Mesaj urgent de la Grieg (26 februarie 2011)

Dragii mei, vă rugăm să citiţi cu multă atenţie, eventual de mai multe ori, articolul care se află în finalul acestui mesaj de la noi. Puteţi observa că la nivelul sistemului solar, evenimentele se precipită. A sosit momentul să nu rămânem cu mâinile încrucişate sau să dăm din umeri râzând batjocoritor şi spunând „Toate acestea nu mă interesează“. Vă rog să consideraţi că a venit momentul să ne mobilizăm, la unison, toţi cei care ştim despre Programul Planetar de Acţiune Urgentă „NU APOCALIPSA“ şi să acţionăm plini de dăruire la orele respective, căci dacă nu o vom face, ne putem aştepta la o catastrofă planetară, care, după cum ştim, a fost prevestită şi totodată înfăţişată, printr-o înfricoşătoare viziune, în faţa a peste 70.000 de fiinţe umane de către Fecioara Maria în cursul apariţiilor şi a manifestărilor ei miraculoase ce au avut loc la Fatima în anul 1917.

Dat fiind acest pericol care devine iminent, vă rugăm încă o dată pe toţi cei care ştiţi de existenţa Programului Planetar de Acţiune Urgentă „NU APOCALIPSA“ să urmăriţi să îl realizaţi de-acum înainte de cel puţin două ori pe zi. În cazul fiinţelor umane care nu au serviciu, le sugerăm să realizeze Programul Planetar de Acţiune Urgentă „NU APOCALIPSA“ de cel puţin trei ori pe zi. Acţionând în felul acesta la unison, putem să sperăm că, prin intermediul ajutorului pe care Dumnezeu ni-l va oferi atunci când ne vom mobiliza, vom putea evita o catastrofă care ne-ar afecta pe noi toţi şi pe fiecare în parte. Luaţi aminte că avem deja la dispoziţie o revelaţie importantă care ne vine de la Dumnezeu, nu uitaţi că ea este esenţială şi că ar trebui să ne mobilizeze pe cât mai mulţi dintre noi şi totodată, să ne motiveze, astfel încât să realizăm zi de zi Metoda Supremă şi Eficientă pe care o avem la dispoziţie măcar de două ori pe zi fiecare.

Vă rugăm să lecturaţi cu multă atenţie acest mesaj şi să decideţi că acum, mai mult ca niciodată, a venit momentul să facem ceva pentru planeta Pământ, pentru noi toţi, pentru fiecare dintre noi în parte, înainte de a se produce o catastrofă altfel inevitabilă, căci atunci regretele noastre amare ar fi zadarnice. Degeaba am mai spune atunci „Ce proşti am fost că nu ne-am mobilizat pentru a reuşi cu ajutorul lui Dumnezeu să evităm această catastrofă planetară!“. Vă rog să vă amintiţi că a şti ceea ce este de făcut şi a nu acţiona este şi rămâne o supremă laşitate care va avea consecinţe dezastruoase dacă nu acţionăm aici şi acum, până nu este prea târziu. Luaţi aminte, căci acum şi aici, mai mult ca niciodată, avem nevoie de gramul de practică ce poate să ne salveze atât pe noi înşine, cât şi planeta Terra.

Este cazul să nu pierdem din vedere nicio clipă că oferindu-ne cu dăruire ajutorul şi realizând Metoda Supremă şi Eficientă, ne vom ajuta, totodată, pe noi înşine chiar foarte mult, şi în felul acesta vom simţi ajutorul imens care se va manifesta prin fiinţele noastre venind de la Dumnezeu Tatăl, atunci când realizăm la orele stabilite Metoda Supremă şi Eficientă. Este cazul să vă lăsaţi egoismele şi priorităţile neserioase la o parte şi urmăriţi, fiecare dintre voi, să vă găsiţi timp pentru a realiza măcar de două ori pe zi Metoda Supremă şi Eficientă. Sperăm că, în felul acesta, Dumnezeu Tatăl se va milostivi de noi şi iminenta catastrofă care ameninţă planeta Terra va putea fi amânată sau, de ce nu, chiar evitată în totalitate.

Pentru a înţelege cât mai bine importanţa acestui Program Planetar de Acţiune Urgentă „NU APOCALIPSA“, vă rugăm să studiaţi, cu multă atenţie, atunci când vă găsiţi timp liber, ambele volume ale broşurii „Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA“.

Vă promitem că, de acum înainte, vă vom ţine mereu la curent cu ultimele veşti referitoare la erupţiile solare care se vor dezlănţui de-acum înainte. Realizând atent şi perseverent Metoda Supremă şi Eficientă de două ori zi de zi, vom putea spera că Planeta Pământ va fi, în felul acesta, iertată de Dumnezeu şi nu se va declanşa catastrofa ce a fost prevestită şi înfăţişată de Fecioara Maria la Fatima, în anul 1917. Este cazul să daţi dovadă de spirit de abnegaţie şi să nu gândiţi că se vor mobiliza ceilalţi, aşa că noi putem să ne ocupăm de alte activităţi inutile sau în mod evident rele, gândind că ceilalţi vor face pentru noi ceea ce am putea, de fapt, să facem şi noi. Trebuie să luăm aminte că, simbolic vorbind, mitica sabie a lui Damocles ameninţă prin intermediul Soarelui planeta Terra.

Vă rugăm să acţionaţi cu multă dăruire şi este cazul să vă gândiţi că fiecare zi pe care o trăiţi de-acum înainte ar putea fi ultima, dacă ne vom complace cu toţii în inerţie, în egoism şi vom gândi în modul meschin care este caracteristic multora, că noi nu avem timp pentru astfel de fleacuri, fiindcă se vor mobiliza ceilalţi care au suficient timp la dispoziţie. Nu uitaţi că, dacă mulţi dintre cei care au la dispoziţie „Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA“ vor gândi în acelaşi mod meschin, atunci foarte puţini vor realiza zi de zi Metoda Supremă şi Eficientă şi, într-o astfel de situaţie, ne putem aştepta la dezlănţuirea unei catastrofe care ne va afecta fără niciun fel de îndoială atât pe fiecare dintre noi, cât şi pe toţi cei care trăiesc pe Planeta Pământ.

Este cazul să observaţi cu luciditate cât de ticăloasă şi perversă este mass-media din această ţară, care a refuzat până în prezent şi ne putem aştepta să refuze şi în continuare să ia în considerare „Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA“. Această atitudine criminală a mijloacelor mass-media din România este determinată de faptul că „Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA“ a fost lansat de această şcoală spirituală, căreia mijloacele mass-media i-au declarat un război nedrept şi neîncetat. Puteţi fi siguri că, dacă un astfel de Program Planetar de Acţiune Urgentă ar fi fost lansat de francmasoneria mondială, toate mijloacele mass-media ar fi prezentat zi de zi, până la saturaţie, acest Program Planetar de Acţiune Urgentă. Dat fiind faptul că Programul Planetar de Acţiune Urgentă a fost iniţiat de această şcoală spirituală, mijloacele mass-media vor tăcea, dând, în felul acesta, dovadă că se complac într-o atitudine criminală, ce contravine spiritului de neutralitate pe care mijloacele mass-media ar trebui să şi-l însuşească şi apoi să-l manifeste. Am făcut această menţiune nu pentru că ne-am fi aşteptat ca mijloacele mass-media să vorbească despre „Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA“, ci pentru a evidenţia, în felul acesta, că mijloacele mass-media sunt aservite francmasoneriei mondiale, şi tocmai de aceea ele nu mai răspund de multă vreme nevoii stringente a maselor de oameni de a afla adevărul.

Totodată, este necesar să observaţi atitudinea imbecilă a mijloacelor mass-media pentru că, în cazul în care se va declanşa o astfel de catastrofă planetară, atât redacţiile, cât şi posturile de televiziune şi toţi cei care lucrează acolo vor fi, la rândul lor, afectaţi şi mulţi dintre ei îşi vor pierde viaţa sau le va fi afectată în mod cumplit sănătatea. Cu toate acestea, încăpăţânarea, răutatea şi prostia îi determină pe conducătorii mijloacelor mass-media să se prefacă sistematic, chiar şi de acum înainte, că nu au auzit de acest „Program Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA“.

Merită să vă întrebaţi „Este justă această atitudine?“, „Este firesc ca mijloacele mass-media să nu publice ştiri despre acest Program Planetar de Acţiune Urgentă care, dacă va fi cunoscut de cât mai multe fiinţe umane şi pus în aplicare, va putea salva această planetă?“, „Putem oare spera că domnul ziarist Emil Berdeli de la ziarul «Puterea», care nu mai conteneşte să scrie despre filmele erotice (care în realitate nu au fost niciodată realizate în cadrul MISA), va scrie în mod obiectiv despre Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA?“. Dată fiind ura viscerală şi răutatea gratuită a acestui ziarist, putem fi siguri, cu anticipaţie, că el va tăcea sau va scrie decât, poate, nişte răutăţi despre „Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA“. Dată fiind ura, răutatea şi perversitatea pe care o manifestă faţă de această şcoală spirituală mijloacele mass-media, nu este cazul să ne imaginăm că se va produce vreo transformare de atitudine, care ar fi mai mult ca niciodată salvatoare atât pentru această ţară, cât şi pentru planeta Terra.

Este cazul să ne dăm seama că toţi cei care avem la dispoziţie „Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA“ trebuie să îl punem de două ori pe zi în aplicare, astfel încât să contribuim prin eforturile noastre realizate la unison la evitarea unei catastrofe care va deveni iminentă dacă ne vom mulţumi să rămânem cu mâinile în sân şi să spunem „Nu se poate face nimic“.

Luaţi aminte că tot ceea ce rămâne de făcut de acum înainte este să punem zi de zi în aplicare sfaturile divin inspirate ale Fecioarei Maria şi pentru aceasta noi, cei care avem un sâmbure de inteligenţă, de responsabilitate şi de bun-simţ, trebuie să ne mobilizăm acum, când încă nu s-a declanşat această catastrofă, şi să o stopăm înainte ca ea să se producă.

Luaţi aminte că, dacă nu vom acţiona acum, când încă se mai poate, nu se va mai putea face nimic după ce o astfel de catastrofă va afecta pentru zeci de luni întreaga planetă Pământ.

În cazul fiinţelor umane care au mijloace financiare, le sugerăm ca de acum înainte, să urmărească să facă ofrande de lumină şi să aprindă o sută de lumânări pe zi, consacrând această lumină pentru contracararea unei astfel de catastrofe ce ar putea afecta planeta Terra. În măsura în care este cu putinţă, este bine să explicaţi Metoda Supremă Eficientă rudelor, cunoştinţelor apropiate, prietenilor şi eventual puteţi să realizaţi împreună cu ei, în grup, Metoda Supremă şi Eficientă pentru a contribui, în felul acesta, la anihilarea grabnică a energiilor malefice care expun planeta Terra la pericolul de a fi afectată de o astfel de catastrofă.

Vă rugăm să aveţi în vedere că semnele care au apărut de curând arată că pericolul dezlănţuirii unei astfel de catastrofe este chiar foarte mare. Ştiind aceasta, este foarte bine să acţionăm acum până ce nu va fi prea târziu. Nu uitaţi că regretele ulterioare că nu am făcut ceea ce trebuia nu vor avea nicio valoare după ce o astfel de catastrofă cumplită se va dezlănţui, dacă ne vom complace în această stare de inerţie, indiferenţă şi egoism.

Vom reveni în curând cu un articol mult mai mare, pe care am început deja să-l pregătim. Sperăm că toţi cei care vor lectura cu atenţie acest mesaj al nostru se vor mobiliza neîntârziat, realizând de două ori zilnic „Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA“.

Înţelegând gravitatea situaţiei, este cazul, mai mult ca niciodată, să ne mobilizăm cu toţii şi să acţionăm la unison, de două ori pe zi, de-acum încolo. Vă rugăm să nu uitaţi că, dacă nu vom acţiona cât mai mulţi dintre noi la unison, un astfel de fenomen catastrofal, aşa cum de altfel anticipează aceasta oamenii de ştiinţă, poate să se producă în realitate oricând, în fiecare zi ce urmează de-acum încolo, dezlănţuind la scurt timp după aceea o cumplită catastrofă planetară ce ne-ar afecta chiar şi pe noi, cei care ştiam care este pericolul şi totuşi, datorită inerţiei şi scepticismului ce ne caracterizează, nu am acţionat. Vă rugăm ca de acum înainte să nu uitaţi că această alternativă dumnezeiască pe care o avem deja la dispoziţie şi care este Metoda Supremă şi Eficientă va opera (atât spre binele nostru individual, cât şi spre binele tuturor) dacă mulţi dintre noi (mai ales cei care ştim) vom acţiona de acum încolo la unison.

„A şti şi a nu acţiona este o supremă laşitate. Mai ales atunci când eşti iniţiat şi cunoşti o mulţime de modalităţi eficiente pe care le poţi aplica atunci când te confrunţi cu felurite adversităţi, nu trebuie să te dai niciodată bătut. Mai ales în astfel de situaţii, trebuie să continui să lupţi chiar şi atunci când timpurile îţi sunt potrivnice. Trebuie să nu pierzi niciodată din vedere că totodată, astfel de situaţii sunt pentru tine şi nişte încercări spirituale.“
 

Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Explozii solare gigantice sunt pe cale să distrugă Planeta Terra


Vă rugăm să vizionaţi aceste înregistrări video pentru a vă da seama că ceea ce se petrece este o realitate care ar trebui să ne impulsioneze să facem ceva, căci pericolul este aproape iminent!

Observatorul pentru dinamica solară de la NASA (SUA) a surprins marţi 15 februarie 2011, dimineaţa,  în intervalul aproximativ 3:45 – 5:00 ora României o erupţie solară imensă. Erupţia respectivă a avut loc în pata solară 11058 şi este evident după estimările care s-au realizat la scurt timp după aceea, că ea este cea mai puternică dintre toate exploziile solare care au avut loc în ultimii patru ani, inclusiv în raport cu cea din august anul trecut (2010), care a putut fi chiar observată cu ochiul liber de pe Pământ.

Furtunile solare din ce în ce mai mari, precum aceasta, fac să se declanşeze totodată aurore boreale superbe care pot fi văzute în apropierea cercului polar, dar, dincolo de toate acestea, există şi ameninţări cumplite pentru planeta Pământ. Această recentă erupţie solară a emis o cantitate considerabilă de radiaţie ultravioletă de înaltă energie (EUV) şi a expulzat o masă coronară imensă, care s-a estimat că va atinge planeta Pământ într-un interval de 36-48 ore, putând afecta atât sateliţii de comunicaţii, cât şi sistemele generatoare de energie care există pe planeta noastră. Erupţia solară a fost cea mai mare din actualul ciclu solar, care a început în anul 2008 şi a oferit o cutremurătoare confirmare a efectelor devastatoare care pot apare la nivelul planetei noastre: atunci când masa de particule şi radiaţii a impactat Terra, au fost afectate linii de înaltă tensiune de pe întreg globul, precum şi funcţionarea sateliţilor, iar în sudul Chinei au fost, joi 17 întrerupte comunicaţiile bazate pe unde radio scurte.

Cercetătorii de la NASA au prevăzut că activitatea solară se va intensifica, iar astrofizicianul american Michio Kaku de la Universitatea din New York a avertizat că aceasta va atinge un maxim în jurul anilor 2012-2013 şi că, în viitorul apropiat, vor urma explozii solare foarte puternice. Iată, însă, că ceea ce s-a petrecut de curând indică faptul că astfel de fenomene solare extrem de intense s-ar putea să se dezlănţuie chiar mai repede decât a fost prevăzut.

Din această cauză, savantul Michio Kaku urmăreşte să convingă administraţia americană să ia măsuri de protejare a echipamentelor electrice şi de comunicaţii pentru ca acestea să reziste la erupţiile solare din ce în ce mai puternice care urmează să se producă. S-a estimat că în anul 2013 s-ar putea declanşa astfel de fenomene ce riscă să devină chiar devastatoare pentru sistemul energetic (electric) al planetei Terra.

Este bine să ştim că după calculele oamenilor de ştiinţă, Soarele este capabil să producă erupţii de 20 de ori mai puternice decât cea din 15 februarie. Anul trecut (2010), dr. Richard Fisher, directorul departamentului de Heliofizică din cadrul NASA a fost citat de presa internaţională deoarece a afirmat, printre altele: „Ştim că astfel de erupţii solare imense vor putea să apară, dar nu putem estima cât de rău va fi pentru planeta Pământ“. El a adăugat: „În cel mai rău caz, primele vor cădea sistemele de comunicaţii, sateliţii şi sistemele de ghidare a avioanelor. Apoi vor urma dispozitivele electrice din bănci, din spitale şi chiar cele din propriile noastre locuinţe. În cazul în care toate acestea se vor produce, vor fi probleme uriaşe pentru omenire. Viaţa a milioane de fiinţe umane ar putea fi pusă în pericol. Întinse părţi ale globului pământesc vor rămâne complet în întuneric pentru ani de zile din cauza căderii sistemelor generatoare de energie, căci refacerea acestora va necesita foarte mult timp“. Toate acestea au fost declarate de către dr. Richard Fisher.


Mai multe detalii despre Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU Apocalipsa găsiţi aici:
http://www.scribd.com/doc/38994160/Programul-Planetar-de-Actiune-Urgenta-NU-APOCALIPSA-Vol-1-Partea-1
http://www.scribd.com/doc/38994273/Programul-Planetar-de-Actiune-Urgenta-NU-APOCALIPSA-Vol-1-Partea-2
http://www.scribd.com/doc/38994378/Programul-Planetar-de-Actiune-Urgenta-NU-APOCALIPSA-Vol-2-Partea-1
http://www.scribd.com/doc/38994511/Programul-Planetar-de-Actiune-Urgenta-NU-APOCALIPSA-Vol-2-Partea-2

Cele două volume ale broşurii NU APOCALIPSA vor fi publicate în serial şi pe site-ul yogaesoteric.net.

yogaesoteric
26 februarie 2011

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More