşte şi amplifică optimismul şi încrederea în forţele proprii, dinamizează capacitatea de a acţiona în mod integrat şi armonios.

Duminică, 13 mai, între orele 23.40-0.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Marte. Efecte: Stimulează transpunerea cu uşurinţă a ideilor benefice în acţiune. Trezeşte şi dinamizează combativitatea, facilitează depăşirea inerţiei, favorizează trezirea capacităţii de a găsi soluţii benefice ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Ajută la integrarea armonioasă în planul material, amplifică spontaneitatea şi rapiditatea în luarea deciziilor, face să apară curajul de a ne exprima liber ideile. 

Luni, 14 mai, între orele 10.55–11.40 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Pluto. Efecte: Acest aspect este favorabil pentru asocierea creatoare a voinţei ferme cu abilitatea mentală de a găsi soluţii creatoare, totodată facilitează învingerea obstacolelor de tot felul. Trezeşte şi amplifică diplomaţia interioară, înclinaţia către studiu, dinamizează şi amplifică forţa creatoare, trezeşte şi face să crească farmecul personal.  

Vineri, 18 mai / Sâmbătă, 19 mai – SHIVARATRI. Între orele 23.30-1.00 – meditaţie de comuniune cu SHIVA. În Bucureşti, meditaţia va avea loc la sala Pipera 1.

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 14.57 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC şi cu SUFLETUL NEAMULUI MAGHIAR, realizată la unison în mai multe oraşe din Ungaria şi România. În Bucureşti, spirala se va desfăşura la sala PIPERA 1 (vestiar).
 

Luni, 21 mai – INIŢIEREA SVARA, începând cu ora 20:00, la sala PIPERA 1.
 Marţi, 22 mai, între orele 8.40-9.25 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncţie cu Jupiter. Efecte:
Acest aspect conferă trezirea sensibilităţii binefăcătoare, face posibilă trezirea rafinamentului artistic, stimulează imaginaţia creatoare, face posibilă elevarea trăirilor afective, induce spiritualizarea şi rafinarea sentimentelor binefăcătoare, trezeşte şi amplifică aspiraţia spirituală. Facilitează trezirea şi dinamizarea trăirilor mistice elevate şi impulsionează mobilizarea cu succes în vederea împlinirii marilor idealuri spirituale ale omenirii. Face să intre în efervescenţă forţa creatoare, dinamizează şi amplifică rafinamentul erotic, favorizează orientarea şi sublimarea energiilor subtile benefice în sensul unei inspirate creativităţi artistice.
 

Joi, 24 mai – ÎNĂLŢAREA DOMNULUI. Între orele 13.00-13.45, meditaţie de comuniune cu IISUS în glorie (înălţarea lui IISUS din lumea fizică în Împărăţia TATĂLUI CERESC).

 

Vineri, 25 mai – ZIUA lui KALI. Între orele 13.00-14.30, meditaţie de comuniune amplă, profundă şi copleşitoare cu Marea Putere Cosmică KALI.

 
Vineri, 25 mai, între orele 18.00-18.45 – Meditaţie de comuniune spirituală cu marele mistic creştin PADRE PIO.

 

Sâmbătă, 26 mai, de la ora 21.00 – SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC, realizată la unison în ţară. În continuare, de la ora 21.50, se va realiza MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAŢIEI DIVINE, realizată la unison în ţară. În Bucureşti, aceste două spirale vor avea loc la sala Pipera 1.
 Duminică, 27 mai, între orele 14.05-14.50 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncţie cu Mercur. Efecte:
Trezeşte şi dinamizează o stare armonioasă de solaritate, spiritul de iniţiativă, starea detaşată de competitivitate, claritatea în gândire, simţul practic, eficienţa în acţiunile benefice de natură practică, ingeniozitatea. Totodată, acest aspect amplifică memoria şi puterea intelectului. El face să se manifeste din plin curajul şi ne susţine să ducem la bun sfârşit acţiunile benefice pe care le realizăm. El facilitează manifestarea capacităţilor oratorice. Tot atunci se amplifică unele procese de purificare la nivelul plexului solar şi este susţinută aspiraţia armonioasă de autodepăşire, cât şi cea de afirmare lucidă şi detaşată. Este facilitată apariţia unei stări de armonie între sfera mentală şi sfera vitală a fiinţei şi trezirea creativităţii. Acest aspect face să crească fermitatea în ceea ce priveşte exprimarea ideilor benefice. Îmbunătăţeşte atenţia şi puterea de conştientizare. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale. Generează un fenomen pregnant de solarizare în sfera mentală a fiinţei. Este un moment favorabil pentru detaşarea de ideile obsesive.
 

Duminică, 27 mai – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAŢIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT realizată la unison în ţară. În Bucureşti, întâlnirea va avea loc la sala Pipera 1.


Luni, 28 mai, între orele 2.20-3.05 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Uranus. Efecte:
Trezeşte şi dinamizează intuiţia spirituală, puterea de pătrundere mentală, capacitatea de comunicare telepatică, trezeşte inventivitatea binefăcătoare, favorizează eliberarea de prejudecăţile prosteşti. Permite vindecarea prin rugăciune şi credinţă în DUMNEZEU; facilitează comuniunea cu entităţile angelice. Aceasta este totodată o conjunctură benefică ce oferă şansa unei translaţii spontane în dimensiunea cea tainică a Supramentalului. Trezeşte şi amplifică puterea de concentrare mentală, face posibilă înţelegerea valorilor abstracte, trezeşte în mod gradat disponibilităţile mentale latente. Este un moment excelent de demarare a proceselor de purificare a mentalului şi de trezire a disponibilităţilor mentale intuitive care, printre altele, îmbunătăţesc memoria.

Luni, 28 mai, între orele 18.45-19.30 – Meditaţie de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Uranus. Efecte: Trezeşte imaginaţia creatoare şi originalitatea. Favorizează inspiraţia artistică şi trezeşte spontaneitatea. Face să se amplifice în fiinţă starea de detaşare, facilitând desprinderea de prejudecăţile închistatoare şi de condiţionările prosteşti. Trezeşte şi amplifică senzualitatea rafinată, starea de virilitate, originalitatea, vitalitatea, facilitează apariţia unei stări de expansiune prin iubire, face să se trezească puterea de dăruire necondiţionată faţă de DUMNEZEU. Facilitează atingerea stării de fericire paradisiacă.

******* 

Miercuri, 6 iunie/Joi, 7 iunie, de la ora 24.00 – ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA şi a LECTORILOR DE AYURVEDA, la sala PIPERA 1. Program administrativ: între orele 22.00-24.00.

ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA va avea loc miercuri, 6 iunie, la sala PIPERA 1, de la ora 22.00.

 

yogaesoteric
10 mai 2012

 

 

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More