Sănătatea nativilor din Capricorn

În general, la începutul vieţii sunteţi mai sensibil; ca adult deveniţi înzestrat cu o mare capacitate de a suporta suferinţa. Este în natura dumneavoastră să luptaţi pentru a nu fi înfrânt şi pentru aceasta aveţi nevoie de o mare energie. Sunteţi foarte activ şi aveţi mari şanse de a trăi mult. Oasele şi încheieturile, în special genunchii sunt susceptibili la răniri. Puteţi suferi de lipsă de calciu, boli de dinţi, boli de piele, reumatism şi artrită. Aveţi tendinţa către introspecţie dar în acelaşi timp puteţi fi afectat de stări depresive. Vă faceţi probleme din lucruri mărunte şi aceasta vă consumă energia. Trebuie să vă debarasaţi de teamă şi de nesiguranţă. Puteţi contracara această situaţie stând în aer liber şi bucurându-vă de Soare.

Anturajul vă poate influenţa de asemenea sănătatea. În general, vă simţiţi mai bine în mijlocul unor oameni tineri şi plini de energie. Femeia născută în Capricorn este frumoasă şi atrăgătoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More