Ministrul spaniol către copiii: Faceți sex cu cine vreți

Ministrul Egalității, Irene Montero, a încurajat copiii să facă sex „cu cine vor ei”, atâta timp cât există „consimțământ”. Așa a declarat în ultima Comisie pentru egalitate din Congres, în care a expus legea trans și legea avortului pe care Ministerul său o promovează pentru a fi aprobate în parlament în lunile următoare, transmite Ziarul Românesc din Spania.

Irene Montero

Ei au dreptul să știe că pot iubi sau întreține relații sexuale cu cine vor ei, bazate, da, pe consimțământ și acestea sunt drepturi recunoscute. Și nu vă place”, a afirmat ministrul Podemit, adresându-se deputaților PP și Vox, care au prezentat amendamente la toate legile pe care Montero vrea să le aprobe.

Educația sexuală este un drept al băieților și fetelor, indiferent cine le sunt familiile, pentru că toți băieții, fetele, copiii din această țară au dreptul să-și cunoască propriul trup, să știe că niciun adult nu le poate atinge trupul dacă nu vor. Și aceasta este o formă de violență. Ei au dreptul să știe că pot iubi sau pot întreține relații sexuale cu cine doresc, bazate, da, pe consimțământ. Și acestea sunt drepturi pe care le-au recunoscut și care nu vă plac”, scrie OK Diario.

Citiți și:
Un profesor de biologie din Spania a fost suspendat după ce le-a spus elevilor la ore că există doar două genuri: feminin și masculin
Cum se predă educația sexuală în alte țări europene? Lecții despre orientare sexuală, mișcarea LGBT și abstractizarea familiei încă de la 4 ani!

 

yogaesoteric
10 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More