Ministrul Educaţiei din Norvegia: «Credinţa că părinţii sunt cei mai potriviţi pentru a-şi creşte copiii este greşită»


… ca să înţelegem mai bine ce-i cu proiectul Educaţia Parentală


Declaraţia a fost făcută prin 2006 şi este bine să ştim despre ea pentru a înţelege şi un alt motiv pentru care este pusă la cale educaţia parentală.

Zdrobirea ultimei cetăți: Ministerul Educației consideră că familia românească este prea conservatoare, așa că o vor reeduca prin intermediul „educației parentale”.

Anume, nu se urmăreşte doar reeducarea părinţilor conservatori, ci se vrea şi reeducarea întregii societăţi româneşti, cum că familia nu este tocmai locul ideal în care să crească un copil, ba este chiar un mediu nociv.

Iar terenul este pregătit demult, abolirea familiei şi instruirea la comun a copiilor fiind printre principalele puncte de pe agenda așa-zișilor „Iluminați” încă de la înfiinţarea sinistrului ordin în 1776.

Să ne amintim şi de experimentul sovietic de acum 100 de ani, de decretul lui Lenin „Cu privire la abolirea căsătoriei” sau „Cu privire la căsătoria civilă, copii și despre modificarea actelor de stare civilă”, revoluţia bolşevică şi sexul, naţionalizarea femeilor, orgii publice educative, educaţie sexuală cu practică în tabere şcolare, abolirea familiei, copiii rezultaţi aparţin statului, parade homosexuale nud, avort forţat etc.

A fost o reuşită implementare a doctrinei noii ordini mondiale în cea mai mare ţară ortodoxă şi curând aşa va fi pe întreg Pământul.

Iată ce afirma Bertrand Russell în 1953:
„Cred că subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului… Deşi acestea vor fi studiate în sistemul de educaţie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populaţia nu va cunoaşte felul în care i se inoculează convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generaţii de oameni în acest fel va putea să controleze întreaga populaţie în mod eficient şi sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliţie… Propaganda educaţională, cu ajutorul guvernului, va putea să obţină rezultate într-o singură generaţie.

Există însă două puternice forţe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă este patriotismul… O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial.“

Citiți și:

Strategii de (re)educare pentru epoca post-viață!

Documentar tulburător: Educația sexuală – Războiul împotriva copilăriei

Tehnocraţii sexului fără iubire dau năvală în România 

yogaesoteric
23 martie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More