Munca nativilor din Capricorn

Doriţi să aveţi succes pe toate planurile. Reputaţia are mare importanţă pentru dumneavoastră şi vreţi să munciţi conştiincios şi demn. Ambiţia este forţa care vă conduce şi deseori când trebuie să luaţi o hotărâre o faceţi în funcţie de bani sau de securitatea financiară pe care v-o oferă.

Consideraţi că lumea trebuie să vă dea ceva în schimb pentru eforturile pe care le faceţi. Consideraţi că drumul spre progres trece prin activităţi de rutină şi folosirea experienţelor trecutului, dar este foarte important pentru dumneavoastră să nu deveniţi un sclav al rutinei, ordinii şi legilor. Metodele noi sunt importante pentru progres şi trebuie să vă schimbaţi odată cu vremurile.

Nu vă speriaţi de munca grea. Urcuşul dumneavoastră spre succes este lent şi dificil dar sunteţi mulţumit aşa şi nici nu vă aşteptaţi să fie altfel; atât timp cât vedeţi ceva profilându-se la capătul drumului, nu ezitaţi. Vă urmăriţi idealul dumneavoastră şi pînă la urmă îl realizaţi, deşi poate târziu în viaţă. Vă interesează tot ceea ce este greu şi laborios şi nimic nu vi se pare prea istovitor sau plictisitor; Vă apucaţi de treabă şi o duceţi la bun sfârşit.

Fiind un patriot şi un diplomat înnăscut, sunteţi apt pentru politică. În cercetare sunteţi demn de încredere şi capabil, dar nu strălucit. Într-o muncă organizatorică sunteţi încântat să sistematizaţi tot ce vi se încredinţează. Vă atrage comerţul şi puteţi fi un bun meseriaş sau constructor.

Pentru că doriţi succesul, veţi profita de orice ocazie şi nu veţi lăsa pe nimeni să vă oprească din drum; este posibil să nu fiţi agreat de colegi. Faceţi multe din simţul datoriei şi pentru aceasta sunteţi totuşi apreciat. Vă mândriţi mult cu ceea ce faceţi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More