Metoda propriu-zisă

Pentru a aplica metoda programării mentale, vom proceda în felul următor:

 • Înainte de a începe luaţi o foaie de hârtie şi împărţiţi-o în două părţi printr-o linie. La stânga desenaţi din profil o siluetă care vă reprezintă pe voi înşivă, având membrul viril în erecţie. Desemnaţi-l având mărimea aproximativă pe care credeţi că o are. Nu e necesar ca desenul să fie bine făcut, dar este important ca talia penisului să fie reală – în raport cu corpul dumneavoastră schiţat.
 • La dreapta desenaţi aceeaşi siluetă, dar cu sexul având dimensiunile pe care aţi dori să le aibă (raportat la corp). Această parte reprezintă scopul pe care vi-l fixaţi. Dar fiţi realist: dacă penisul vostru în erecţie este într-adevăr foarte mic, nu desenaţi în partea dreaptă un enorm organ sexual pentru că veţi da minţii voastre un obiectiv imposibil de atins. Dacă a vă vizualiza mărirea penisului cu 2-3 cm este perfect posibil, este totuşi total iluzoriu să vă imaginaţi că talia sa se poate tripla sau cvadrupla.
 • Odată desenul terminat, priviţi-l atent, gândind cu forţă că vă doriţi cu toată fermitatea să atingeţi acest rezultat. Realizaţi această vizualizare timp de 7 minute, apoi aşezaţi desenul undeva la îndemână şi nu vă mai gândiţi la el. Acest desen este destinat să furnizeze inconştientului propriu un obiectiv clar şi precis.

  Desenele, imaginile şi reprezentările grafice, în general, pătrund rapid şi fără efort în subconştient. A realiza acest desen este un mod simbolic de a ordona forţelor inconştiente ce zac în noi să intre în acţiune.

 • În sfârşit, pe parcursul unei perioade de 3 luni, iată ce trebuie să realizaţi în fiecare zi, dimineaţa şi seara, timp de 15-20 minute:
  • Aşezaţi-vă confortabil, dar păstrându-vă spatele drept (acesta este foarte important, pentru că energiile subtile se deplasează de-a lungul coloanei vertebrale şi o postură greşită blochează buna lor circulaţie). Tălpile trebuie să fie plasate pe sol. Închideţi ochii, realizaţi o stare de calm şi linişte la nivel mental, fără a vă mai gândi la nimic pentru câteva minute. Apoi prindeţi-vă penisul cu mâna dreaptă, lejer şi masaţi-l uşor dinspre bază spre vârf. În tot acest timp plasaţi mâna stângă la bază, reluând mişcarea.
  • Aceste mişcări trebuie să fie realizate într-un mod foarte lent, ca o atingere uşoară. Urmăriţi să simţiţi cum un fluid subtil vă emană din mâini, acţionând asupra penisului vostru. La început imaginaţi-vă că simţiţi acest fluid, fie şi după câteva reluări, dacă nu chiar dde la bun început. Pe parcursul acestor mişcări păstraţi în minte un singur lucru: cea a propriului sex în curs de creştere, urmărind să vă formaţi o imagine cât mai clară ca şi când aţi urmări un film în care vizionaţi acest lucru. Nu trebuie să vă descurajaţi dacă aveţi vreo dificultate la început. Perseveraţi şi veţi reuşi puţin câte puţin. Faceţi tot ce puteţi mai bine, refuzându-vă alte gânduri pe parcursul mişcărilor. Pur şi simplu impuneţi minţii voastre imaginea propriului organ viril, în curs de dezvoltare.
  • Acest gând nu trebuie să fie ca o simplă dorinţă, ci ca un ordin. Subconştientul nostru, cu toată puterea sa, ne este servitor: el este dator să ne servească şi o va face dacă vom persevera în a îl solicita în acest mod.
 • La sfârşitul celor trei săptămâni luaţi din nou o foaie de hârtie şi refaceţi operaţia de la început: împărţiţi foaia în două – în stânga, silueta cu penisul în erecţie, aşa cum ştiţi că este acum, şi la dreapta – aşa cum vi-l doriţi. Luaţi apoi prima foaie şi comparaţi-o cu aceasta din urmă, preocupându-vă doar de desenele din stânga: dacă veţi constata că în desenul mai recent, penisul schiţat este mai mare ca în primul – înseamnă că subconştientul vostru a asimilat bine instrucţiunile. (Este demonstrat ştiinţific faptul că întotdeauna creierul are nevoie de 3 săptămâni pentru a integra perfect informaţiile noi).

Trebuie să înţelegeţi clar că deşi este posibil ca sexul dumneavoastră să nu crească pe parcursul a numai 3 săptămâni, pentru că acest interval de timp este prea scurt ca acţiunea asupra moleculelor să devină deja vizibilă, faptul că subconştientul vostru a făcut ca în cel de-al doilea desen pe care l-aţi realizat să vă reprezentaţi având un penis mai mare, demonstrează faptul că subconştientul acţionează deja asupra celulelor şi în acest caz vă veţi atinge scopul mai devreme sau mai târziu.

Dacă, din contră, nu veţi constata vreo diferenţă între cele două desene sau, de pildă, al doilea desen reprezintă un penis ceva mai mic, înseamnă că acest gen de metodă nu funcţionează încă pentru dumneavoastră. Alegeţi-vă, în consecinţă, o metodă mecanică.

Dacă vă aflaţi în primul caz, nu mai este decât o chestiune de timp şi de perseverenţă. Nu uitaţi că pentru orice procedeu de mărire a penisului, „inamicul” principal este masturbarea, care vă va deturna de la scop şi vă va disipa mintea. Aceasta este singura modalitate de mărire a penisului care poate fi practicată chiar şi atunci când penisul se află în erecţie, aşa încât trebuie să fiţi atenţi să vă controlaţi plăcerea şi să nu ejaculaţi. Amintiţi-vă că prin acest procedeu nu urmăriţi plăcerea, ci mărirea penisului şi aplicaţi-l cu precădere atunci când simţiţi că dispuneţi de concentrarea necesară.

Dacă veţi practica cu regularitate acest exerciţiu, fără să vă descurajaţi, cu siguranţă vă veţi atinge obiectivul propus. Este dificil să prognozăm un interval de timp pentru atingerea rezultatului deoarece acesta depinde de capacitatea de concentrare. Dar rezultatul va putea să apară în mod vizibil între 3 luni şi 1 an, cu condiţia evidentă de a respecta cu stricteţe toate instrucţiunile date.

Vă dorim mult succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More