Monitorizarea nevaccinaților: În obediență față de OMS, Sistemul Internațional de Clasificare Medicală adaugă noi diagnostice de codificare pentru cei nevaccinați

În acest moment, nu există o modalitate prea clară de a identifica cine s-a „vaccinat” împotriva covid și cine a fost suficient de inteligent și de curajos pentru a spune nu tratamentelor experimentale de modificare a genelor.

Dar această situație este pe cale să se schimbe, căci sistemul de Clasificare Internațională a Bolilor (ICD) va introduce un cod medical nou-nouț pentru nevaccinați.

Cu aprobarea Statelor Unite, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) implementează noul cod de diagnostic digital ca un tip de literă stacojie pentru nevaccinați, care reprezintă o amenințare aparentă pentru sistem.

Odată implementat, dosarele medicale ale unei persoane nevaccinate vor primi codul „banderolă galbenă cu stea” care indică faptul că a refuzat să primească proteinele spike, grafenul și orice alte toxine se află în interiorul flacoanelor de vaccin.

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu codurile internaționale în contextul facturării medicale.

Cu toate acestea, acest cod de nevaccinat este mai mult un instrument de etichetare care permite unității medicale să știe cine mai are ADN-ul făcut după chipul lui Dumnezeu, spre deosebire de ADN-ul deteriorat făcut după chipul lui Pfizer și Moderna (recte antihrist).

Acest sistem a fost creat inițial după cel de-al Doilea Război Mondial cu scopul de a urmări diagnosticul bolilor majore în cadrul unei populații.

Dar, de-a lungul anilor, au existat 11 revizuiri majore și, cu fiecare revizuire, datele colectate pentru fiecare cetățean al planetei au devenit mai precise și mai cuprinzătoare.”

Potrivit site-ului OMS, aproximativ 1,6 milioane de situații clinice diferite pot fi acum codificate.

Și dacă medicii și alți profesioniști din domeniul medical nu folosesc aceste coduri, riscă să nu fie compensați de serviciul de asigurări de sănătate pentru serviciile prestate.

Este un sistem obligatoriu, cu alte cuvinte, care nu tolerează neconformitatea. Această măsură nu este de bun augur pentru cei nevaccinați care se vor confrunta cu o posibilă discriminare, atunci când vor solicita servicii de îngrijire a sănătății.

Până la adoptarea Affordable Care Act (ACA), alias Obamacare, de către Congresul SUA în 2012, sistemul ICD a fost relativ inofensiv. După 2012, însă, „a devenit într-adevăr o bestie electronică de extragere a datelor”, dezvăluie Technocracy.news.

Digitalizarea înregistrărilor medicale a fost implementată pe deplin odată cu actualizarea la ICD-10, după două întârzieri ale Congresului în 2016. De atunci, a existat literalmente un cod numeric creat pentru aproape orice diagnostic vă puteți gândi, iar unele la care nu v-ați gândit niciodată.”

Din octombrie 2022, codul Z28.310 a devenit o realitate. Acesta indică faptul că un pacient este nevaccinat, permițând cadrelor medicale de pretutindeni să se sesizeze.

Acesta este codul la care medicul dumneavoastră se va conecta la sistemul informatic care este accesat de asigurătorii de sănătate guvernamentali și privați, informându-i despre statusul în ceea ce privește vaccinul anti-covid”, mai explică Technocracy.news.

Acestea sunt coduri recunoscute la nivel internațional pentru afecțiuni medicale foarte specifice în scopuri de asigurare și guvernamentale.

Rețineți că, dacă un medic refuză să prezinte acest cod alături de o factură medicală la Medicare sau Medicaid, el sau ea se confruntă cu faptul că nu va avea rambursate prestările de casa de asigurări de sănătate.

Potrivit dr. Zev Zelenko, toate acestea sunt folosite pentru a introduce un nou complex medical-industrial-biomedical care are ca scop să-i țină pe toți „la zi” cu vaccinările.

De asemenea, va fi folosit ca o „poartă către transumanism”, pe măsură ce tot mai multe vaccinuri de modificare a ADN-ului similare cu „vaccinurile” anti-covid vor apărea pe piață în următorii ani.

Citiți și:
Vor mai avea „nevaccinaţii” dreptul la viaţă?
Covid-1984: „Adevărul (politic) despre minciuna medicală: fascismul digital”

 

yogaesoteric
23 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More