Ministerul Sănătății a ȘTERS o campanie pe facebook destinată promovării vaccinării la câteva ore după lansare, din cauza reacțiilor românilor

 

Ministerul Sănătății a șters o campanie pe facebook pe care o lansase pentru a promova vaccinarea.

Deja te-ai vaccinat? Postează aici o fotografie”, a scris Ministerul Sănătății, sâmbătă, 2 ianuarie, pe pagina de socializare, alături de o fotografie în care o femeie este vaccinată.

Vaccinul înseamnă pentru mine speranță. Speranța să revenim la normalitatea de care ne este dor tuturor. Aș vrea ca toți cei care se mai îndoiesc și oscilează să aibă curaj și încredere în doctori și oamenii de știință”, a afirmat Valentina Berbecaru, statistician la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov și membru al comisiei de vaccinare din spital, cea care apare în fotografia de pe Facebook.

Ministerul Sănătății scria, de asemenea, că Valentina Berbecaru „a început anul cu o super-putere: este vaccinată împotriva covid-19”.

La câteva ore după postarea fotografiei și lansarea campaniei, totul a fost șters fără explicații de pe pagina de facebook a Ministerului Sănătății.

Citește și:
Informaţii de maximă importanţă în contextul actual: Cum putem refuza în mod legal un vaccin
Cârdăşia covid. Lockdown-ul, vaccinarea, decise de oameni cu interese financiare
Opinia unui medic: ‘Este necesar să refuzăm vaccinul împotriva Covid-19’

 

yogaesoteric
4 aprilie 2021

1 Comentariu
  1. Eugen spune

    Si-au dat seama, probabil, ca nu aveau acord GDPR. Preluacrarea datelor cu carater personal, in special cele medicale implica acorduri speciale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More