Misterul încăperii subterane şi al tunelului care au fost de curând descoperite în Munţii Bucegi

Recent, pe unul dintre posturile de televiziune româneşti, a fost difuzată o emisiune foarte interesantă şi totodată inedită prin tema care a fost abordată. În emisiunea respectivă se spunea că, în anul 2002, cercetătorii de la Pentagon au descoperit în Munţii Bucegi o încăpere imensă săpată în munte şi un tunel misterios care aparent nu are comunicare cu exteriorul, dar care „porneşte dinspre o pantă exterioară” şi coteşte la un moment dat într-un unghi de 26° spre interiorul muntelui. Se spune că intrarea în tunel, cât şi camera centrală din interiorul muntelui sunt protejate de un scut energetic, care nu permite fiinţelor umane obişnuite să le treacă pragul şi al cărui nivel de vibraţie este asemănător cu cel al unei alte structuri energetice subterane ce a fost descoperită de oamenii de ştiinţă americani în apropierea oraşului Bagdad, din Irak.

Conform unor surse neoficiale, tunelul este luminat de o lumină galben-verzuie, a cărei sursă nu a fost descoperită. La capătul său se spune că există o poartă imensă de piatră care se deschide prin culisare şi că este protejat de acest misterios scut energetic. Sursele respective menţionează că unele persoane imprudente care s-au apropiat prea mult de acest scut au murit instantaneu prin stop cardiac şi că orice obiect care era aruncat către acesta se transforma imediat în praf fin.
Această poartă de piatră se deschide către o cameră săpată în munte, ce are o înălţime de 30 de metri şi o lungime de 100 de metri, unde, înşiruite de-a lungul a doi pereţi laterali opuşi, se află mese gigantice a căror înălţime minimă este de 2 metri. Pe mese sunt gravate caractere cuneiforme şi figuri geometrice simple, cum ar fi cercul şi triunghiul. Câteva din respectivele mese sunt racordate la nişte mănunchiuri de cabluri şi par să îndeplinească rolul unor console, cu ajutorul cărora se pot proiecta holograme ce conţin informaţii ştiinţifice. Această cameră pare să fi fost la un moment dat, potrivit realizatorilor emisiunii, un fel de centru de comandă al întregului Pământ, coordonat de o civilizaţie extraterestră, ale cărei fiinţe aveau dimensiuni fizice impresionante.

Se spune că în anul 2003 a avut loc o întrunire secretă a CSAT (Consiliul de Securitate şi Apărare Teritorială) în care o parte a membrilor consiliului şi-au exprimat dorinţa ca poporul român să fie informat despre descoperirea unor urme ale unei civilizaţii străvechi pe teritoriul României. Se pare însă că această descoperire este una de mare importanţă şi ascunde mistere de nepătruns, căci aceleaşi surse precizează faptul că acest demers a fost repede suprimat prin intervenţia unor forţe oculte străine care au exercitat „presiuni fantastice” asupra Guvernului României pentru ca evenimentul respectiv să nu aibă loc.

În anii 1993-1994, în zona Buşteni-Sinaia s-au petrecut mai multe fenomene stranii. Locuitorii din această regiune, indiferent de vârstă, acuzau adeseori insomnii pe timpul nopţii, fără însă a se simţi obosiţi în ziua următoare. Câţiva ani mai târziu, în aceeaşi zonă, s-au înregistrat mai multe cutremure de mică intensitate, care se declanşau cu regularitate, în jurul orelor 20:00 şi 3:00 dimineaţa. Specialiştii de Ia Centrul de Fizică a Pământului şi cei de la Staţia Seismică de la Cheia au constatat că aceste cutremure nu aveau epicentrul în Vrancea, aşa cum era de aşteptat, însă nu au reuşit să găsească nicio explicaţie. Peste un an intensitatea cutremurelor a crescut, fiind resimţite de majoritatea locuitorilor din această zonă. Ciudat era faptul că, de fiecare dată, înainte de producerea acestora, se auzea un vuiet înfundat, fapt confirmat de locuitorii din Buşteni. Salvamontistul şi alpinistul Nicolae Blegu spunea că aceste cutremure erau locale şi că erau suficient de puternice pentru a putea fi simţite cu uşurinţă de oricine. Totul a durat până în anul 1999, după care aceste fenomene inexplicabile au încetat să se mai producă.

„Ziarul” a publicat un amplu articol despre aceste anomalii. Iată ce a declarat inginerul geolog Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul „Cezar Petrescu” din Buşteni, publicist şi cercetător al fenomenelor stranii descrise mai sus, la care a fost martor: „Convingerea mea este că există în subteran o altă lume. Acolo locuiesc fiinţe ce aparţin unei civilizaţii extraterestre, care cunosc totul despre lumea de la suprafaţă. Spectrul lor informaţional este foarte larg. Dar nu ştiu ce fel de activitate desfăşoară acolo şi nici de ce nu vor să comunicăm. Probabil pentru că omenirea încă nu este pregătită să înţeleagă anumite lucruri.”

Traian Trufin crede că sub Bucegi există o reţea de galerii de natură artificială, care a fost săpată cu mult timp în urmă de o altă civilizaţie şi că în aceste galerii şi încăperi subterane au loc diferite experimente, punctul fierbinte fiind în zona Crucii de pe Caraiman.

Cercetătorul Vasile Rudan povestea la un moment dat despre un eveniment inexplicabil la care a participat în mod direct şi pe care l-a experimentat personal, împreună cu un prieten al său pe nume Ioan Olaru, Preşedintele Fundaţiei Carpatica. Cei doi se aflau în apropierea Vârfului Omu, în zona Peşterii Dâmbovicioara, şi îndreptau către un anumit loc unde Vasile Rudan descoperise cu mult timp în urmă o intrare secretă în subteran. După spusele cercetătorului, intrarea respectivă era străjuită de o poartă imensă de piatră, înzidită în stâncă, ce avea o înălţime de 4,5-5 metri şi o lăţime de 6-7 metri.

La un moment dat, când se aflau la aproximativ 500 de metri de locul respectiv, cei doi au simţit cum, în mod inexplicabil, picioarele au început să li se înţepenească, în scurt timp ei nemaiputând să facă un pas fără a depune eforturi extrem de mari. Ioan Olaru renunţase să mai înainteze şi se aşezase istovit pe o stâncă, în timp cu Vasile Rudan se străduia să mai facă un pas, încercând în mod aproape disperat să-şi mişte picioarele cu mâinile (!). După circa o jumătate de oră de astfel de eforturi, cei doi au renunţat la intenţia lor de a ajunge la poarta de piatră şi s-au întors fără probleme la cabană, puterile revenindu-le apoi ca prin minune.

Clarvăzătoarea Valentina, o uimitoare femeie nevăzătoare din Iaşi, a precizat într-unul din interviurile pe care le-a acordat că a descoperit prin clarviziune un important flux energetic care învăluie Sfinxul nostru din Bucegi, flux ce este asemănător cu cel care se află la complexul de la Gizeh, Egipt. Tot Valentina spunea că în subsolul Bucegilor există o reţea de tuneluri care comunică cu piramidele din Egipt. „Acolo este trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum două mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult înainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pământului pe care locuim. De fapt, în Bucegi, la Sfinx, vine un şuvoi foarte puternic de energie. Atunci când cu ştiinţa care va fi pe Pământ va birui cineva să ajungă sub Munţii Bucegi, va da peste toate aceste înscrisuri şi documente însemnate şi, după semnele acelea, va şti ce are de făcut. Dar asta se va întâmpla numai după ce şuvoiul de energie de deasupra va slăbi”, spunea clarvăzătoarea, care nu a urcat niciodată în Munţii Bucegi.

Fragment din cartea SHAMBALA, secretele dezvăluite ale tărâmului ascuns ce există în cavitatea enigmatică din centrul Pământului, de profesor yoga Gregorian Bivolaru, apărută la Editura Shambala şi tipărită la Ganesha Publishing House.
 
 

Citiţi şi:

Porţi către Shambala, tărâmul tainic al înţelepţilor

Zone de proiecţie ale Shambalei


 


 

yogaesoteric

4 februarie 2014

 
 

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More