Mişcarea lui Trump: Rade tot în România!

 

Încă din toamnă se anunța că Steve Bannon va veni în România! S-a speculat că instalarea viitorului ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti va fi asezonată de prezenţa în ţara noastră a omului care practic a câştigat alegerile pentru Donald Trump.

Potrivit unor surse, începând chiar din data de 23 octombrie 2018, The Movement, înfiinţată de Steve Bannon pentru a dinamita din interior Uniunea Europeană şi a sprijini formaţiunile politice naţionaliste pentru alegerile europarlamentare, a efectuat primele operaţiuni de testare în ţara noastră. Chiar la comanda „Mişcării” lui Trump au fost efectuate unele sondaje de opinie prin intermediul Ygloo Research London (YRL). Pentru că, deşi Steve Bannon a demisionat „la vedere” şi în cele mai bune condiţii din funcţia de prim consilier al preşedintelui Trump pe probleme de strategie politică, acesta ar fi primit în schimb misiunea neoficială de a coagula în Europa mişcările eurosceptice şi cele naţionaliste. Iar în cel mai scurt timp urmează a fi „unidirecţionate” şi capetele de pod construite până acum în mare secret în România, surpriza pentru restul clasei politice urmând să fie una năucitoare.

Fie şi pentru simplul motiv că tot de la Steve Bannon, care este aşteptat să-şi instaleze un adevărat cartier general şi în România va veni „în plic” şi candidatul la prezidenţiale care va avea toată susţinerea „Mişcării” lui Trump, fie că va candida din partea actualei coaliţii de guvernământ, fie ca independent. Cert este că, după cum bine o ştiu iniţiaţii sistemului, mai ales cei racordaţi la noile realităţi externe, „slăbiciunea” lui Dragnea de a amâna sine die nominalizarea unui candidat propriu nu reprezintă decât o pragmatică poziţie strategică, liderul PSD oricum aşteptând de fapt că acesta să-i fie sugerat, dacă nu chiar indicat de-a dreptul de către adevăraţii parteneri strategici ai României. Iar faptul că republicanii lui Trump şi-au păstrat supremaţia în Senatul american, acolo unde se decide politica de apărare şi cea externă a SUA nu face decât să accelereze acest plan.

Așa cum au susținut anumite surse, Steve Bannon ar avea deja OK-ul de „a rade clasa politică românească de la stânga la dreapta”, pentru ca tăvălugul reprezentat de „Mişcarea” care va lovi şi România să nu mai poată fi oprit de nimeni şi de nimic. Astfel că, pe lângă partidele deja tradiţionale aflate ele la Putere sau în Opoziţie, se anunţă vremuri grele şi pentru proiectele politice de laborator ale serviciilor secrete româneşti sau occidentale!

Au început din 23 octombrie

Toată lumea a recunoscut că fără Steve Bannon la frâiele campaniei electorale a lui Donald Trump, „Marele Blond” nu ar fi reuşit niciodată să mobilizeze electoratul tradiţionalist. Iar faptul că omul cel mai de încredere al lui Trump a părăsit oficial Casa Albă a fost deja decodat ca trecerea la următorul nivel al planului reprezentanţilor extremei drepte, care forţează ruperea Uniunii Europene.

Şi vizitele lui Steve Bannon în Europa îşi şi văd efectele, după ce în Franţa, Italia şi Germania mişcările naţionaliste „rad totul” iar Ungaria şi Polonia au scăpat momentan din strânsoarea comisarilor progresişti de la Bruxelles.

Mai mult, după anunţul înfiinţării „Mişcării” care are drept principal scop contracararea „Societăţii Deschise” a lui George Soros, cel pe care însuşi Bannon îl descrie drept Diavolul în persoană, sondajele pentru europarlamentarele de anul acesta au fost pur şi simplu dinamitate în doar câteva săptămâni! Marea surpriză este însă că, în timp ce prin „laboratoarele” de la noi se clocesc tot felul de noi proiecte politice pe „mâini moarte” ca Guşă, Dincu sau Rus, „Mişcarea” lui Bannon mişcă deja în România, începând cu data de 23 octombrie! Iar rezultatele primului sondaj realizat la comanda The Movement pentru Bucureşti şi Ilfov sunt „fundamentul” pe care se va forţa obţinerea unui scor electoral cu două cifre pentru naţionalişti, chiar de la apropiatele alegeri europarlamentare.

Rezultatele preliminarii ale partidelor cu potenţial naţionalist şi eurosceptic, obținute în urma sondajului, nu doar că l-au mulţumit pe strategul Steve Bannon, dar au contribuit din plin la decizia de a accelera şi în România planul ca „Mişcarea” să fie pe deplin funcţională până la următoarele europarlamentare. Cu toate că principala ţintă a „Mişcării” este propulsarea la Palatul Cotroceni a omului lui Trump în România! Cel pe care PSD-ul îl va susţine fie şi mascat, prin nominalizarea unui candidat „looser”.

A trecut hopul din Senat

Dincolo de întortocheatele căi ale sistemului electoral american, republicanii nu au pierdut Senatul, acolo unde se decide politica de apărare şi cea externă. Astfel că venirea la post a viitorului ambasador Adrian Zucherman va fi accelerată cu siguranţă, ceea ce nu face decât să înlesnească misiunea lui Steve Bannon. Cel care, la rândul său este aşteptat să descindă la București, pentru a coagula atât forţele politice şi civice tradiţionaliste, dar şi influencerii deja selectaţi ca fiind „capetele de pod” cu care să se promoveze „Mişcarea” lui Trump în România. Cea care urmează „să radă tot” începând din acest an…

Citiți și:

Steve Bannon consideră «vestele galbene» o sursă de inspiraţie pentru lumea întreagă

O ideologie derutantă: alternaționalismul

 

yogaesoteric
14 aprilie 2019

  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More