Militarizarea noului normal. Care este semnificația războiului împotriva „terorismului intern”, în care sunt asimilați „teoreticieni ai conspirației” și „negaționiști ai realității”?

Războiul (nou normal) împotriva terorismului intern

Dacă v-a plăcut Războiul Global împotriva Terorismului, veţi iubi noul Război împotriva Terorismului intern! Este la fel ca originalul, războiul global împotriva terorismului, doar că de data asta „teroriștii” sunt toți „extremiști violenți domestici” („DVE”), „extremiști violenți de acasă” („HVE”), „extremiști violenți teoreticieni ai conspirației” („VCTE”), „extremiști violenţi negaționişti ai realității” („VRDE”), „extremiști micro-agresivi rebeli” („IMAE”), „oameni care îi fac pe liberali să se simtă incomod” („PWMLFU”) și oricine altcineva pe care cei din Departamentul Securităţii Interne vor să-i eticheteze drept „extremişti” și să le lipească un acronim ridicol.

Potrivit unui Buletin al sistemului național de consultanță împotriva terorismului emis de DHS pe 27 ianuarie, aceşti DCE, HVE, VCTE, VRDE, IMAE și PWMLFU sunt „extremiști violenți motivați ideologic, ce ridică obiecții faţă de exercitarea autorității guvernamentale [și] manifestă nemulțumiri alimentate de relatări false.

Se crede că sunt „motivați de o serie de probleme, inclusiv furia din cauza restricțiilor covid-19, rezultatele alegerilor din 2020, utilizarea forței de către poliție” și alte „narațiuni false” periculoase (de exemplu, existența „statului paralel”, a „imunităţii de turmă”, a „sexului biologic”, a lui „Dumnezeu” și așa mai departe).

Inspirată de grupări teroriste străine” și „încurajată de pătrunderea în clădirea Capitoliului SUA”, această rețea diabolică de „teroriști interni” „planifică atacuri împotriva instituţiilor guvernamentale”, „amenință cu violența împotriva infrastructurii de maximă importanţă” și „face referinţe în mod curent la false informaţii şi teorii ale conspirației despre covid-19”.

Din câte știm, ar putea să fie strânși în „Bârlogul Lupului” de la Mar-a-Lago chiar acum, punând la cale un atac terorist devastator cu acele arme de distrugere în masă pe care nici nu le-am găsit vreodată în Irak sau generând diagrame ajustate în funcție de populație cu rata mortalității pe ultimii 20 ani, sau postând imagini cu broaște extremiste pe internet.

Departamentul pentru Securitate Internă este „îngrijorat”, la fel ca și omologii săi din întregul imperiu capitalist global. Războiul (nou normal) împotriva terorismului intern nu este doar un război împotriva „terorismului intern” american. Amenințarea „terorismului intern” este internațională. Franța tocmai a adoptat o Lege de securitate globală care interzice cetățenilor să îi filmeze pe poliţiştii care îi bat pe oameni de le dă borşul pe nas (printre alte dispoziții „antiteroriste”).

În Germania, guvernul se pregătește să instaleze un șanț antiterorist în jurul Reichstagului. În Olanda, poliția combate VCTE-urile, VRDE-urile și pe alțicetățeni furioși care urăsc sistemul, care au protestat împotriva interdicţiilor de a ieşi din case după o anumită oră.

Dintr-o dată, oriunde te uiți (sau măcar dacă te uiți în mass-media corporatistă), rețelele globale extremiste cresc.Este timpul ca GloboCap să-şi scoată din nou mănușile, să-i scoată pe „teroriști” din ascunzătorile lor şi să lanseze o nouă narațiune oficială.

De fapt, evenimentele se repetă. Când dai la o parte toate acronimele astea ridicole, Războiul (nou normal) împotriva terorismului intern este, în esență, doar o combinație dintre narațiunea „Războiul împotriva terorismului” și narațiunea „Noul normal”, adică o militarizare a așa-numitului „Nou-normal” și o patologizare a „Războiului împotriva terorismului”. De ce ar dori GloboCap să facă asta, întrebi?

Cred că știi, dar o să continuu să-ţi spun.

Vezi tu, problema cu „Războiul global împotriva terorismului” original a fost că nu era, de fapt, atât de global. Practic, a fost doar un război împotriva „terorismului” islamic (adică rezistența faţă de capitalismul global și faţă de ideologia sa post-ideologică), care a fost în regulă atâta timp cât GloboCap doar a destabilizat și a restructurat Marele Orient Mijlociu. A fost pus în așteptare în 2016, astfel încât GloboCap să se poată concentra pe înfrângerea „populismului” (adică rezistența faţă de capitalismul global și ideologia sa post-ideologică), să facă un exemplu din Donald Trump și să-i demonizeze pe toți cei care l-au votat (sau doar au refuzat să participe la alegerile lor libere și corecte), fapt pe care tocmai l-au îndeplinit, într-un mod spectaculos.

Așadar, acum s-a întors la afacerea „Războiul împotriva terorismului”, cu excepția unei noi categorii de „teroriști” sau, tehnic vorbind, a unei extinderi a categoriilor de „teroriști”. (Am desfăşurat o listă în articolul meu precedent.)

Pe scurt, GloboCap a extins, recontextualizat și patologizat pur și simplu „Războiul împotriva terorismului” (adică războiul împotriva rezistenței faţă de capitalismul global și ideologia sa post-ideologică). Acest fapt a fost întotdeauna inevitabil, desigur. Un sistem global-hegemonic (de exemplu, capitalismul global) nu are dușmani externi, deoarece nu există un teritoriu „în afara” sistemului. Singurii săi dușmani se află în sistem și, prin definiție, sunt insurgenți, cunoscuți și sub numele de „teroriști” și „extremiști”.

Acești termeni sunt complet lipsiți de sens, evident. Sunt pur strategici, lansaţi împotriva oricui se abate de la ideologia oficială a GloboCap… care, în cazul în care vă întrebați, se numește „normalitate” (sau, în cazul nostru, în prezent, „noua normalitate”). În vremurile anterioare, acești „teroriști” și „extremiști” erau cunoscuți ca „eretici”, „apostați” și „hulitori”. Astăzi, aceștia sunt, de asemenea, cunoscuți ca „negaţionişti”, de pildă „negaţionişti ai științei”, „negaţionişti ai covid-ului” și recent, mai tulburător, „negaţionişti ai realității”. Aceasta este o parte esențială a patologizării narațiunii „Războiului împotriva terorismului”.

Noua rasă de „teroriști” nu ne urăște doar pentru libertatea noastră…, ci ne urăşte pentru că ei urăsc „realitatea”. Nu mai sunt adversarii noștri politici sau ideologici…, ci suferă de o tulburare psihiatrică. Să nu mai fie contrazişi sau ascultați…, ci să fie „tratați”, „reeducați” și „deprogramați” până când acceptă „Realitatea.

Dacă credeți că exagerez natura totalitară a narațiunii „Noul normal/Războiul împotriva terorismului”, citiți acest articol publicat în The New York Times explorând conceptul de reality czar pentru a face față „crizei realității” noastre.

Și acesta este doar începutul, desigur. Consensul (cel puțin în cercurile GloboCap) prevede că războiul (nou normal) împotriva terorismului intern va continua probabil pentru următorii 10-20 de ani, fapt ce ar fi cazul să ofere claselor dominante capitaliste globale timp mai mult decât suficient pentru a realiza „Marea Resetare”, a distruge ce a mai rămas din societatea umană și a condiționa populaţia să se obișnuiască să trăiască ca niște țărani neo-feudali supuşi, care vor cere permisiunea când vor să își părăsească casele.

Suntem încă în faza inițială „șoc și uimire” (pe care o vor reduce puțin în cele din urmă), dar uită-te doar la cât de multe au realizat deja. Daunele economice sunt literalmente incalculabile… milioane de oameni au fost scufundaţi în sărăcie disperată, nenumărate afaceri independente zdrobite, industrii întregi paralizate, țări în curs de dezvoltare făcute dependente din punct de vedere economic (adică supuse) pentru cât se poate prevedea, în timp ce miliardarii au acumulat peste 1 trilion de dolari și corporațiile supranaționale behemoth-ice și-au consolidat dominația pe planetă.

Și astea sunt doar daunele economice. Atacul asupra societății a fost și mai dramatic. GloboCap, în decurs de un an, a transformat majoritatea maselor lumii într-un cult totalitar paranoic imens, care nu mai este capabil nici măcar de raționamente rudimentare. (Nu voi insista pe idee… în acest moment, fie recunoşti acest aspect, fie faci parte din el.)

Efectiv aşteaptă la coadă în parcări, membrii dublu-mascați ai acestui cult covidian, pentru a fi injectaţi cu un „vaccin” experimental despre care ei cred că va salva specia umană de un virus care cauzează simptome ușoare până la moderate la aproximativ 95% dintre cei „infectați” și peste 99% dintre cei „infectați” supraviețuiesc.

Deci, nu e o mare surpriză faptul că aceiași cultiști fără creier sunt încrâncenat entuziaşti în favoarea războiului (nou normal) împotriva terorismului intern și faţă de viitorul proces televizat la nivel global al lui Donald Trump pentru „incitare la insurecție” și faţă de cenzura corporatistă în curs de desfășurare a Internetului și abia așteaptă să li se elibereze „Pașapoartele de libertate”, care le vor permite să participe la viața „Nou normală” – dublu mascată și distanțată social, logic – în timp ce fiecare mișcare și tranzacție și fiecare cuvânt pe care îl scriu pe Facebook sau într-un e-mail sau îl spun cuiva pe smartphone-urile lor sau în vecinătatea prăjitoarelor lor de pâine 5G le sunt înregistrate de serviciile de informații GloboCap și partenerii lor corporatiste, filialele și subsidiarele.

Acești oameni nu au niciun motiv de îngrijorare, deoarece nici prin cap nu le-ar trece să nu asculte ordinele și nu ar putea produce niciun gând original, cu atât mai puțin unul neplăcut lui GloboCap, atâta timp cât le este ţinută deasupra capetelor o plagă apocaliptică falsă.

În ceea ce ne privește pe noi, restul, „extremiști”, „teroriști domestici”, „eretici” și „negaţionişti ai realității” (adică oricine critică capitalismul global sau îi contestă narațiunile oficiale și ideologia sa tot mai totalitară, indiferent de acronimele cu care ne numeşte Departamentul de Securitate Internă), mi-aș dori să am ceva dătător de speranță să vă spun, dar adevărul este că situațiile nu arată atât de bine. Bănuiesc că ne vom întâlni într-un lagăr de carantină sau într-o secţie de psihiatrie sau într-o unitate de detenție offshore… sau, nu știu, poate ne vom vedea pe străzi.

Autor: C.J. Hopkins

Citiți și:
Filosoful italian Giorgio Agambem despre contagiune și normalizarea stării de urgență
Câteva observații pertinente, elementare care arată că de fapt ne confruntăm nu cu o pandemie, ci cu o sinistră pLandemie, ce este un război viclean al globaliștilor sadici, satanici, şi care este în mod evident dezlănțuit împotriva populației acestei lumi

 

yogaesoteric
15 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More