Mult rău a făcut Iohannis României! (XIII)

 

Cu cât ascult mai mult la radio, cu cât citesc mai mult pe net, cu atât mă lămuresc tot mai mult că din păcate niciunul din marii medici români sau din restul lumii nu știe nimic despre multele taine ale covidului. Fie că unii susțin teze pe care nu le cred (intuitiv), fie că alții declară aspecte pe care le cred (întrucât argumentele mă conving), este clar că nimeni nu știe adevărul. Poate unii au dreptate, poate că niciunul nu are dreptate, dar este cert că nu pot toți să aibă dreptate.

[…]
Necazul pandemiei nu a lovit numai România ci întreaga planetă. Nu cred că din prima jumătate a sec. XIX încoace, de la cruntele epidemii de ciumă și holeră și de la epidemia de tifos exantematic din Primul Război Mondial ne-a mai lovit pe noi, românii, așa o năpastă. În aceste zile atât de grele avem un președinte ca Iohannis, un premier ca Orban, un ministru al sănătății ca Tătaru…[…]

Cu ăștia va fi nevoie să depășim pandemia. Klaus, Ludovic, Raluca, Nelu, Marcel cohortele de incompetenți, corupți și trădători care s-au aliniat în spatele lor… […] Mie îmi par un blestem revărsat asupra acestui popor nu naiv ci imbecilizat, inconștient, nepăsător față de viitorul țării.

Haideți acum să vă spun cum văd eu situaţia, așa cum am înțeles din ce am citit sau auzit (dacă greșesc, rog să fiu corectat).
Au existat persoane care prezentau simptomele covidului – aceștia au fost internați în spitale rezervate pentru ei.
Au existat persoane care nu prezentau simptome (așa-numiții asimptomatici) care însă au fost depistați cu virusul în urma testării – au fost și ei internați.
Și ajungem la un aspect esențial – testele. Cât de eficiente sunt? Câtă încredere putem avea în ele?

În episodul IX am scris:
„Plec de la un fapt concret. În ziua de 10 iulie meciul de fotbal Viitorul Constanţa – Academica Clinceni s-a amânat, întrucât 6 jucători de la Viitorul ieşiseră pozitiv la testul covid. Analizele au fost repetate a doua zi, şi la toţi au ieşit bine! Câtă încredere se poate avea în aceste teste?”

Tot din lumea fotbalului. La CFR Cluj, testele au dat bolnav aproape întregul lot, iar la altă clinică au ieșit toți sănătoși. Conducerea clubului s-a enervat şi vrea să dea în judecată clinica unde au făcut testele fals pozitive. Clubul acuză că de pe urma erorii medicale au avut de suferit atât din punct de vedere financiar cât şi emoţional.

După această năsărâmbă, Nelu Tătaru a fost nevoit să recunoască: „Da, există teste fals pozitive, fals negative. Rezultatul unui test ține foarte mult de aparat, de reactivi, de partea umană”.

Tanzanienii au făcut un test al… testului. L-au aplicat pe o capră, pe o pasăre și pe un fruct pawpaw – testele au ieșit pozitiv!

 

Vă mai dau un șir de link-uri, să vă lămuriți:
https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/07/22/cate-rezultate-false-dau-testele-covid/
https://www.activenews.ro/externe/FBI-atrage-atentia-asupra-testelor-COVID-19-contrafacute-162168
https://daniel-roxin.ro/index.php/2020/07/28/grav-de-tot-testarile-covid-din-romania-sunt-un-dezastru-toti-bolnavii-erau-de-fapt-sanatosi/
https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/08/05/dr-judy-mikovits-critica-testele-covid-dau-80-fals-pozitiv/

O turistă româncă plecată în concediu a fost testată la intrarea în Grecia – testul a ieșit pozitiv și a fost pusă să se întoarcă în țară. În țară a repetat testul – a ieșit negativ. Cine a greșit? Bani cheltuiți degeaba, oboseala unui drum inutil, nervi consumați – nu răspunde nimeni pentru necazurile unui om.

Poate că pe unii v-au amuzat diferite păţanii dintre cele relatate mai sus. Dar o să vă spun un punct de vedere care o să vă înghețe râsul. Asimptomaticii testați pozitiv, care în realitate nu aveau virusul, au fost internați în saloane în care se aflau persoane infectate, de la care au luat virusul. Covid îi ucide pe cei bătrâni, în special, dar și pe cei suferinzi de boli cronice în general. Unii dintre ei au murit, fiindcă au fost internați cu forța!

La aceștia, al căror număr nu poate fi cunoscut, se adaugă cei care ar putea fi identificați, cei care au murit cu zile întrucât în spitalele rezervate pentru „covizi” nu au fost primiți pentru a fi operați de urgență, îngrijiți, tratați. Și se mai adaugă cei care nu au beneficiat de nicio atenție până când nu venea rezultatul testului – până să vină, mulți au murit. Și aceștia pot fi identificați.

Niște nemernici, incompetenți, corupți. Iohannis și-a încolonat în urma sa un batalion de criminali, autorii unui genocid – un genocid săvârșit asupra bătrânilor „dragii mei români”.

Autor: Dan Cristian Ionescu

Citiţi şi:
Mult rău a făcut Iohannis României (I)
Harababura testelor fals pozitive…
Profesor la Universitatea din Oxford, analiză despre câte rezultate false dau testele Covid

 

yogaesoteric
4 noiembrie 2020

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More