Miting la B1TV. Şcoala de yoga MISA şi-a prezentat punctul de vedere în stradă

 
de Anca Munteanu

„Şocant! Extraordinar! B1TV vinde gogoşi!”. Ce fel de gogoşi? Iată reţeta: „Se amestecă un zvon cu o minciună, cu o cană de gelozie şi un kil de calomnie şi vinzi gogoşile-n prostie!”. Joi, 15 noiembrie, în jurul prânzului, pentru o oră şi jumătate, yoghinii Şcolii MISA, care au organizat un miting de protest la sediul televiziunii B1 TV de pe Calea Victoriei, au oferit gratis gogoşi trecătorilor. Motivul acestui protest inedit? Emisiunile Naşul din 1 şi 12 noiembrie, în care şcolii de yoga MISA i s-au adus o serie de acuzaţii false.

Trecătorii se înghionteau la semafoare, uitând să treacă pe culoarea verde. Manifestaţia de pe calea Victoriei îi făcea pe oameni să se oprească pentru câteva clipe din alergătura cotidiană. Unii acceptau invitaţia la gogoşi, unii doar râdeau în bărbie, iar unii treceau indiferenţi. Câte un „Bravo!” mai venea în dar de la trecători. Şoferii încetineau pentru a vedea ce se petrece. Unii chiar îi chestionau pe jandarmi sau pe protestatari pentru a afla ce se întâmplă. Au fost şi întrebări legate de masonerie. Au fost şi câţiva ziarişti, care puneau întrebări fugar, între două clic-uri ale aparatului de fotografiat. Unii reporteri filmau mitingul şi opreau trecătorii pentru a le afla părerea referitoare la ceea ce se petrecea acolo.

Până şi angajaţii B1TV care intrau sau ieşeau din clădire zâmbeau discret – unii chiar au mâncat gogoşi. Nu toţi. Un domn foarte stresat şi furios, care se învârtea ca un leu în cuşcă, căuta nod în papură yoghinilor: „Nu vă urcaţi pe scară! Autorizaţia e până la scară!” sau „Nu atingeţi geamurile! Sunt proprietate privată!” au fost câteva dintre obiecţiile sale amuzante. Un altul a intervenit pe lângă jandarmii responsabili de buna desfăşurare a manifestaţiei, pentru a opri sonorizarea. Văzând că nu are succes, i-a ameninţat pe reprezentanţii MISA că deja a chemat Poliţia şi manifestanţii vor fi evacuaţi – mitingul însă a fost organizat legal, cu toate aprobările necesare, inclusiv a Poliţiei Rutiere, iar jandarmii au refuzat să dea curs acestor instigări ale unor angajaţi de la B1TV..

Mesajul Şcolii de Yoga MISA pentru B1TV, ambalat în gesturi amuzante şi declaraţii pline de umor, este totuşi foarte serios. „Nu vă mai folosiţi de noi, inventând pseudo-subiecte de scandal, pentru a vă mări ratingul şi audienţa. Am ales această modalitate de protest pentru că nu putem să stăm şi să nu reacţionăm în nici un fel la batjocura repetată a emisiunilor dvs. calomnioase!”

Ascultaţi aici care este reţeta gogoşilor vândute de B1TV: B1TV2.mp3 sau B1TV3.mp3 sau B1TV4.mp3
Ascultaţi aici care este motivul pentru care MISA a ales acest mod inedit de a-şi exprima public punctul de vedere: B1TV1.mp3

Citiţi şi dreptul la replică solicitat postului B1TV:
/moved_content.php?lang=RO&item=4909
Citiţi şi „Subiect fierbinte la Naşul. Povestea incredibilă a unei doamne care nu vrea ca soţul ei să se mai culce cu altele”

yogaesoteric.net
15 noiembrie 2007

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More