Microsoft trece la nivelul următor. Cipuri implantate pentru tranzacții cu criptomonede!

Compania Microsoft trece la un alt nivel și ajunge tot mai aproape de ID-ul digital pentru care face lobby (de fapt, pune presiune) Bill Gates. Colosul din IT a obțină brevetul pentru un cip (dispozitiv) conectat la trupul omenesc și care permite posesorului să tranzacționeze criptomonede!

Astfel se prefigurează viitorul pe care îl gândește Microsoft. Nicio altă companie din lume nu s-a grăbit să facă pasul spre digitalizarea totală a persoanei, însă tocmai aceasta este particularitatea care face diferența în cazul Microsoft. Gigantul controlat de familia Gates promovează o agendă futuristă care, dincolo de oferirea unor facilităţi minore, serveşte ca instrument către instituirea unui control total.

Dispozitivul atașat trupului uman care permite cumpărarea și vânzarea de criptomonede funcţionează astfel: activitatea trupului, asociată cu o sarcină furnizată unui utilizator extern, este folosită într-un astfel de proces de tranzacționare monetară.

Datele privind activitatea trupului vor fi generate pe baza detectării activității organismului de către serverul extern. Cuplat la cipul / dispozitivul implantat în utilizator, sistemul, adică serverul, verifică dacă activitatea trupului îndeplinește condițiile stabilite pentru tranzacționarea de criptomonede.

Cu toate că a anunțat public „divorțul” de Microsoft, miliardarul Bill Gates rămâne „creierul” din spatele companiei.

În timp ce le vorbește oamenilor despre un termen de 18 luni pentru realizarea unui vaccin global, Bill Gates are grijă să patenteze un cip care interacționează cu pulsul, temperatura și undele cerebrale ale trupului omenesc, în scopul de a controla întreaga activitate financiară a persoanei respective.

Microsoft Cryptocurrency System” este ultima „fiță” dezvoltată de acest colos din IT. Adică, încă un pas spre ID-ul digital pe care vrea să îl impună omenirii Bill Gates. Omul de afaceri foloseşte orice prilej pentru a le vorbi interlocutorilor despre avantajele acestui sistem de control al populației.

Citiţi şi:

Bill Gates cu o nouă demență: inventează un CIP RFID pentru controlul nașterilor

Fundația Gates finanțează un tatuaj de identificare pentru a-i urmări pe cei vaccinați

yogaesoteric

26 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More