Minciuni, minciuni și iar minciuni

Vi s-a spus că e nevoie de un lockdown pentru a scăpa de belea. Mai țineți minte? Se petrecut acum aproape doi ani, pe 15 martie 2020. Erau doar câțiva bolnavi și, în ciuda restricțiilor, numărul de cazuri a crescut exploziv. Cu toată starea de urgență, cu toți melițienii și răcanii ascultând imnul la oră fixă, numărul de cazuri a continuat să crească. Pe 15 martie 2020 erau doar 130 bolnavi de covid-19 pe teritoriul țării. Două luni mai târziu, la ieșirea din lockdown, erau 6000 de bolnavi. V-ați întrebat de ce ați stat în casă? De ce ați pierdut vremea?

Apoi v-au spus că e nevoie să purtați mască în spațiile închise. Și că e nevoie să fiți termoscanați, precum vacile, la intrarea în orice spațiu închis. Că dacă „vă veți proteja și-i veți proteja și pe ceilalți” virusul va fi înfrânt. Până în septembrie s-a depășit numărul de 100.000 de infectați. Cu toate acestea, s-a declarat că „situația e sub control, deci se pot organiza alegeri”.

V-au spus că e necesar să purtați măști peste tot, inclusiv în spațiul liber. Că e nevoie să fie închise școlile și limitată circulația pe timpul nopții. Numărul de îmbolnăviri a continuat să crească.

Apoi a venit vaccinul. S-a făcut o propagandă deșănțată, la fel ca propaganda de până atunci. Serurile scoase din mânecă s-a decretat că-s sigure, că asigură o protecție cum niciun vaccin de până atunci n-o făcuse! Iar voi i-ați crezut! Anti-vacciniștii au fost numiți în fel și chip. Cu toate că nu exista nici urmă de vaccin pe teritoriul țării, anti-vacciniștii au fost făcuți vinovați pentru răspândirea virusului. Repet: cu toate că nu ajunsese nicio doză în România, goarnele abonate la banul public urlau ca din gaură de șarpe împotriva celor care declarau că refuză vaccinarea.

Vi s-a spus că după ce veți face vaccinul – experimental, să ne înțelegem! – veți fi liberi să faceți ce vreți. Că asta va pune capăt definitiv pandemiei. Și că „viața va reveni la normalitate”. Așa au fost băgate în țară dozele experimentale, întâmpinate la graniță precum cortegiile funerare ale personalităților. Și așa s-au aliniat credulii patriei precum oile. Ba, pentru unii mai egali, s-au făcut cabinete secrete de vaccinare. Și și-au făcut prima doză, apoi pe cea de-a doua, declarându-se fericiți. Doar că, ce să vezi, tuturor li s-a transmis clar că măsurile de teroare nu se desființează. Că purtatul măștii și distanțarea sunt în continuare obligatorii! Că, cică, dacă te vaccinezi ești protejat, dar poți răspândi boala. De aceea e nevoie să rămâi îmbotnițat.

Încă de la primele vaccinuri a început să se vorbească despre tulpinile virusului. Care cică ar fi apărut din neant. Ba una englezească, ba una braziliană, ba una africană, ba altele, care mai de care mai exotică. Altă isterie, alte goarne media băgând știri isterice. Acum se vorbește despre mutația care ar face inutile vaccinurile de pe piață. Tradus, ți se spune că dacă te-ai vaccinat ai fost cam prost. Și că e necesar să te vaccinezi din nou. Pentru ca „totul să fie bine”! Pentru „a ne reîntoarce la normalitate”.

De fapt o vom relua de la capăt. Cel mai bine o știu evreii: au stat în lockdown mai mult decât orice națiune de pe Pământ, au fost băgați la vaccin precum oile, li s-a introdus pașaport de vaccinare, sunt urmăriți precum găinile din ferme. Și incidența bolii are, în continuare, o dinamică ascendentă.

Dar fiți liniștiți, „totul va fi bine”! Pe aeroportul din Dubai a fost scos la vedere sistemul folosit pe șest până acum: cel de scanare a irisului. Știați șmecheria? Irisul e unic precum amprenta. Credeați că dacă aveți botniță scăpați de urmărire? Aiurea, în perioada asta s-au patentat atâtea elemente de identificare a persoanei încât m-am și plictisit să le mai urmăresc. Metoda irisului s-a perfecționat, mai ales că în toată perioada au avut destulă carne de tun la studiu.

V-ați întrebat de ce ați fost atât de mințiți și, mai ales, de ce sunteți mințiți în continuare? Nu, n-ați făcut-o! La fel cum nu i-ați crezut pe „conspiraționiști” atunci când vă spuneau că totul, dar absolut totul, a fost programat și proiectat să se petreacă așa. Realizați asta? Știu, nu credeți o iotă, spuneți că sunt eu nebun.

Acum vi se spune că e necesar să purtați două măști. Sau mască ffp2. Și că e nasoală. Lockdown-ul revine peste tot în lume. Virusul își arată din nou mușchiul prin privirile injectate ale prompteristelor. Oceanul de minciună își lansează din nou tsunami-urile peste noi. Și, în continuare, sunt naivi care cred. V-ați învățat cu minciuna, micuților. Minciuna v-a deformat. Nici măcar nu mai sunteți oameni, ci roboți care luați de bună orice tâmpenie. Aveți idee cum sunteți infectați? Nu vi se pare ciudat că nu luați boala de la cei infectați cu care știți că ați fost în aceeași incintă? Nu vi se par ciudate cazurile de soți dintre care doar unul este infectat? Cum vine asta? În aceeași casă, fără mască purtată, se infectează doar unul? Hmm, miroase de la o poștă! Cum se ia, micuților? Aveți idee CUM? Nu, nu știți nimic. Sunteți doar jucăriile lor, pionii lor creduli.

N-a trecut decât un an: mergeți cu frică pe stradă, n-ați mai respirat aer normal de nici nu mai țineți minte, casa v-a devenit pușcărie, vi se pare normal să vă măsoare temperatura un pândar de supermarket și n-ați băgat de seamă upgrade-ul mijloacelor de supraveghere. Acum vi se pare normal să vă puneți masca pe bot. Deja s-a lipit de voi, așa cum sârma se lipește de râtul porcului sau semnul cu fierul încins de pielea vitei. V-ați transformat în oi, dragii mei. Realizați cât v-au mințit? Realizați cât v-au manipulat și, mai ales, cât v-au schimbat? Au trecut doi ani. Nici nu v-ați prins, pentru că în timpul care-a trecut n-ați trăit, ci ați murit! V-ați înmormântat singuri „supt vremi”!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Basmele covid-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur
Covid-19, o pandemie „științifică”: Cum s-a construit Conspirația Medicilor
Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (I)

 

yogaesoteric
12 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More