Mihai Cosmin Șerban: Viciul Matematic Elementar (V.M.E.), războiul împotriva națiunilor și manipulările istorice

 

Viciul Matematic Elementar (V.M.E.) este o armă extrem de puternică! Profitând de forța extraordinară a undelor hertziene, a ajuns, astfel, să impună cu ușurință și rapiditate propaganda în toate straturile societății.

Mai mult decât atât, folosind unelte aparent inofensive, precum televizorul și radio-ul, pentru diseminarea otrăvurilor, oamenii sunt atrași în capcană fără a se face uz de vreo agresiune vizibilă, palpabilă. Astfel se obține aderarea maselor la propagandă prin consimțământul liber și democratic. Acest aspect provoacă iluzia participării active la consolidarea iluziei democrației și la deteriorarea gravă a discernământului și, în final, la diminuarea sau chiar la anularea capacității de revoltă!

Cum altfel se pot explica măsurile succesive de restrângere gradată a puterii suverane în țările din Europa, în timp ce aceiași gropari de națiuni și ucigași de popoare (UE) ridică în slăvi pe toate căile posibile propaganda mincinoasă a democrației, a libertății și a securității atunci când Europa, pământul creștinilor, este inundat cu islamiști arabi și negri. Toate acestea se petrec sub autoritatea unei dictaturi cumplite condusă la vârful ei de minorități înverșunate, care practică, chiar în acest moment, genocidul populațiilor de tradiție creștină, de civilizație europeană și de rasă albă. Așa-zisa „presă liberă ” sprijină măsurile elitelor, iar în rest păstrează tăcerea.
Scapă cine poate!

În ce constă Viciul Matematic Elementar (V.M.E.)

Viciul. În cadrul unei emisiuni, două personalități cunoscute dezbat aprins în jurul unui subiect absolut necunoscut, minor, dacă nu chiar inexistent. Subiectul emisiunii articulându-se, să zicem… în jurul identității naționale, care, pe neștiute, a devenit o temă în jurul căreia s-au născut polemici. Chiar dacă, la prima vedere, subiectul identității naționale nu poate fi localizat sau definit cu precizie de către telespectatori, întrebările moderatorului, retorica folosită și argumentele prezentate de invitați, toate, par să identifice o problemă reală.

Atras din curiozitate de polemică, fără să-și dea seama, telespectatorul ajunge foarte repede într-o stare de confuzie tipic freudiană, abstractă, dezbaterea fiind alimentată de manipulări care creează „subiect“ din neant prin deformarea realității, folosind tehnici de generalizare și de autosugestie.

Discuțiile urmează o stratagemă prin care măruntul devine substanțial, falsul se preschimbă în adevăr și întunericul este singura „lumină“ acceptată. În dialog nu se vor folosi niciodată exprimări personale, asumate, ci generale – chipurile, majoritare. Nu se va spune niciodată: „am observat că…“, preferându-se formula: „din ce în ce mai mulți oameni sunt… “; nu se va spune: „după părerea mea; din câte am observat… “, dar se vor folosi formulele: „după studiile efectuate…, s-a observat că… “ ș.a.m.d.

Este important să reținem că noile subiecte și/sau concepte nu sunt rezultatele unor observații obiective cunoscute de fiecare, ci ar emana pe nesimțite direct din subconștientul popular, „problema“ (inexistentă!) fiind imediat sesizată de ochiul ager și predispoziția ocrotitoare a autorităților…!

Exemplu: dacă România suferă de pe urma problemei demografice cauzată de izgonirea concertată a milioanelor de români și de scăderea dramatică a natalității (și suferă!), de vină fiind trădătorii interni care, respectând directivele genocidare de la FMI și UE, ne-au distrus intenționat țesutul economic național, agenții noii ideologii ne îndeamnă „frățește” în direcția iadului – familia „tradițională“ nu există!, deschideți larg toate frontierele, primiți imigranți și, mai ales, renunțați la suveranitate –, suveranitatea nu-i de voi, nu știți să vă conduceți singuri, aveți nevoie de străini ca să vă conduceți!

Matematic. Așadar, doi trădători, de regulă membrii unei minorități etnice…, sexuale, confesionale și/sau ideologice, întotdeauna vânduți neo-marxismului social, cultural și politic, dezbat o problemă inexistentă sau, în cel mai bun caz, absolut minoră, derizorie, ca și cum aceasta ar fi de interes major, deci, național. Acest nonsens absolut se produce în ciuda faptului că, la prima vedere, subiectele abordate nu au niciun fundament real, căci nu există în structura Neamului Românesc niciun dubiu în privința lui Dumnezeu, a lui Iisus, a familiei, a strămoșilor sau a bunului-simț în general. În ciuda acestor realități, reflectate în idei axiomatice, aceia care dezbat în jurul acestor subiecte emit teze și analize bazându-se pe studiul și pe cercetarea unor „surse“ inexistente, absolut imaginare!

Elementar. În urma acestor manevre subversive, posibile numai din cauza undelor hertziene care, pe lângă dependența pe care o provoacă, permit răspândirea rapidă și pe scară largă a manipulărilor sau a oricărui concept menit să creeze destabilizarea și confuzia în rândul societății, în zilele care urmează acestor mârșăvii care sunt reluate în cascade succesive la radio, în ziare, reviste etc., discuțiile oamenilor vor integra inevitabil noile elemente de comunicare impuse și bucla perversă se încheie – fiind rostită de mulțime, minciuna devine realitate!

Prin folosirea acestui viciu matematic elementar, s-au impus mai toate conceptele, ideile și mecanismele psihologice pe care le folosim, din păcate, fără rațiune, pentru a ne raporta la realitățile înconjurătoare!

Iată pe scurt câteva exemple de manipulări istorice, impuse de oculta globalistă prin mass-media, politruci trei la leu, „presa liberă”, radio, manuale școlare, cultură – dar și prin legea 217/215… (supralegiferată prin legea Vexler) parchet, tribunal, cătușe, pușcărie, într-o propoziție: un viciu matematic elementar… Puțini dar puternici, reușind să reformeze realitatea celor mulți și slabi!

Propagandă și realitate

Propagandă

1. Americanii au luptat neîncetat împotriva comunismului și a tuturor sistemelor totalitariste.
2. Aliații au eliberat Europa de fascism, de ură, de război.
3. Capitalismul, economia de piață, democrația reprezentativă și liberalismul au contribuit activ la consolidarea civilizației, la dezvoltarea economiilor naționale, la bunăstarea populațiilor și la siguranța acestora.
4. Născut din revoluția sexuală (mai 1968), feminismul a eliberat femeia de sub jugul conservatorismului patriarhal, a creat un echilibru în relația cu bărbații, a adus împlinirea și desăvârșirea femeii în societate.

Realitate

1. Iudeo-bolșevismul care a fost, de fapt, prima încercare de globalizare (scurtcircuitată de schismaticul Stalin), a preluat puterea în Rusia cu banii de pe Wall-Street, Londra (City), Paris și Geneva, finanțatorul principal fiind evreul american de origine germană Felix M. Warburg. Parte din sumele aruncate în joc provin din finanțarea tuturor conflictelor armate și a revoluțiilor orchestrate de mafia bancară. Momentul declanșării poate fi stabilit în anul 1649, prin decapitarea regelui Charles I al Angliei, geneza acestui eveniment fiind infiltrarea dinastiei Orange-Nassau din Țările de Jos (Olanda) de către familia Rothschild, reușind astfel să impună înscăunarea lui William III d’Orange-Nassau, omul bancherilor, în locul lui James Stuart II, care a fost obligat să se refugieze în Franța pentru a scapă cu capul pe umeri! Acest episod a permis înființarea Băncii Angliei (1694), a cărei otravă s-a revărsat neîncetat în Europa și SUA, provocând și finanțând Revoluția Franceză, Războiul de Secesiune, Primul Război Mondial, revoluția din Rusia și al Doilea Război Mondial.

2. Aliații în al Doilea Război Mondial au intervenit la comanda capitalului transnațional (Rothschild and Co.), omorând aproape 70 de milioane de oameni pentru a distruge naționalismele în Europa și modelul economic inițiat de Reich (vezi Francis Delaisi – Revoluția Europeană) care, dacă ar fi fost exportat, ar fi eliberat Europa de hegemonia mafiei bancare. Astăzi, capitalul transnațional (liberalismul globalizat!) deține și condiționează statele, partidele politice și popoarele, formând un totalitarism fără precedent în istoria omenirii. Începând cu anul 1945, s-a dus un război permanent, „sub acoperire”, prin așa-zisa presă liberă, împotriva națiunilor, a religiei creștine și a identității europene. În acest angrenaj infernal, popoarele indigene nu au mai avut absolut nicio importanță… Cum numiți un astfel de regim?

3. Din cauza capitalismului, a economiei de piață, a democrației reprezentative și, astăzi, a liberalismului economic, România, a reușit să piardă în 29 de ani tot ce a realizat și a muncit în ultimii 150 de ani și chiar mai mult! Poporul român și-a pierdut pe rând suveranitatea, independența economică, resursele naturale, Armata, pământul strămoșesc, sănătatea, populația, sporul natural al populației, rațiunea ortodoxă, legătura cu tradițiile sale și chiar mândria de a fi român! Această înșiruire aproape apocaliptică s-a petrecut în democrație, stat de drept, capitalism și economie de piață. În tot acest răstimp, îmbolnăviți de otrava „presei libere“, cu discernământul grav avariat, am votat neîncetat stăpânii noștri – aleșii altora!, a celor care conduc cu adevărat plutocrația la care am fost supuși prin confiscarea informației, adevărata dictatură invizibilă!

4. În modelul actual fiecare moment al vieții trebuie să fie supus, orientat și balizat în limitele interne ale procesului consumerist. Tocmai pe drumul consumerismului se situează etapele eșecului familial modern din România, urmând dubla progresiune a ideologiei liberale și a pieței de dorințe, cele două mari atribute ale procesului consumerist. De fapt, se urmărește trecerea de la familia născută din tradiție, din cultura claselor – modelul patriarhal – la familia spulberată până la atomizarea ei, acea a „identității culturale” a femeii și, mai ales, a tinerilor, permițând neo-capitalismului prădător să conturneze machiavelic rezistențele naturale (firești) la modelele sale cultural-standardizate, modelele consumerismului.

Introduceți bazele feminismului în societate, exaltați tineretul prin „cultura” eu-lui absolut, disprețuiți valorile tradiționale, atacați familia naturală, îndepărtați bărbații din rostul lor și, în două-trei generații, o să aveți o adunătură îndobitocită de dezrădăcinați fără Dumnezeu, trecut și repere, prinși în incapacitatea continuității. Adică, chipurile liberi și fără de stăpâni… dar constant în genunchi în fața Sistemului de alienare-aliniere neo-capitalist, pilonul egalitarismului și a emanaților sale patogene: pseudo-democrația reprezentativă internaționalistă, imigraționismul așa-zis salvator (Marea înlocuire), homosidaismul pedagogic și toate „valorile” derivate. Care, precum o înfățișare fără tribunal sau o condamnare fără proces (de fapt, doar un văl de fum), vin să turmenteze rațiunea omului alb, încă sănătos, la el acasă, ultimul obstacol înaintea deznodământului final.


Citiți și:

Controlul, ce este realizat cu viclenie, al conștiinței şi manipularea, ce se efectuează pe ascuns, a naţiunilor 
Orizont neclar pentru Europa Unită

 

yogaesoteric
6 septembrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More