Mesaj simbolic: Neomarxistul Joe Biden a fost proclamat președinte al SUA de mogulii media, chiar de Ziua Revoluției Bolșevice…

… revoluție finanțată de miliardarii de pe Wall Street

Pe 7 noiembrie s-au împlinit 103 ani de la una dintre cele mai mari nenorociri din istoria umanității: instaurarea regimului bolșevic în Rusia. Efectele acestui eveniment au fost atât de devastatoare că se pot compara doar cu Revoluția Franceză sau instaurarea regimului nazist, scrie generalul (r) Aurel Rogojan, în Evenimentul Zilei.

Instaurarea acestui regim nu a fost deloc spontană, ci a venit ca urmare a unui plan pregătit minuțios în afara Rusiei, notează Rogojan.

„Instaurarea comunismului în Rusia, la 7 noiembrie 1917, nu a fost – câtuși de puțin – un act spontan, ci rezultatul unui amplu proiect secret (Planul Marburg), pregătit minuțios în afara Rusiei. Și finanțat generos de marii bancheri internaționali. În primul rând, de cei de pe Wall Street: Jacob Schiff, J.P. Morgan, Otto Kahn, Paul Warburg, John D. Rockefeller, Edward Henry Harriman, Frank Vanderlp.

Finanțarea bolșevicilor de către Wall Street era intermediată de banca suedeză NYA Banken, condusă de bancherul promarxist Olof Aschberg”, notează autorul în analiza sa. 

Ei bine, exact în această zi de 7 noiembrie, mogulii media americani l-au proclamat președinte pe neomarxitul Joe Biden, deși rezultatul alegerilor este contestat de echipa lui Trump în 5 state importante unde s-au constatat nereguli majore și cu toate că, oficial, Joe Biden nu a fost proclamat președinte de nimeni. Ceea ce înseamnă că, dacă Trump obține câștig de cauză în contestațiile lui, el este cel care va câștiga aceste alegeri.

Avocații președintelui Trump, în frunte cu Rudy Giuliani, au declarat în conferința de presă organizată din Philadelphia (statul Pennsylvania) că în numeroase state observatorii republicani nu au avut acces la nici măcar un singur buletin de vot venit prin corespondență.

„Ar fi fost necesar să se permită și observatorilor republicani și observatorilor democrați să se uite la buletinele de vot. Niciun republican nu a avut posibilitatea să verifice acele buletine de vot. De exemplu, în Pittsburgh (oraș în statul Pennsylvania), 300.000 de buletine de vot prin corespondență nu au putut fi studiate de nici măcar un singur republican. Începe să devină un model, Georgia, Michigan, Carolina de Nord. Cum spunea un prieten al meu «Nu cred în conspirații, dar nu cred nici în coincidențe»”, a declarat Rudy Giuliani. 

Așadar, lupta nu s-a terminat dar, dacă Biden rămâne președinte în final, ne așteaptă vremuri grele. Neomarxismul cultural va deveni și mai agresiv în toată Europa, deci și în România, iar cenzura pe internet și în presa mainstream va deveni lege. Practic, va fi tot mai greu să spui adevărul pentru că orice adevăr care îi va deranja pe neomarxiști va fi interzis, iar cei care vor dori să îl facă public vor fi marginalizați. Precum în comunism!

Citiţi şi:

Cine au fost finanţatorii Revoluţiei Bolşevice din Rusia

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano: America se află în mijlocul unei fraude electorale colosale. Este necesar să ne rugăm acumyogaesoteric

18 noiembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More