Mult rău a făcut Iohannis României! (VI)

 

Citiţi partea a cincea a articolului 

Să continuăm cu Iohannis…

Ajuns preşedintele dragilor lui români, Iohannis a devenit duşmanul de moarte al PSD-ului. De ce? Acesta este un mare mister având în vedere excelentele relaţii pe care le avusese în trecut cu acest partid.

Cât de bine se înţelegea cu premierul de atunci (2000-2004), Adrian Năstase, când au semnat protocolul de colaborare între PSD ai FDGR!
https://www.dcnews.ro/adrian-nastase-dezvaluie-culisele-colaborarii-cu-klaus-iohannis-bomba-de-ce-l-acuz-de-ipocrizie_711311.html

Cât de bine se înţelegea cu PSD când acesta, cu PNL, PC şi UDMR l-au propus prim-ministru, dar l-a respins Băsescu!
https://www.mediafax.ro/politic/iohannis-am-acceptat-propunerea-de-a-fi-nominalizat-ca-premier-4988720

Ce să se fi petrecut între timp? Acesta să fie caracterul adevărat al lui Iohannis? A privit PSD că pe un „tovarăş de drum” cât timp a avut nevoie de el după care l-a aruncat aşa cum îţi arunci, nervos, paltonul pe capota maşinii fiindcă sluga (deja se obişnuise cu slugile!) nu a venit la timp să ţi-l ia? Urât caracter, urâtă educaţie „germană”!

A făcut multe murdării şi Băsescu cu cei care l-au ajutat, unele sinucideri ciudate ale miliardarilor lui încă ridică mari semne de întrebare (Mihai Erbaşu, Florin Anghelescu), dar el făcea totul cu fereală, nu în faţa presei!

În primăvara anului 1996, la o şedinţă la guvern cu partidele parlamentare pe marginea modificărilor la legea electorală, am făcut două propuneri: candidaţii să prezinte cazierul şi un certificat psihiatric. Am rămas cu propunerile. Acum, constat că este nevoie de un certificat psihiatric şi pentru candidaţii la preşedenţie.

În ianuarie 2017, la scurt timp de la instalarea guvernului condus de Sorin Grindeanu, în faţa palatului Victoria au început protestele societăţii civile împotriva actelor normative preconizate de PSD, respectiv legea graţierii şi dezincriminarea abuzului în serviciu. Protestele s-au extins în toată ţara, în ziua de 5 februarie ieşind în stradă 600.000 de români.

Eu nu mai eram în stare să particip la astfel de acţiuni, dar le împărtăşeam cu totul sentimentele manifestanţilor: într-adevăr, PSD sărise peste cal cu apărarea infractorilor! Atunci s-au lansat termenii de hashtag, #rezist, TFL.

În ianuarie 2017 ieşiseră în stradă pentru o cauză dreaptă. Apoi însă, prin convocări pe calea reţelelor de socializare, mii de români au început să iasă în stradă nu pentru vreo cauză dreaptă ci din motive absurde în spatele cărora se întrezăreau nazurile lui Iohannis. Au apărut manifestanţi de cea mai joasă speţă, caracterizaţi, pentru prima dată în România, de ură, vulgaritate, violenţă.
Iohannis reuşise să producă cea mai mare şi cea mai urâtă fractură în cadrul poporului român, cum nu existase nici pe timpul FSN.

***

Jaful fără ruşine săvârşit asupra bugetului de stat continuă. De data aceasta nu în favoarea mafioţilor care roiesc în jurul PNL, ci în contul plăţii pentru şapca primită de Iohannis. Am găsit un articol pe care l-am trimis prietenilor cu următorul comentariu:
„Halucinant!
Adrian Zuckerman a organizat un chef la ambasada SUA anunţând că guvernul american ne-a donat 200 de ventilatoare.
A făcut însă o confuzie: într-adevăr, SUA a donat 200 de ventilatoare, dar nu nouă, ci Rusiei! Pentru aceste 200 de ventilatoare ajunse la noi, ONAC a plătit 11.300 euro/buc., deci în total 2.260.000 euro.
Şi nu aveam nevoie de ele, întrucât Unifarm importase anterior 209 ventilatoare, dintre care a dat doar două, întrucât spitalele nu le-au cerut. Aceste ventilatoare, de aceeaşi calitate cu cele americane, fuseseră achiziţionate din China şi Germania cu preţul de 4.300 euro, adică sub 40 % din cât am plătit americanilor. Ne costă în continuare mult şapca primită de Iohannis de la Trump!”

„ONAC a cumpărat din SUA 200 de ventilatoare. Unifarm avea deja în stoc 209 și a vândut doar două”
https://www.qmagazine.ro/onac-a-cumparat-din-sua-200-de-ventilatoare-unifarm-avea-deja-in-stoc-209-si-a-vandut-doar-doua/


Autor: Dan Cristian Ionescu


Citiţi şi:
Dezvăluiri – Klaus Iohannis a câştigat alegerile şi cu ajutorul unei «ferme» de manipulare
Cine dă ordine din exterior lui Iohannis, Orban, Ciolacu și Barna?

 

yogaesoteric
22 septembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More