Michio Kaku, fizician american, despre întâlnirea cu o civilizație extraterestră și adevărul despre OZN-uri

 

Celebrul savant american Michio Kaku a acordat un interviu în care a analizat
valențele momentului în care omenirea se va întâlni la un moment dat cu o civilizație extraterestră, dar și eventualul pericol pe care îl poate aduce pentru noi acest prim contact.

Michio Kaku este cofondator al teoriei corzilor și profesor la catedra de fizică    teoretică Henry Semat de la Graduate Center, din cadrul City University din New York.

Momentul în care ne vom întâlni oficial cu o civilizație extraterestră

Michio Kaku nu exclude posibilitatea ca în Univers să existe numeroase civilizații extraterestre care să fi atins un grad extrem de înalt al dezvoltării. Cu toate acestea, specialistul american de origine japoneză crede că printre aceste civilizații ar putea să existe și unele care să ne fie ostile.

Care ar fi consecințele unei astfel de întâlniri? O civilizație care să ne fie ostilă ar putea fi capabilă să ajungă până la Terra, dar să nu ne atace în mod direct și să nu dorească neapărat cucerirea planetei. Aceasta ar putea avea însă alte interese, de genul unei exploatări insidioase, ascunse, și atunci, în timp, civilizația umană ar fi sortită dispariției.

Pe  de altă parte, Kaku susține că nu trebuie să mai fim atât de visători sau îngâmfați pentru a crede că extratereștrii, chiar și dacă ar avea intenții bune, ne vor oferi tehnologia lor pentru a ne rezolva imediat toate problemele. Acest transfer poate fi mult mai dificil decât pare, deoarece nu se știe dacă avem conștiința suficient de deschisă pentru a înțelege o altă civilizație.

De asemenea, fizicianul american a mai apreciat că există și posibilitatea ca pentru unele civilizații extraterestre foarte avansate, omenirea efectiv să nu reprezinte un domeniu de interes. Adică să fim prea mici și insignifianți pentru a fi luați în seamă, așa cum ne dorim noi.

Există cu adevărat OZN-uri?
   
Chiar dacă la prima vedere, ceea ce vedem pe cer par să fie farfurii zburătoare de origine extraterestră, Kaku susține că e bine să avem mintea deschisă și spre alte explicații.

„Oare navele care ne urmăresc avioanele, așa cum evidențiază nenumărate filmări desecretizate recente, sunt OZN-uri extraterestre? De ce să nu ne gândim că ar putea fi și drone experimentale supersonice create pe Pământ? Sau poate că sunt, într-adevăr, extratereștrii! Trebuie să avem mereu mintea deschisă”, scria Kaku pe Twitter.

Acest mesaj al cunoscutului savant american este foarte sugestiv și ne conduce în mod voalat la câteva concluzii importante. Nu tot ceea ce ni se prezintă sau sugerează oficial este și adevărat! Iar dacă ignorăm unele lucruri nu înseamnă că ele nu există! Într-adevăr, doar cu o minte deschisă putem face diferența între manipulare și adevăr.
   

Citiți  și:

Summitul Mondial al Guvernării: «Vom fi nevoiți să FUZIONĂM cu computerele»

Un senzaţional mesaj-referendum al unei civilizaţii extraterestre avansate ce se adresează tuturor oamenilor de pe planeta Pământ

Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale


 

yogaesoteric
27 iulie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More