Mesaj pentru cei ce ridică în slăvi Bitcoin, Ethereum și conceptul de monedă digitală

Ministrul de finanțe britanic Rishi Sunak ia în considerare introducerea monedei virtuale în mod oficial, CBDC cum este ea numită, Central Bank Digital Currency.

Acesta spune că „banii digitali pot fi programați să nu poată fi cheltuiți decât pe produse esențiale sau pe produse pe care angajatorul sau guvernul le consideră acceptabile”.

Cu alte cuvinte banii digitali nu mai pot fi controlați de către populația care a muncit pentru ei, ci de către autorități. Nu veți mai putea cumpăra orice vreți pentru că guvernele vor decide ce aveți voie să faceți cu banii. De asemenea, dacă nu veți face tot ce vă cer psihopații de la putere, aceștia vor putea pur și simplu să vă blocheze conturile virtuale și cu asta basta.

Premierul canadian Justin Trudeau a blocat conturile bancare ale celor care luptă pentru libertate, dar oamenii au rezerve în cash. Imaginați-vă cum ar fi dacă nu ar exista bani în formă fizică și guvernul țării voastre v-ar bloca total accesul la bani virtuali.

De asta vedeți că monedele virtuale sunt promovate peste tot și că Bitcoin crește ca din apă. Motivul este acela de a obișnui prostimea cu ideea de bani virtuali pentru ca la momentul potrivit oamenii să accepte senini marele jaf, deposedarea omenirii de controlul asupra banilor și trecerea acestuia în mâinile autorităților.

Cu cât prinde mai bine la populație basmul cu moneda virtuală care „nu poate fi controlată de nimeni”, cu atât se apropie sfârșitul independenței financiare personale.

Tirania globală poate veni în multe feluri, dar niciunul dintre ele nu este mai distrugător decât pierderea controlului banilor la nivel personal.

Citiți și:
Criptomoneda – o escrocherie care va duce la înrobire totală
Celebrul regizor Nikita Mihalkov despre pandemie, cipuri, vaccin, criptomonedă și Noua Ordine Mondială (I)
Fratele lui Justin Trudeau îl consideră pe acesta un teleghidat al lui Klaus Schwab și al Marii Resetări: Parcă ar oficia o magie neagră (I)

 

yogaesoteric
16 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More