Militarii din SUA, la toaletele femeilor

Un nou regulament al Armatei SUA introdus de fostul președinte Obama va obliga femeile să accepte în toaletele, dușurile, vestiarele și dormitoarele lor bărbații care, deși nu și-au făcut operație de schimbare de sex, simt că se identifică cu genul feminin.

Secretarul pentru Apărare James Mattis a amânat introducerea acestui regulament cu șase luni, dar conservatorii cer eliminarea acestuia cu totul, scrie ştiripentruviaţă.ro.

Vicky Hartzler (de la Partidul Republican), reprezentanta statului Missouri în Congresul SUA, care prezidează Comisia de Supraveghere și Inspecție pentru Armată a Camerei Reprezentanților SUA, consideră regulamentul „prost conceput” și „incorect”, mai ales că, prin reforma sănătății a fostului președinte Obama, serviciile de operație de schimbare de sex sunt incluse în asigurarea medicală oferită militarilor: „Recrutarea de persoane transgender sau permisiunea acordată militarilor care deja sunt în armată să-și facă tranziția la alt sex îi obligă pe plătitorii de taxe să suporte din buzunarul lor costuri foarte mari pentru operație, tratamente hormonale pe viață și alte operații adiționale.”

Citiţi şi:
Trump a lovit în comunitatea LGBT: «Nu vom permite transsexualilor să servească în Armata Americană!»
Toaletele sunt doar începutul. Scopul final al mișcării transgen…
Pericolele gândirii instituționale: lecții din «1984», «Matrix» și «Mitul peșterii»

yogaesoteric
20 noiembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More