Minciuna covid demascată din interior și cenzura platformei YouTube


Într-un interviu de excepţie acordat lui Pompiliu Diplan, medicul Răzvan Constantinescu de la spitalul Sf. Spiridon din Iași a vorbit, din interior, despre mascarada din jurul covid, despre care spune că care nu are nicio legătură cu medicina. În analiza devastatoare pe care o face, el a dezvăluit şi faptul că în acest context medicilor li s-a impus să facă fals în acte publice încă din ziua de 3 martie 2020.

Acest interviu a fost postat iniţial pe YouTube, la adresa https://www.youtube.com/watch?v=CxtJRRLK-sQ&feature=emb_logo, dar a fost eliminat rapid de binecunoscuta cenzură a acestei platforme. Redăm mai jos mesajul pe care Marius Mioc, cel care a postat videoclipul pe canalul său de YouTube, l-a primit vizavi de această acțiune de eliminare:

„YouTube nu îngăduie conținut care în mod explicit contestă eficacitatea îndrumărilor de distanțare socială și autoizolare ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale autorităților sanitare locale care ar putea face oamenii să acționeze împotriva acestor îndrumări.”

În acest context, Marius Mioc a explicat, pentru cei interesați, pașii pe care i-a urmat pentru a-și publica totuși știrile:

„Când au apărut probleme cu ștergerea unor filmări ale mele de pe youtube, m-am înregistrat pe platforma vimeo, ca s-o folosesc ca o rezervă pentru filmările care nu pot apărea pe youtube. Dar după ce am pus filmări pe subiectul coronavirus acolo, întregul meu cont de pe vimeo cu toate filmările pe care le pusesem acolo a fost șters. Ca urmare, am hotărât să-mi găsesc o altă platformă video pe care să încarc filmări, la adăpost de cenzură.
Mi-am deschis așadar un cont pe platforma bitchute, unde să încarc filmările mele de pe youtube, fiindcă youtube nu mai pare un loc sigur unde filmările să fie disponibile publicului.”

Astăzi acest interviu este disponibil pe Bitchute, la acest link.

Citiți și:

YouTube nu mai furnizează reclame canalelor video care promovează un subiect controversat

Unul dintre cei mai renumiți medici din România, dr. Răzvan Constantinescu, este împotriva vaccinării obligatoriiyogaesoteric
6 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More