Cine are interes să se uite în gura Profeților Mincinoși ai covid?

Experții spun…”, „experții consideră…”, „experții avertizează…”. De un an și jumătate, astfel de expresii au fost paravanul perfect din spatele căruia politicienii au luat toate deciziile care au nenorocit lumea.

În ajunul a ceea ce britanicii au numit Ziua Libertății, 19 iulie, când majoritatea restricțiilor privind măștile și distanțarea au fost abandonate, faimosul epidemiolog Neil Ferguson a fost întrebat la BBC ce rezultat va avea această măsură.

Medicul, cunoscut pentru predicțiile sale apocaliptice și false, a răspuns: „Este foarte dificil să spun cu certitudine, însă cred că 100.000 de cazuri pe zi este aproape inevitabil. Adevărata întrebare este: vom atinge o cifră dublă sau mai mare? Am putea avea 200.000 de cazuri pe zi.”

Ferguson a avertizat și în privința riscului unei „perturbări grave” a NHS, sistemul național britanic de sănătate, cu întreruperea tratamentelor programate din timp pentru bolile grave, cum ar fi cancerul.

O dată în plus, epidemiologul s-a dovedit un profet mincinos. Statisticile îl contrazic flagrant. De la „profeție”, numărul de cazuri noi s-a situat între 20.000 și 50.000.

Fanaticii lockdown-ului atribuie acest declin vaccinării, însă aceasta ridică întrebarea de ce nu erau convinși că vaccinurile vor împiedica creșterea numărului de infectări și au prezis armagedonul”, s-a întrebat Toby Young de la Daily Sceptic.

După cum subliniază și ziaristul independent Cristopher Snowden, experții care au afirmat că ridicarea restricțiilor în Marea Britanie reprezintă „o amenințare pentru lumea întreagă” s-au înșelat în mod spectaculos.

Într-adevăr, prof. Christina Pagel, directoarea grupului de cercetări clinice de la University College London, avertizase: „Din cauza poziției noastre de nod turistic, orice tulpină care devine dominantă în Marea Britanie se va răspândi foarte probabil pe tot globul. Măsurile din Marea Britanie nu ne afectează doar pe noi. Afectează lumea întreagă și toată lumea este interesată de ceea ce facem noi.”

Consilierii guvernamentali de la SAGE (Grupul de Consiliere Științifică de Urgență), care au declarat că o relaxare a restricțiilor reprezintă „un experiment periculos și lipsit de etică” s-au făcut și ei de râs.

Această situație, repetată în multe rânduri și în multe alte țări, ridică o întrebare crucială: de ce guvernul britanic și alte guverne din lume continuă să asculte de sfaturile fanaticilor restricțiilor, care se înșală în serie?

Reamintim că același Neil Ferguson, de pildă, avertiza că cel puțin jumătate de milion de britanici vor muri fără un lockdown draconic, în ciuda faptului că Suedia, care s-a încăpățânat să rămână o țară deschisă, a avut aceleași valuri și aceleași rate de infectare.

Cât preț pune Ferguson pe propriile predicții s-a văzut: după ce a anunțat că vor muri 500.000 de oameni, el și amanta sa au încălcat regulile lockdown-ului, fâțâindu-se în lung și în lat prin Londra pentru întâlniri amoroase.

Citiți și:
Pe valul IV al covid-19 se lansează faza a II-a a Marii Resetări: „Pandemia Cibernetică”
Vremea covid nu s-a terminat: Evul Întunecat de-abia începe
Dezvăluiri esenţiale referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei „pandemii”artificiale… (I)

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More