Pare incredibil, dar este perfect adevărat

de George Preda
 

În timp ce Serviciile Secrete (SRI) îl monitorizau de zor pe profesorul yoga Gregorian Bivolaru şi îi ascultau cu zel convorbirile telefonice pentru ca nu cumva să se faca vinovat de activităţi care pun în pericol siguranţa naţională, deasupra teritoriului României erau pulverizate şi continuă din ce în ce mai des să fie pulverizate dârele morţii (chemtrails-uri)

 

În timp ce vajnicele organe ale SRI îi interceptau profesorului yoga Gregorian Bivolaru zi de zi, de ani de zile, convorbirile telefonice, sperând că în felul acesta îi vor putea face un dosar penal pentru a-l arunca în închisoare – aşa cum îi transmiteau adeseori mesaje – asupra teritoriului ţării noastre (România) erau pulverizate şi sunt chiar şi acum din ce în ce mai des pulverizate dârele morţii (chemtrails-uri). Despre toate acestea se ştie la ora actuală din ce în ce mai mult în Occident. Ceea ce puţini ştiu este faptul că profesorul yoga Gregorian Bivolaru a scris o lucrare foarte bine documentată şi care este intitulată Un genocid planetar – zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morţii (chemtrails-uri). În cadrul acestei lucrări sunt prezentate o mulţime de dovezi referitoare la teribilul secret al dârelor morţii (chemtrails-uri). Cu toate că lucrarea respectivă a văzut deja lumina tiparului şi chiar a fost pusă la dispoziţia cititorilor, organele în drept din România, respectiv Serviciile Secrete (SRI), Poliţia, Armata se prefac că nu ştiu nimic despre dârele morţii care brăzdează cerul României şi, în loc să îşi facă datoria în această direcţie, se focalizează cu o cretină îndârjire împotriva unor cetăţeni nevinovaţi, ascultând convorbirile telefonice ale românilor, aşa cum au făcut ani de zile cu profesorul yoga Gregorian Bivolaru. Ne întrebăm totuşi pe unde vor scoate cămaşa toate aceste organe şi organisme ale statului, în frunte cu Justiţia şi Procuratura română, atunci când (mai târziu) vor ieşi în mod oficial la iveală dovezile irevocabile ale acestui genocid planetar care a fost dezlănţuit şi este înfăptuit prin intermediul dârelor morţii (chemtrails-uri)? Ne întrebăm ce vor spune atunci toate aceste organe abilitate să apere interesele (incluzând sănătatea) acestui popor şi ce explicaţii vor oferi referitoare la complicitatea criminală pe care au manifestat-o chiar şi după ce cartea profesorului yoga Gregorian Bivolaru a văzut lumina tiparului? Vor mai putea spune şi dupa aceea că nu ştiau? Vor fi capabile să-şi recunoască orbirea, incompetenţa şi complicitatea cu cei care au pulverizat ani şi ani de zile din anumite avioane dârele morţii (chemtrails-uri)? Cum se face că în loc să acţioneze imediat împotriva acestui genocid planetar care deja a fost declanşat şi în România, ele îşi pierd vremea şi risipesc banii contribuabililor înregistrând convorbirile românilor sub pretextul că sunt un pericol pentru siguranţa naţională? După atâtea întrebări vă oferim în cele ce urmează câteva citate zguduitoare din respectiva lucrare a profesorului yoga Gregorian Bivolaru. În felul acesta veţi putea să analizaţi singuri incompetenţa şi complicitatea criminală pe care o manifestă de ani de zile organele SRI, Poliţia, Armata, Procuratura, Ministerul Sănătăţii, Justiţia, etc. etc.

Vă oferim în cele ce urmează aceste pagini din lucrarea profesorului yoga Gregorian Bivolaru care a văzut lumina tiparului în anul 2010. Cu toate acestea, organele în drept nu au luat nicio măsură deoarece, aşa cum puteţi observa, dârele morţii (chemtrails-urile) continuă să brăzdeze cerul patriei, în timp ce o mulţime de fiinţe umane (fraţii noştri români) se îmbolnăvesc grav sau mor pe capete. La întrebarea „cum este cu putinţă să se petreacă toate acestea?!”, răspunsul este simplu: „România este ţara tuturor posibilităţilor (în rău!).”


Fragmente din lucrarea Un genocid planetar – zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morţii (chemtrails-uri) pe care anumite avioane le fac să apară pe cer (spre a răspândi pe ascuns atât unele substanţe chimice ce sunt foarte toxice, cât şi bolile, epidemiile, suferinţa şi moartea de Gregorian Bivolaru


O ŞOCANTĂ ŞTIRE CE DOVEDEŞTE ŞI TOTODATĂ
CONFIRMĂ CĂ INFORMAŢIILE ŞI PROBELE DIN CE ÎN CE
MAI NUMEROASE DESPRE REALITATEA ÎNFRICOŞĂTOARE
A CHEMTRAILS-URILOR SE ADEVEREŞTE!!!

Un avion din SUA ce realiza o misiune secretă care fusese
plănuită de CIA a fost sabotat pe teritoriul chinezesc,
fiind astfel împiedicat să decoleze

Anumite rapoarte ale serviciilor secrete de la Kremlin dezvăluie faptul că un avion SUA care realiza o misiune secretă ce fusese plănuită de CIA a fost sabotat în China pe aeroportul din Pudong, fiind astfel împiedicat să decoleze. Potrivit rapoartelor respective, acest avion era echipat pentru a face pulverizări ale anumitor substanţe în timpul zborului şi el transporta mai multe recipiente metalice ce erau umplute cu soluţii contaminate cu virusul modificat al gripei porcine. Cercetările ulterioare au arătat că toate acele substanţe urmau să fie pulverizate în zbor deasupra anumitor zone din Asia.
Aceste împrejurări şi mai ales conţinutul acestor recipiente metalice dovedesc la ora actuală, fără nicio îndoială, că realitatea înfricoşătoare a acţiunilor ce sunt realizate de elita satanică mondială a aşa-zişilor „iluminaţi” care acţionează prin intermediul Francmasoneriei mondiale este o zguduitoare realitate.

Fotografia de mai jos înfăţişează interiorul avionului respectiv ce era echipat cu butoaie metalice care conţineau soluţii contaminate cu virusul modificat al gripei porcine.

 

Această informaţie înspăimântătoare şi la prima vedere incredibilă (mai ales pentru cei naivi şi proşti, cât şi pentru cei sceptici şi obtuzi) este bine să fie corelată cu observarea chemtrails-urilor care au început să apară şi pe teritoriul României la scurt timp după înfiinţarea bazei NATO pe teritoriul acestei ţări. După cum putem observa cu toţii, aceste chemtrails-uri au început să brăzdeze din ce în ce mai des teritoriul României în lung şi în lat, semănând totodată din văzduh boli şi epidemii cumplite, ce îi vor conduce pe români către o moarte sigură, ce este dorită de elita satanică a iluminaţilor pentru a reduce populaţia acestei planete la aproximativ 1 miliard de fiinţe umane. Puteţi fi siguri că acest subiect este şi va fi întotdeauna de acum înainte cenzurat în mijloacele mass-media care sunt aproape toate controlate din umbră şi aservite intereselor sinistre ale acestei elite satanice mondiale a aşa-zişilor „iluminaţi” care acţionează din umbră, întocmai ca o caracatiţă infernală, prin intermediul Francmasoneriei mondiale.
Dată fiind această dovadă zguduitoare şi având în vedere că există multe alte dovezi referitoare la nocivitatea chemtrails-urilor, ne facem datoria să dezvăluim, cu mult curaj, toate aceste aspecte, căci este necesar ca adevărul să iasă la iveală, acum când încă nu este prea târziu. Dat fiind faptul că trăim deja vremuri apocaliptice, considerăm că este de datoria noastră să dezvăluim, pe baza dovezilor existente, aceste planuri criminale, fără a trece sub tăcere această monstruoasă conspiraţie a elitei satanice a „iluminaţilor ce” urmăresc să dezlănţuie sub privirile noastre naive un genocid planetar.
Corelând într-un mod inteligent toate aceste dovezi, ne putem da seama pe ce se bazează aceşti nemernici plini de viclenie, care acţionează într-un mod criminal din umbră, atunci când anunţă prin mijloacele mass-media epidemii sau pandemii ale unor gripe, ce sunt în realitate create în laborator prin manipulări genetice diabolice.

După cum ne-am obişnuit deja, cam prin lunile octombrie-noiembrie apare un nou vaccin al unei noi forme de gripă (observaţi că nu am scris „împotriva gripei”, căci în realitate naivilor care îşi administrează un astfel de vaccin li se injectează, de fapt, într-o anumită doză, o formă de gripă).

Pentru a-şi vinde cât mai bine aşa-zisele „vaccinuri”, laboratoarele ne anunţă prin mijloacele mass-media noi epidemii de gripă cu o precizie uluitoare, care i-ar face să pălească de invidie chiar şi pe cei mai mari clarvăzători ai acestei planete. Dată fiind prostia imensă în care masele se complac, nimeni nu se întreabă cum reuşesc aceste gigantice consorţii (care în realitate aparţin elitelor Francmasoneriei mondiale, ce obţin în felul acesta, prin intermediul lor, venituri fabuloase) să prevadă într-un mod atât de precis toate epidemiile care urmează să apară. Corelând acest aspect profund tulburător cu realitatea înfricoşătoare a chemtrails-urilor, descoperim că iată, aceşti viruşi mortali sunt, de fapt, pulverizaţi în văzduh, pentru a fi apoi inhalaţi de noi toţi odată cu aerul pe care îl respirăm. De peste 7 ani circulă din ce în ce mai multe veşti şi informaţii alarmante despre anumite dâre suspecte, anormale pe care anumite avioane le lasă în urma lor şi care umplu cerul cu nişte „nori bizari”. Aceste dâre bizare sunt numite la ora actuală, în mediile de limbă engleză, „chemtrails” (dâre chimice) şi se spune despre ele că sunt în realitate nişte dâre aducătoare de boli şi epidemii care generează apoi în mulţi dintre noi suferinţe cumplite şi chiar moarte. Nu este greu să observăm toate acestea, dacă îndrăznim să ridicăm privirea şi să observăm aceste dâre bizare care apar în văzduh. Astăzi, mulţi dintre noi suntem atât de obişnuiţi să observăm astfel de dâre stranii pe cer, încât considerăm că ele sunt ceva natural şi avem tendinţa să le integrăm în peisaj fără să ne punem întrebări.
Totul se petrece ca şi cum am fi loviţi, cu toţii, de o stranie amnezie.
Aceasta ne aminteşte de subiectul filmului „Dark City”, unde sunt prezentaţi extratereştri care modifică amintirile şi în felul acesta schimbă trecutul unei întregi populaţii, care apoi poate fi manipulată şi influenţată după cum doresc ei. Nu suntem departe de adevăr, dacă luăm în considerare că instalaţia secretă HAARP exercită anumite influenţe malefice paranormale ce contribuie din plin la apariţia şi menţinerea unei stări de letargie, de indiferenţă şi de complacere în sărmanele fiinţe umane la care nu este trezit învelişul supramental (VIJNANAMAYA KOSHA). Adăugaţi la toate acestea poluarea ce există şi toţi aditivii cu efecte dezastruoase asupra sănătăţii noastre pe care îi consumăm zi de zi prin intermediul hranei.

Analizele care au fost făcute asupra acestor chemtrails-uri de către unii cercetători îndrăzneţi sunt cât se poate de alarmante.
Având în vedere aceste aspecte înfricoşătoare, trebuie să facem fiecare dintre noi ceva, cât mai repede cu putinţă, pentru a deveni conştienţi de ceea ce se petrece şi mai mult decât atât, este necesar să se oprească masacrul care se perpetuează în fiecare zi, în tăcere, în jurul nostru. Rudele, prietenii, cunoscuţii, copiii cad victime nevinovate ale acestui genocid planetar ce este dezlănţuit în mod intenţionat, fiind înfăptuit din umbră prin intermediul docililor servitori inconştienţi ai elitei satanice a aşa-zişilor „iluminaţi”.
Această complicitate criminală va continua şi chiar se va accentua în viitorul apropiat dacă fiecare dintre noi, şi totodată noi toţi, nu vom face ceva pentru a pune urgent capăt acestui genocid planetar care se desfăşoară sub ochii noştri. Ajungând aici, merită să ne punem fireasca întrebare: „OARE CE FAC ÎN TOT ACEST TIMP SERVICIILE SECRETE (CUM AR FI, SPRE EXEMPLU, ÎN ROMÂNIA, SRI ŞI ALTE SERVICII SECRETE), CE FACE ARMATA ŞI CE FAC TOŢI ACEIA CARE SUNT ÎNVESTIŢI SĂ ACŢIONEZE IMEDIAT ÎN FAŢA UNOR ASTFEL DE SITUAŢII EXTRAORDINAR DE GRAVE?” Este evident că toţi tac, şi mai mult decât atât, sunt şi vor rămâne complicii acestei elite satanice mondiale, ce acţionează zi de zi prin „cozile lor de topor” care le pun în acţiune sinistrele lor planuri criminale.

Ştim cu anticipaţie că informaţiile şi dovezile ce vor fi prezentate în această carte vor fi respinse în totalitate, într-un mod cretin, de către ignoranţii naivi, care vor spune (fără a se apleca, plini de atenţie şi luciditate, asupra informaţiilor pe care le expunem aici): „toate acestea sunt aberaţii!”, „Aşa ceva nu este cu putinţă!”. În astfel de cazuri, este evident că avem de-a face cu sărmane fiinţe umane a căror prostie îndârjită le va fi mai devreme sau mai târziu fatală, căci până la urmă şi ei au toate şansele să fie afectaţi de viruşii sau bolile pe care chemtrails-urile le conţin. Pe naivitatea unor astfel de fiinţe manipulabile, care alcătuiesc masele imense de fiinţe umane, se bazează aşa-zişii „iluminaţi” atunci când implementează şi dezlănţuie un genocid planetar de acest gen. În lumina faptelor şi a dovezilor concludente pe care vi le expunem în această carte, vă rugăm să chibzuiţi şi să trageţi concluzii pertinente. Înclinăm să credem că după ce veţi studia această carte cu atenţia pe care o merită, nu veţi mai continua să gândiţi că problema extrem de gravă a chemtrails-urile este o problemă „fantomă”.

La ora actuală, există dezvăluiri că aceste dâre ale morţii (chemtrails-uri) conţin, totodată, şi microcipuri

La ora actuală, se ştie că au fost create deja microcipuri ce se bazează pe nanotehnologie şi sunt incluse în unele tipuri de computere. Spre exemplu, noile procesoare INTEL conţin peste 400 milioane de tranzistoare într-un cip ce are dimensiunea unei jumătăţi de timbru. Trebuie să avem în vedere că tot ceea ce vedem pe piaţă în materie de tehnologie este chiar foarte în urmă faţă de tot ceea ce s-a dezvoltat şi s-a produs în cadrul anumitor proiecte secrete ce se desfăşoară în bazele subterane ce sunt conduse din umbră de către elita satanică a aşa-zişilor „iluminaţi”.
În astfel de baze subterane ultrasecrete sunt o mulţime de cercetători, care au fost angajaţi cu salarii imense de către elita satanică a aşa-zişilor „iluminaţi” şi care lucrează împreună cu extratereştrii supranumiţi „micii cenuşii” şi cu reptilienii, şi au, în felul acesta, acces la cunoştinţele lor tehnologice chiar extraordinar de avansate, pe care apoi le utilizează în adrul anumitor proiecte diabolice, prin care plănuiesc să le facă fiinţelor umane de pe această planetă cât mai mult rău. Un astfel de proiect este genocidul planetar pe care elita satanică a aşa-zişilor „iluminaţi” vrea să-l dezlănţuie pentru a reduce populaţia acestei planete la cel mult un miliard de locuitori.
Ulterior, atunci când aceste elite consideră că este oportun, ele introduc astfel de tehnologii în circuitul sferei economico-sociale, conform intereselor lor, şi, în prealabil, inventează poveşti (care sunt crezute de cei naivi) despre cum au fost „descoperite” toate acestea şi de către cine. Puţini sunt aceia care ştiu că la ora actuală astfel de microcipuri au ajuns să fie miniaturizate până la dimensiuni microscopice sau, altfel spus, au depăşit cu mult parametrii vederii umane. De curând, compania Hitachi a dezvăluit un nou proiect despre ceea ce managerii ei numesc un minuscul cip (ce măsoară numai 0,05×0,05 mm) şi au declarat că o să-l scoată pe piaţă în viitorul apropiat, peste numai doi sau trei ani. Dincolo de aparenţe, adevărul este că, dacă o astfel de companie vorbeşte deschis despre ceva care va ieşi pe piaţă „în viitor”, aceasta arată că tot ceea ce ea afirmă că va apărea exista în realitate anterior, fiind descoperit în cadrul proiectelor secrete ce se desfăşoară în bazele subterane despre care am făcut dezvăluiri substanţiale în cadrul cărţii Cel de-al treilea secret de la Fatima dezvăluit. Noi suntem siguri că astfel de nanocipuri fac deja parte din amestecul chimic şi metalic, care este cunoscut în zilele noastre sub numele de „chemtrails-uri”.

Aici trebuie să facem o diferenţă şi este important să reţinem că putem vedea cu toţii contrails-uri, care sunt, de fapt, nişte urme condensate ce se „scurg” şi apar în urma avioanelor şi care imediat după aceea se dispersează. Spre deosebire de contrails-uri, chemtrails-urile arată la fel la prima vedere, dar diferenţa esenţială este că ele nu se dispersează decât după o anumită perioadă, destul de lungă, de timp.

Chemtrails-urile se expansionează după aceea pe tot cerul şi apoi, în final, conţinutul lor nociv cade pe pământ şi afectează, în felurite moduri nocive, fiinţele umane care trăiesc în acele zone. Dacă de acum înainte veţi fi foarte atenţi, veţi putea vedea unele avioane ce fac zig-zag-uri, la prima vedere de neînţeles, şi care se deplasează în anumite zone, pe o anumită distanţă, înainte şi înapoi. La prima vedere, pare de neînţeles de ce astfel de avioane fac această operaţie ore în şir, lăsând în urma lor aceste dâre bizare ale morţii, care sunt chemtrails-urile, ce sunt împrăştiate zilnic aproape peste tot pe această planetă, atât din anumite avioane comerciale, cât şi din unele avioane militare. La prima vedere, pare de neînţeles, mai ales pentru cei naivi şi ignoranţi, de ce fac astfel de avioane zig-zag-uri pe cer, împrăştiind totuşi în urma lor aceste bizare dâre ce brăzdează, pe porţiuni clar delimitate, cerul în lung şi în lat.

Un martor ocular mărturisea că a rămas în fiecare dimineaţă, timp de o săptămână, şi a privit cu multă atenţie cum cerul albastru se schimba ca şi cum s-ar fi înnorat, numai pentru că două avioane care lucrau simultan împrăştiau în mod evident astfel de chemtrails-uri, în lung şi în lat.

Scriitorul şi cercetătorul William Thomas a devenit unul dintre cei mai hotărâţi demascatori ai activităţilor de răspândire în văzduh a chemtrails-urilor, imediat după ce acestea au început să apară, atât în SUA, cât şi în Canada, prin anul 1998. În prezent, chemtrails-urile pot fi observate în toată lumea şi vă mărturisesc că le-am văzut şi noi în toate ţările pe care, înainte de anul 2004, le-am vizitat. Actualmente, există mărturii că au apărut şi în România chemtrails-uri, iar în viitorul apropiat veţi observa că ele vor deveni din ce în ce mai dese. Chiar unele canale importante de televiziune, inclusiv History Channel, au atins măcar în treacăt acest subiect de câteva ori. Talentatul şi curajosul creator de ilustraţii satirice David Dees a surprins cu o mare acurateţe mentalitatea ce se află în spatele acestei acţiuni criminale ce se realizează sub ochii noştri, prin intermediul chemtrails-urilor.

Un curajos prezentator meteo a îndrăznit să denunţe unele aspecte despre realitatea zguduitoare a chemtrails-urilor în direct

Un binecunoscut prezentator-vedetă de la o emisiune meteo a făcut declaraţii uimitoare despre realitatea chemtrails-urilor, în timpul unei emisiuni ce era difuzată de o mare reţea a televiziunii californiene. El a declarat în direct că unele produse, ce sunt fără îndoială nocive, sunt şi au fost răspândite în mod intenţionat de către armată deasupra teritoriului american, fără ca nimeni să poată să se împotrivească acestei acţiuni. Redăm în cele ce urmează această mărturie a sa: „NE CONFRUNTĂM LA ORA ACTUALĂ CU O SITUAŢIE DESTUL DE NEOBIŞNUITĂ. VEDEŢI ACESTE STRATURI DE NORI FOARTE DIFERIŢI DE CEI PE CARE-I ŞTIM CU TOŢII, ŞI CARE ACOPERĂ ACESTE REGIUNI? AFLAŢI CĂ NU ESTE VORBA DE NORI DE PLOAIE SAU DE ZĂPADĂ. INDIFERENT DACĂ O SĂ CREDEŢI SAU NU ACEASTA, ESTE NECESAR SĂ ŞTIŢI CĂ AVIOANE MILITARE ZBOARĂ DEASUPRA ACESTOR REGIUNI ŞI ÎMPRĂŞTIE CRISTALE DE DIMENSIUNI INFIME DIN ALUMINIU, UNEORI DIN PLASTIC SAU ALTE PRODUSE METALIZATE, CE SE AFLĂ ÎN STARE DE PULBERE. DUPĂ SPUSELE UNORA, ACEASTA SERVEŞTE DREPT ANTI-RADAR. ACUM EI NU VOR SĂ CONFIRME ACEASTA. VĂ MĂRTURISESC CĂ AM FOST ÎN CORPUL MARINEI MAI MULŢI ANI ŞI VĂ SPUN CĂ ACEASTA ESTE CEEA CE SE PETRECE DE FAPT…”
Cine ar fi putut să creadă că acest prezentator va avea curajul să facă dezvăluiri în direct despre subiectul, considerat tabu, al realităţii chemtrails-urilor?
Kevin Lollis (de la postul de televiziune Ktvl News 10) care prezentase până atunci sute de ştiri meteo, s-a decis, la un moment dat, să facă în mod direct această revelaţie. Iată o frumoasă dovadă de curaj şi de sinceritate din partea lui. Merită să ne întrebăm ce anume l-a determinat pe acest prezentator îndrăzneţ să facă o astfel de destăinuire în direct. Să fi citit el, oare, ceea ce, la un moment dat, au scris redactorii revistei Nexus: „Niciun jurnalist şi niciun crainic de la televiziune nu pare să fie interesat, spre exemplu, de realitatea tulburătoare a chemtrails-urilor, aceste dâre bizare ce rămân după ce trec unele avioane şi înceţoşează întreg cerul… Fenomenul a căpătat o aşa de mare amploare, încât toată lumea începe să-şi pună unele întrebări referitoare la realitatea lor stranie.”
Merită să îi mulţumim lui Kevin Lollis pentru această îndrăzneaţă şi sinceră dezvăluire.

Actualmente, se ştie că chemtrails-urile conţin multe componente chimice care sunt extrem de toxice

Scriitorul şi cercetătorul William Thomas susţine că în urma analizei realizate în laborator a unor astfel de substanţe ce provin din chemtrails-uri, au fost descoperite în ele germeni patogeni extrem de toxici, printre care şi Mycoplasma fermentans (incognitus). Ceea ce este însă foarte semnificativ şi totodată uluitor este faptul că aceşti germeni patogeni au fost descoperiţi de către dr. Garth Nicholson la aproximativ 45% dintre foştii soldaţi care acum suferă de misterioasa şi vlăguitoarea maladie ce este denumită Sindromul Războiului din Golf. În plus, la ora actuală se ştie că printre simpomele ce sunt întâlnite în zonele în care au fost răspândite o anumită perioadă de timp aceste chemtrails-uri, apar deficienţe respiratorii şi unele simptome stranii, asemănătoare cu cele de răceală, iar uneori fiinţele umane mărturisesc despre o stare ciudată de confuzie mentală şi împrăştiere cu care se confruntă după aceea.
Dincolo de aparenţe, aceasta este, la ora actuală, o modalitate secretă pe cât de criminală, pe atât de eficientă, prin care elita satanică a aşa-zişilor „iluminaţi” poate răspândi, cu ajutorul complicilor săi supuşi, bolile şi viruşii pe care chiar ei i-au creat în prealabil în laborator. Aceste chemtrails-uri conţin, totodată, şi cantităţi considerabile de bariu şi aluminiu. Sub această formă, bariul este chiar foarte toxic pentru fiinţele umane şi le slăbeşte sistemul imunitar, iar după aceea generează în multe fiinţe umane efecte dezastruoase, care în plus sunt recurente. De asemenea, atunci când este pulverizat sub forma unor particule extrem de fine, bariul dezactivează receptorii limfocitelor T şi îi face să nu mai reziste la feluriţii agenţi ce cauzează bolile. Dacă avem în vedere sinistrele planuri criminale ale elitei satanice ale aşa-zişilor „iluminaţi”, nu ar trebui să ne surprindă acest război biologic secret, pe care ei l-au dezlănţuit deja împotriva populaţiei, cu toate că o mulţime de scandaluri de acest gen au fost aduse la cunoştinţa opiniei publice de mai multe ori, începând cu anii ’40.

La ora actuală, există o mulţime de dovezi irefutabile că adeseori comunităţi întregi de fiinţe umane au fost folosite într-un mod criminal pe post de cobai, pentru a fi testaţi în felul acesta anumiţi agenţi chimici extrem de toxici, ce urmau să fie folosiţi în cadrul războiului bacteriologic, ce reprezintă o adevărată formă de bioterorism. Investigaţiile ce au fost realizate în cadrul Congresului SUA de către unii senatori oneşti şi curajoşi au demascat aproximativ 20.000 DE ASTFEL DE EXPERIMENTE SECRETE CE AU FOST REALIZATE ASUPRA POPULAŢIEI CIVILE DIN STATELE UNITE ÎNTRE ANII 1910-2000! Ştiind aceasta, putem să ne dăm seama că aceleaşi experimente criminale s-au petrecut şi continuă să se petreacă în Anglia, în Israel, în SUA şi în alte locuri, iar dacă această letargie în care ne complacem va persista, astfel de experimente criminale vor continua nestingherite în multe alte ţări ale lumii şi vor lua amploare în curând şi în România, deoarece avioanele americane de la baza NATO au început deja să răspândească sub ochii noştri chemtrails-uri pe teritoriul României. Ca urmare a acestor experienţe criminale ce s-au desfăşurat în strict secret, un număr incredibil de mare de fiinţe umane au fost ucise sau mutilate pe viaţă, inclusiv copiii evrei aşa-numiţi „sefarzi” (care nu erau ashkenazi). La ora actuală, se ştie că astfel de copii evrei sefarzi au fost subiecţii inconştienţi ai experimentelor ce au fost realizate cu anumite radiaţii, care au fost realizate în strict secret de către guvernul israelian timp de 10 ani, începând cu anul 1951. Astfel de experimente asemănătoare s-au petrecut şi în Statele Unite ale Americii. În Statele Unite ale Americii au existat situaţii când unele fiinţe umane ce proveneau din armată, cât şi prizonierii din închisori, au fost adeseori folosiţi în secret în cadrul unor astfel de experimente criminale, tocmai datorită faptului că ei erau nişte grupuri ce puteau fi controlate şi totodată erau foarte uşor de testat şi de observat, fără să existe riscuri prea mari ca cineva să protesteze şi să le ia apărarea, spre a se constata ulterior efectele unor astfel de cercetări monstruoase.

Este necesar să amintim aici că în cadrul aşa-zisului „PROIECT PENTRU NOUL SECOL AMERICAN” (Project for a New American Century), care este o etichetă de acoperire pentru un grup de neo-conservatori ce sunt conduşi din umbră de familia Rothschild şi care s-au afat în spatele regimului lui Bush Junior a fost dat publicităţii un raport ce susţine cu neruşinare criminală implementarea „UNOR FORME AVANSATE DE RĂZBOI BIOLOGIC CE AU DREP ŢINTĂ ANUMITE GENOTIPURI SPECIFICE…”. Chiar dacă pentru cei naivi şi ignoranţi aşa ceva pare de necrezut, acesta este de fapt nivelul de nebunie la care au ajuns aceşti psihopaţi periculoşi. A împroşca atât populaţia Statelor Unite ale Americii, cât şi populaţia altor ţări cu otrăvuri, cu viruşi şi cu nanocipuri nu constituie ceva prea grav pentru aceste fiinţe demente ce aparţin elitei satanice a acestei planete şi care, în realitate, sunt nişte „persoane” profund dezechilibrate, care sunt gata să plănuiască şi chiar să contribuie la realizarea unor fapte mostruoase, căci ele sunt convinse că declanşarea unui genocid planetar este ceva „folositor” pentru ele şi pentru această planetă, deoarece, vezi Doamne, numărul fiinţelor umane este deja atât de mare, încât a ajuns să le deranjeze teribil.


****

Dacă privim cu multă atenţie şi luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine pe zi ce trece din ce în ce mai periculoasă pentru fiecare dintre noi. Aceasta nu se petrece doar din cauza celor care urzesc din umbră planuri criminale monstruoase şi implementează acţiuni în mod evident satanice care vizează un genocid planetar şi fac multe alte răutăţi, ce sunt cel mai adesea nebănuite de masele de oameni naive, credule, ignorante şi atât de uşor manipulabile prin mijloacele mass-media. Toate aceste grozăvii, toate aceste aspecte foarte grave şi inadmisibile se petrec deja de ceva vreme şi există un mare pericol să continue să se petreacă (într-o proporţie din ce în ce mai mare) mai ales din cauza tuturor acelora care au descoperit între timp monstruoasa conspiraţie satanică ce se desfăşoară sub ochii noştri, dar „se mulţumesc” să privească la toate acestea cu o mare indiferenţă, lăsându-i pe aceşti criminali vicleni şi cameleonici să săvârşească nestigheriţi toate relele, crimele şi grozăviile pe care le-au plănuit.

Planificatorii din umbră ai acestei monstruoase conspiraţii mondiale sunt aşa-zişii „iluminaţi” ce acţioneză în secret prin intermediul grupării subversive a francmasoneriei mondiale. Conducătorul din umbră al acestui grup satanic criminal este multimiliardarul DAVID ROCKEFELLER. Acelaşi David Rockefeller este totodată un ardent susţinător al Noii Ordini Mondiale ce vizează crearea în viitorul apropiat a unui stat fascist planetar în cadrul căruia aproape toţi oamenii să aibă implantat în mod obligatoriu sub piele SEMNUL FIAREI (cipul RFID).

Această lucrare urmăreşte să dezvăluie cu mult curaj adevărul zguduitor despre fenomenul aşa-numitelor dâre ale morţii (chemtrails), pe care mass-media îl trece cu obstinaţie sub tăcere, iar în SUA efectiv li se închide gura tuturor acelora care cer în mod insistent explicaţii, ei fiind acuzaţi nici mai mult, nici mai puţin decât de… propagandă teroristă antiguvernamentală. Dârele morţii (chemtrails), ce constau atât din felurite substanţe chimice extrem de nocive pentru sănătate, cât şi din mai mulţi viruşi mortali ce au fost creaţi în anumite laboratoare secrete prin manipulări genetice, sunt pulverizate în atmosferă cu ajutorul avioanelor şi constituie unul dintre mijloacele prin care aşa-zişii „iluminaţi” (capii ascunşi ai sectei satanice mondiale a francmasoneriei) profită de apatia, de inconştienţa şi de ignoranţa marilor mase de oameni, pe care se străduiesc să le manipuleze, să le îndobitocească şi să le împuţineze prin anumite căi. Ei încearcă la ora actuală să-şi ducă la îndeplinire planul criminal de reducere drastică a populaţiei globului până la 1 miliard de fiinţe umane.

În urma analizelor independente la care au fost deja supuse substanţele chimice din care sunt formate aceste dâre chimice ale morţii (chemtrails), există la ora actuală anumite dovezi incontestabile că multe dintre noile maladii şi epidemii ce au apărut în ultima vreme şi pentru care lumea medicală nu a oferit deocamdată explicaţii oficiale, au drept cauză aceste dâre suspecte pe care le lasă în zbor în urma lor avioanele. Efectele dăunătoare ce sunt generate de aceste „dâre ale morţii” sunt multiple, iar unele dintre ele sunt extrem de alarmante. Având în vedere toate acestea, considerăm că este stringent necesar ca toţi oamenii înzestraţi cu o minimă inteligenţă, cu bun-simţ şi responsabili să devină cât mai repede conştienţi nu numai de existenţa, ci şi de pericolul nebănuit al acestor dâre suspecte ale morţii (chemtrails), pentru că numai în felul acesta se va putea stopa (sperăm!) acest genocid secret ce se desfăşoară în tăcere.

Pentru cei care vor să descopere adevărul şi au inteligenţa minimă ce le va permite să realizeze anumite legături creatoare, amintim câteva aspecte semnificative, deloc întâmplătoare ce sunt prezente în societatea de azi. Astfel de aspecte (ce ar trebui să ne pună imediat pe toţi pe gânduri) cum sunt: fluorurarea apei potabile, care este obligatorie în mai toate ţările occidentale, (fluorurare ce induce până la urmă o stare de apatie şi adeseori ne îndobitoceşte); sucurile şi băuturile carbogazoase din comerţ ce sunt de cele mai multe ori îndulcite cu aspartam, (care după cum se ştie afectează grav sistemul nervos şi distrug celula nervoasă); alimentele din comerţ ce sunt otrăvite cu o mulţime de aditivi chimici (care ruinează sănătatea); legumele şi fructele care se mai găsesc încă de vânzare sunt pe zi ce trece din ce în ce mai chimizate, iar actualmente se urmăreşte modificarea lor genetică. În acelaşi timp, mulţi tineri sunt aduşi într-o stare psihică dezastruoasă prin intermediul drogurilor ce sunt vândute chiar pe stradă; populaţia este în mod sistematic „spălată pe creier” cu ajutorul emisiunilor de la TV şi al mijloacelor mass-media; aproape peste tot în lume sunt deja folosite tot felul de arme supertehnologice, precum reţeaua HAARP, atât pentru controlul climei, cât şi pentru declanşarea artificială a unor cataclisme (cutremure, inundaţii, tornade etc.) în zonele pe care „iluminaţii” vor să le subjuge economic sau să le distrugă.

Scopul sinistru al „iluminaţilor“ masoni este de a împuţina, de a îndobitoci şi de a închide aproape toţi locuitorii acestei planete în „ţarcul” cel strâmt al statului fascist, unic planetar. În cadrul acestui stat planetar fascist, tuturor fiinţelor umane urmează ca în viitorul apropiat să le fie implantat (în mod obligatoriu) sub piele un microcip RFID (aşa cum, de altfel, a profeţit în Apocalipsă Iisus Hristos, în urmă cu două mii de ani, atunci când a dezvăluit secretul despre semnul fiarei! (iată că asistăm cu toţii la împlinirea cuvintelor Mântuitorului)), pentru a fi influenţate într-un mod paranormal, supravegheate şi controlate neîncetat, întocmai precum nişte sărmani sclavi.
Pentru că acest lanţ de nenorociri (premeditate) ce urmează să se dezlănţuie şi sunt pe cale să fie înfăptuite (mai ales pentru că, în naivitatea noastră, refuzăm să credem că aşa ceva este cu putinţă, sau pentru că pur şi simplu nu ne pasă) pot fi încă preîntâmpinate (până ce nu va fi deja prea târziu), ne facem datoria de a trage acest nou semnal de alarmă cu privire la monstruoasa conspiraţie a Noii Ordini Mondiale ce se desfăşoară sub privirile noastre tâmpe şi indiferente. Totodată, îndrăznim acum să formulăm în mod public întrebarea: CE ANUME AŞTEAPTĂ ŞI CE FAC ÎN ACEASTĂ SITUAŢIE ORGANISMELE ABILITATE DIN ACEASTĂ ŢARĂ, CUM AR FI SRI-UL, SERVICIILE SECRETE ŞI CHIAR ARMATA?! Chiar nu le pasă de tot ceea ce se petrece?! Nu au nicio responsabilitate faţă de acest popor?! Acceptă ei, oare, cu toţii să fie nu numai complicii, ci şi victimele acestei crime monstruoase, a acestui genocid ce se realizează deja sub ochii noştrii?! Oare toţi aceştia nu ştiu, (sau chiar le este imposibil să-şi dea seama) că atât ei, cât şi familiile lor sunt deja, şi vor fi din ce în ce mai mult afectaţi de aceste grozăvii în viitorul apropiat?! Cum este cu putinţă să nu-şi dea seama că ei toţi împreună cu familiile şi copiii lor vor fi în curând afectaţi, îmbolnăviţi şi omorâţi, devenind totodată ei înşişi victimele acestui genocid planetar care a început deja (de curând) şi pe teritoriul României.

Îndrăznim să sperăm că toate informaţiile referitoare la aceste aspecte revoltătoare (ce sunt în totalitate cenzurate în mijloacele mass-media) şi pe care le expunem în cadrul acestei lucrări vor avea ecoul aşteptat şi necesar în conştiinţa fiinţelor umane suficient de inteligente şi înzestrate cu bun-simţ. Credem că toţi aceia care vor lectura cu atenţie şi luciditate faptele şi dovezile concludente pe care vi le punem actualmente la dispoziţie pentru a vă trezi (acum când încă nu este prea târziu) din somnul letargic ce urmează să devină letal (în viitorul apropiat) vor înţelege gravitatea extremă a acestei situaţii în care vor să ne scufunde membrii sectei satanice a francmasoneriei mondiale în frunte cu conducătorii lor din umbră, ce se consideră elita planetară a aşa-zişilor „iluminaţi”.

Citiţi şi:

Mărturii zguduitoare privind dârele morţii [chemtrails] care apar pe cer în urma unor avioane (spre a răspândi pe ascuns boli, suferinţă şi moarte)

Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (1)
Implanturile cu microcipuri cauzează tumori maligne cu dezvoltare rapidă

yogaesoteric
9 mai 2012

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More