Misterele dezvăluite ale Antarcticii: imagini obţinute cu Google Earth sugerează că o mare civilizaţie a existat cândva acolo!

În 1838, Edgar Allan Poe a publicat Povestea lui Arthur Gordon Pym, care descrie mai multe aventuri în Antarctica, unde s-au găsit ruine antice, labirinturi și hieroglife egiptene pe pereții unor structuri antice.

În 1936, Howard P. Lovecraft a publicat un articol despre o expediție științifică în Antarctica, intitulat „În Munții Nebuniei”, în revista Povestiri uluitoare. Exploratorii au mers dincolo de munţii necercetaţi, mai înalţi decât Himalaya. Membrii expediției au găsit acolo ruine antice, labirinturi și pereți acoperiți cu hieroglife ciudate.

Desigur, ambele povești sunt fictive, dar de multe ori, ficțiunea este mai aproape de adevăr. Prin urmare, este posibil ca rămășițe ale unei civilizații extrem de avansate să se afle încă în caverne subterane din Antarctica; de asemenea, este posibil ca urme ale unor civilizaţii antice să devină vizibile din cauza modificărilor apărute în mediul fizic din continentul îngheţat.

Cu ajutorul Google Earth au fost descoperite unele structuri și anomalii în Antarctica, care ar putea reprezenta rămășițe ale unor civilizaţii din trecut. Desigur, toate acestea nu dovedesc nimic cu adevărat, ci pur și simplu adâncesc mai mult misterele din Antarctica.

Imaginea 1: Partea superioară a unui perete drept antic de 488 de metri lungime?

Coordonate: 74° 10’ 30.48” S, 164° 55’ 45.45” E

 

Imaginea 2: Partea superioară a unui zid antic drept de 378 de metri lungime?

Coordonate: 74° 9’ 43.12” S, 164° 54’ 44.90” E

 

Imaginea 3: Un posibil bloc de piatră acoperit cu hieroglife

Coordonate: 70° 41’ 53.02” S, 68° 42’ 59.33” E

 

Citiţi şi: 
O formațiune ciudată ieșită de sub ghețuri a înfierbântat internetul. Dacă este mâna omului în ecuație, istoria va fi astfel răsturnată

Adevărul despre Antarctica – Operațiunea Highjump 
 

yogaesoteric

21 octombrie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More