Fratele lui Justin Trudeau îl consideră pe acesta un teleghidat al lui Klaus Schwab și al Marii Resetări: Parcă ar oficia o magie neagră (I)

Toată această înșelătorie covidiană este un fenomen orchestrat la nivel global pentru profit și putere

Fratele vitreg al premierului canadian, Kyle Kemper – fiul lui Fried Kemper și al lui Margaret Trudeau, mama lui Justin Trudeau – a acordat un interviu rețelei Western Standard în care l-a portretizat pe fratele lui ca fiind un purtător de cuvânt al Marii Resetări a lui Klaus Schwab, a cărui școală de mini-dictatori a și urmat-o.

Kemper o spune pe șleau: Trudeau urmează „agenda Forumului Economic Mondial – adică agenda Noii Ordini Mondiale –, despre care el crede că reprezintă calea de urmat. Agenda Marii Resetări, care prevede a patra revoluție industrială, sloganul «You own nothing but you’ll be happy» (Nu vei deține nimic, dar vei fi fericit) – desființarea proprietății private –, venit minim universal garantat prin moneda virtuală a băncilor centrale – desființarea banilor fizici – și introducerea sistemului de «credit» social (pe model chinezesc) asupra populației. Dar, știți, acestea sunt, în opinia mea, visuri tiranice mărețe și isterice, dar pe care ei le implementează încet-încet încă de pe acum. Iar asta implică mai mult decât doar guverne: TECH, MEDIA, PHARMA, lucrează toate împreună în această șaradă uriașă. Șaradă este ceea ce vedem desfășurându-se în prezent.”

Kemper susține că și-a dat seama „cine conduce de fapt lumea: Băncile centrale. Era și un citat al lui Rockefeller sau Rothschild pe tema asta: «Nu mă interesează cine conduce o țară atâta timp cât eu îi controlez finanțele»...”, afirmă fratele lui Trudeau.

El mai decriptează astfel hipnotizarea celor slabi prin narativul covidian: „Toate genocidurile din istorie s-au petrecut atunci când ura colectivă este îndreptată asupra unui anumit segment al populației. Când te uiți la comentariile lui Justin și la cele din media observi că se investește multă energie în a-i portretiza pe nevaccinați ca egoiști, periculoși, extremiști, misogini, rasiști, adepți ai mișcării QAnon, oameni de nimic – orice etichetă identitară pe care ar putea-o pune cu scopul de a-i reduce la tăcere. Tot mestecând și reiterând asta la infinit, îi aduci pe oameni până-n punctul în care să-și dorească internarea «celorlalți» în lagăre, vaccinarea lor cu forța!

Ura aceasta perpetuată mai ales cu ajutorul unor instrumente tehnice avansate, precum rețelele de comunicare virtuală și mass-media, te face să construiești și să impui o narativă unică, iar apoi să folosești o întreagă rețea de algoritmi care să verifice comentarii și să le evidențieze pe cele favorabile, trăgându-le în jos pe celelalte. Este de fapt dezlănțuirea unui război psihologic împotriva oamenilor care urmăresc să se opună. Iar asta, în combinație cu suspendarea, discreditarea sau pedepsirea doctorilor, oamenilor de știință care sunt împotrivă și își afirmă crezurile și îngrijorările asupra unei imense mulțimi de probleme, pentru că nu mai este doar o singură problemă centrală, sunt atât de multe chestiuni care impun o serioasă cercetare și dezbatere.

Atunci când nu mai poți avea o dezbatere asupra unui subiect, asta întărește bănuiala că ceea ce nu poate fi dezbătut este bazat, cel mai probabil, pe minciună. Iar asta, pentru că adevărul este ușor de pus în discuție, dar minciuna nu se poate supune dezbaterii! De aceea ei nu vor să dezbată niciodată, nici măcar nu vor să audă că narativa lor ar putea fi pusă în chestiune. E o dogmă, la fel ca schimbarea climei: știința o spune, noi de ce s-o mai dezbatem? Timpul dezbaterilor a trecut.

Este doar un exemplu clasic despre felul în care nu se vrea să fie puse în discuție anumite subiecte, pentru că există multe întrebări bune care merită puse în cadrul unei dezbateri calificate, publice și deschise. Atunci când nu putem avea o asemenea dezbatere, atunci riscăm ca întreaga populație să fie hipnotizată cu o anumită narațiune. Dacă repeți suficient de mult o minciună, ea devine adevărată în universul lăuntric al unora. Și dacă tot insiști pe panta asta, după aceea oamenii vor începe să apere acea minciună și acea narativă, revărsându-și ura bazată pe frică.”

Kemper mai spune că nu i s-a părut o surpriză că fratele lui a trecut de la actorie la politică. Kyle amintește cum „Klaus Schwab a spus în 2017 cât este de fericit că Justin, unul dintre protejații lui, se află în poziția în care este și acum și că și-a infiltrat cabinetul cu toți membrii lor. Și poți observa realitatea aceasta în toate părțile eșichierului politic, că sunt infiltrați. Avem această iluzie a luptei dintre Stânga și Dreapta, când, de fapt, ambele partide vorbesc aceeași limbă. Ambii lideri din Canada sunt, în prezent, doar niște promotori ai vaccinurilor.

Bill Gates și Justin Trudeau

Într-adevăr, pe lângă Merkel, Justin Trudeau și Emmanuel Macron dar și Mark Zuckerberg, Larry Page de la Google sau Niklas Zennström de la Skype și David Roy Thomson de la Reuters, ca să dăm doar câteva exemple, toți fac parte din școala de dictatori covid a lui Klaus Schwab, iar premierul Canadei a fost întotdeauna încântat să se afișeze alături de George Soros sau Bill Gates, mari promotori ai ingineriei pandemiei și vaccinurilor covid. Despre acestea Kyle afirmă tranșant: „Eu nici măcar nu le pot numi «vaccinuri», sunt false vaccinuri. Nu avem de-a face cu un vaccin. Nu asigură imunitatea, nu oprește răspândirea infecției, deci nu este un vaccin, este o biotehnologie experimentală, nanotehnologie, compuși magnetici – nu mă interesează!

George Soros și Justin Trudeau

Kyle Kemper compară tiriștii liberi cu știriștii plătiți de politicieni, la fel ca la noi: „Am mai spus-o și o repet: acești indivizi nu pot să scoată oamenii în stradă în număr atât de mare cum o fac șoferii de camion. Pur și simplu nu pot s-o facă. Știți pe cine pot ei să scoată afară în număr mare? Mașinile CBC News, CTV News, Global News și ale CP24 News. Ei pot obține un convoi format din dube TV, de fapt asta e ceea ce au făcut în campania electorală, când au călătorit însoțiți de o mână de știriști. Pot să obțină o cameră plină de postaci plătiți de Big Media să scrie pe Twitter și să rostogolească o anume agendă. Asta e tot ce pot face politicienii, să plătească oameni. Dar acești oameni din spatele meu (arată spre camioanele din Freedom Convoy 2022) din întreaga Canadă nu sunt plătiți să facă ceea ce fac.”

Despre morții din pandemie, Kemper afirmă ceea ce s-a constatat și în România: „Se pare că totul a fost doar un spectacol, iar mass-media a fost prinsă cu scenarii prefabricate. Au implementat în ultimii doi ani protocoale demente și nu i-au lăsat pe pacienți să aibă rudele sau prietenii sau reprezentantul legal alături în spital. Ceea ce a facilitat ca bolnavilor să li se dea medicamente ciudate precum Remdesivir, după care să fie aduși în situația de a fi ventilați mecanic și, apoi, să moară. Iar dacă te uiți la sistemul american, și acolo încep să apară o mulțime de dovezi privind stimulente financiare pentru punerea bolnavilor pe ventilație mecanică și pentru declararea deceselor covid.”

Pe partea de familie, Kemper și soția sa Brittany au 4 copii și locuiesc în prezent în San Diego, California – o mutare recentă despre care a spus că a fost necesară pentru a scăpa de măsurile draconice stabilite de guvernul Trudeau în Canada. Kemper afirmă că se va mai întoarce în Canada doar dacă se va renunța la ordinele de vaccinare obligatorie și se vor anula toate cerințele de vaccinare, precum și cele de testare care condiționează călătoria.

Spre încheierea interviului-fluviu el îi dă următorul sfat fratelui său: „Sfatul meu pentru el acesta este, să facă un pas înapoi, să iasă din situație. Ca o broască aflată într-o oală cu apă, pusă la foc și încălzită puternic. Ieși afară până nu te arzi!

El face în interviul său o frescă dramatică dar cât se poate de reală cu privire la planurilor criminale care au afectat toate țările supuse minciunii covid:

Transcrierea interviului realizat de Western Standard cu fratele vitreg al premierului canadian Justin Trudeau

Reporter: Avem un interviu special în seara asta cu Kyle Kemper care este frate după mamă cu prim-ministrul Justin Trudeau. Deci, să facem cunoștință cu Kyle Kemper: Locuiești actualmente în Statele Unite. Este ceva relativ nou, nu?

Kyle Kemper (K.K.): Da, am întâlnit-o pe soția mea americancă acum 4 ani și mi-am petrecut mult timp în San Diego, dar înaintea pandemiei reveneam mereu în Canada în fiecare lună timp de zece zile, dus-întors, o mulțime de drumuri, care s-au terminat în martie 2020. Dar, având copii în ambele părți ale graniței, asta mi-a ridicat mai multe probleme pe care a fost necesar să le înfrunt în timpul pandemiei.

R.: Spune-ne câte ceva despre tine, despre relația ta de rudenie cu Justin, un pic de contextualizare.

Kyle Kemper

K.K.: Da, sigur: m-am născut în Ottawa, tatăl meu făcea afaceri imobiliare în Ottawa, iar mama este chiar Margaret Trudeau. Sunt al patrulea copil al ei. Am crescut în Ottawa, am studiat afaceri, antreprenoriat și marketing la Universitatea din Halifax. Apoi, am lucrat în domeniul capitalului de risc și al tehnologiei aplicațiilor mobile. În 2013 lucram în restaurantul familiei mele când am avut o întâlnire interesantă cu o persoană sus-pusă, care mi-a deschis ochii. După aceea s-a produs marea trezire în viața mea, care începuse de fapt încă din momentul 9/11 și, mai apoi, după ce am urmărit a treia parte din filmul Zeitgeist, care vorbește de omul din spatele cortinei. Am început să îmi dau seama cine conduce de fapt lumea: băncile centrale. Era și un citat al lui Rockefeller sau Rothchild pe tema asta: „Nu mă interesează cine conduce o țară atâta timp cât eu îi controlez finanțele”. Cred în libertate și în valorile umanității. Presimt că ne aflăm pe marginea unei epoci de aur, iar una dintre caracteristicile tranziției de la o epocă la alta este o perioadă de haos. Simt că pandemia de coronavirus reprezintă una dintre componentele haosului care ne va aduce aici, într-o nouă epocă de aur.

Justin Trudeau este fratele meu mai mare. Am fost 4 frați la părinți: eu, Sasha, Michel și Justin. Michel a murit în mod tragic, într-o avalanșă. Sasha e un intelectual care s-a implicat în toate războaiele lumii, din Cecenia până în Palestina și Afganistan și Irak. Justin, pe de altă parte, a fost mereu un soi de lider, care putea mereu să atragă atenția, să-i inspire pe ceilalți, să se conecteze cu lumea, avea talentul de a impresiona lumea, să fie și foarte competitiv în același timp. În copilărie, am făcut multe împreună, de la schi până la canoe și sporturi de apă. Am învățat foarte multe de la toți cei trei frați ai mei. M-am uitat cu admirație la ei, dar fără a-mi dori să fiu ca ei. Fiecare și-a urmat propriul drum.

Cu timpul, în ultimii zece ani, Justin și-a intrat în rolul său politic. Nu sunt de acord și nu mă pot identifica cu ceea ce face Justin. Eu sunt un om de afaceri și am nevoie de cineva care să fie un purtător de cuvânt pentru proiectele mele și compania mea. Justin ar fi un purtător de cuvânt excelent pentru treaba asta. Cred că este exact ceea ce face la momentul actual, este un purtător de cuvânt (dar în poziția de premier, n.r.). Da…

R.: V-a surprins că din poziția de actor și profesor de actorie, a trecut în cea de politician?

K.K.: Nu, n-a fost nicio surpriză pentru mine. El a fost profesor de actorie și actor; a și jucat în vreo două filme după profesorat și înainte de a intra în politică. Cred că s-a luat după tatăl lui – care a fost premier și a avut un „ego” debordant. Aceasta este calea pe care a urmat-o și cred că și oamenii l-au urmat, recunoscându-i puterea lăuntrică și capacitățile.

R.: Intrarea lui Justin în politică și ascensiunea sa în poziția de premier al Canadei a modificat cumva relația ta cu el, ai mai putut să te înțelegi cu el, s-a schimbat ceva între voi?

K.K.: Cred că el își dorește să păstreze o relație de familiaritate ca, de exemplu, să ne putem distra împreună, și mie îmi place să mă distrez, am petrecut clipe frumoase împreună dar, când vine vorba despre politică, criptomonede sau descentralizare, nu mai suntem pe aceeași lungime de undă. Eu am viziunea mea, nu sunt adeptul unui control puternic centralizat sau al unui Guvern Mondial. Nu cred că marile corporații au interesul suprem în bunăstarea oamenilor. Corporațiile au responsabilitatea față de acționarii lor de a obține profituri, iar dacă acesta este obiectivul principal, ar putea fi în detrimentul oamenilor. Nu spun că Justin ar fi un corporatist, dar modul în care corporatocrația este orientată… Știți, Klaus Schwab a spus în 2017 cât este de fericit că Justin, unul dintre protejații lui, se află în poziția în care este și acum și că și-a infiltrat cabinetul cu toți membrii lor. Și poți observa aceasta în toate părțile eșichierului politic, că sunt infiltrați. Avem această iluzie a luptei dintre Stânga și Dreapta, când, de fapt, ambele partide vorbesc aceeași limbă. Ambii lideri din Canada sunt, în prezent, doar niște promotori ai vaccinurilor.

Eu nici măcar nu le pot numi „vaccinuri”, sunt false vaccinuri. Nu avem de-a face cu un vaccin. Nu asigură imunitatea, nu oprește răspândirea infecției, deci nu este un vaccin, este o biotehnologie experimentală, nanotehnologie, cap magnetic – nu mă interesează!

R.: Ați avut o replică pe Twitter, în care foloseați hashtag-ul „fake vaccine” (vaccin fals) și spuneați: Anchetați vaccinurile, urmăriți traiectoria banilor, este ceva mult dincolo de Justiție! Insinuați cumva că fratele d-voastră, prim-ministrul Canadei, este cumva controlat de mai sus? Ce ați vrut să spuneți prin acea remarcă de pe Twitter?

K.K.: Cred că toată această înșelătorie covidiană este un fenomen orchestrat la nivel global pentru a întări puterea și a aduce profituri enorme și a facilita mai mult transferul de bunăstare de la țări la corporații și nimeni nu poate nega asta. Canada a cheltuit un trilion de dolari, sume de bani greu de imaginat. Iar acum ne întoarcem la efectul hipnozei. Cred că Justin chiar crede că ceea ce face este ceva bun, chiar dacă știe că asta coincide cu agenda Forumului Economic Mondial – adică agenda Noii Ordini Mondiale –, despre care el crede că reprezintă calea de urmat. Agenda Marii Resetări, care prevede a patra revoluție industrială, sloganul „You own nothing but you’ll be happy” (Nu vei deține nimic dar vei fi fericit) – desființarea proprietății private –, venit minim universal garantat prin moneda virtuală a băncilor centrale – desființarea banilor fizici – și introducerea sistemului de „credit” social (pe model chinezesc) asupra populației. Dar știți, acestea sunt, în opinia mea, visuri tiranice mărețe și isterice, dar pe care ei le implementează încet-încet încă de pe acum. Iar asta implică mai mult decât doar guverne: TECH, MEDIA, PHARMA, lucrează toate împreună în această șaradă uriașă. Șaradă este ceea ce vedem desfășurându-se în prezent.

Și tu, Melanie, ai lucrat în tabăra globală, ai evadat din „lumea” aceea, dar ai văzut ce presupune ea și ai simțit că nu mai poți continua în acea direcție și să rămâi de bună credință.

R.: Pentru mine, motivul de a intra în media a fost nevoia de a evalua și a trage la răspundere pe reprezentanții noștri aleși, pe marile corporații, și de a da glas năzuințelor poporului. Sunt atâtea aspecte care ar fi trecut complet neștiute de populație dacă presa n-ar fi atras atenția asupra lor. Asta m-a atras spre mass-media: sunt un om care caută dreptatea și spune adevărul. Din această cauză am întâmpinat, în toate media centrale, aspecte care m-au provocat: lipsa abilității (celorlalți) de a pune informațiile sub semnul întrebării, descurajarea spiritului investigativ al jurnaliștilor, nu mai e la modă să-ți pui întrebări în presă! M-am luptat cu asta și asta face parte din motivația mea de a nu mai fi unde eram și de a fi unde sunt acum.

Citiți a doua parte a articolului

Citiți și:
Justin Trudeau, premierul Canadei, introduce cea mai nefastă lege a cenzurii din orice democrație occidentală
Cum este implicat Forumul Economic Mondial de la Davos în pandemia de coronavirus?

 

yogaesoteric
19 aprilie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More