Moartea suspectă a unui medic din Italia care a refuzat să-și trateze pacienții de covid prin intubare, salvând în schimb multe vieți prin terapie cu plasmă

Giuseppe De Donno, medic în Mantova, era cunoscut pentru că a salvat multe vieți în prima fază a apariției virusului covid cu ajutorul plasmaterapiei, adică prin utilizarea de sânge hiper-imun de la donatori vindecați de coronavirus, informează il Tempo.

Vestea morții prin „sinucidere” a lui De Donno, în vârstă de 54 de ani, l-a luat prin surprindere pe prezentatorul TV Red Ronnie, care îl cunoștea bine, și care a intrat imediat în direct pe Facebook pentru a comenta evenimentul.

Ronnie și-a amintit de interviurile pe care cei doi le-au făcut împreună și de succesele plasmaterapiei asupra pacienților pe care doctorul i-a tratat. „Cel care a salvat atâtea vieți a decis să părăsească această viață”, spune Red Ronnie.

El menționează că De Donno, după 27 de ani de activitate la spitalul din Mantova, a decis să plece și să devină medic de familie. O alegere matură după o perioadă de muncă intensă, caracterizată mai întâi de mari succese, apoi de critici dure și atacuri teribile.

L-au omorât. De Donno este o victimă a celor care au decis acest haos la care asistăm, merită să fie făcut sfânt”, a declarat acesta.

De Donno era „o persoană simplă, un medic care a înțeles că nu era necesar să intubeze bolnavii și să le ardă plămânii, ci că plasma era suficientă. Cu toate acestea, nu este posibil să salvăm vieți cu metode care nu sunt prescrise. O pungă de plasmă costă doar 80 de euro.

Ar fi salvat vieți, dacă l-ar fi lăsat să lucreze. El i-ar fi salvat pe toți. Dar scopul nu este de a salva oameni, ci de a…”, s-a oprit din a mai continua fraza prezentatorul TV.

Ei vor să ne anihileze, să anihileze tot ce este bun. Destul este destul”, a răbufnit Ronnie.

Citiți și:
Interviu cu dr. Gabian Rahmanian – Covid-19 şi medicina criminală (I)
Covid-19, o pandemie „științifică”: Cum s-a construit Conspirația Medicilor

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More