Munca nativilor din Fecioară

Pentru Fecioară, adevărata aristocraţie este aristocraţia muncii. Sunteţi mult prea practic şi inteligent pentru a permite cuiva să vă exploateze. Când vi se cere să deveniţi extremist şi iraţional, spuneţi cu convingere nu.

Vă dedicaţi muncii dumneavoastră cu abnegaţie şi sunteţi mândru de ea. Sunteţi foarte harnic şi nu vă displace nici chiar munca de rutină. Sunteţi capabil de mari sacrificii pentru un ideal sau scop, iar munca pe care o faceţi pune în evidenţă îndemânarea şi priceperea dumneavoastră. Sunteţi supus, neintrând în conflict cu superiorii.

Munca cea mai potrivită pentru dumneavoastră este aceea în care gândirea urmează un făgaş normal, corect. În general, tot ceea ce vă propuneţi se poate realiza prin efort şi muncă susţinută. Aveţi multe idei, încercând să le perfecţionaţi cât mai mult pe toate. Aveţi mari rezerve de energie şi munciţi repede, deşi preocuparea dumneavoastră pentru detalii vă face să păreţi încet.

Sunteţi capabil să depăşiţi obstacolele şi nu vă temeţi să vă asumaţi cele mai grele sarcini, dacă gândiţi că aşa trebuie. Pentru dumneavoastră este potrivită orice muncă legată de detalii, analiză şi critică. Puteţi fi un bun bibliotecar, contabil, profesor, doctor sau avocat.

Tipul „superior” de Fecioară este ideal pentru a fi om de ştiinţă. Mari scriitori, ziarişti şi poeţi au fost născuţi în această zodie.

Este bine să vă asociaţi în activităţile dumneavoastră, cu persoane pline de entuziasm şi curaj, care vor echilibra astfel relaţia. Aveţi tendinţa de a vă îngrijora prea mult din cauza problemelor de serviciu. Metodele dumneavoastră se referă mai mult la detalii şi de aceea aveţi nevoie de un partener care să ia hotărâri rapide şi măsuri radicale. Sunteţi însă un foarte bun partener de afaceri, datorită hărniciei, competenţei şi corectitudinii dumneavoastră.

Sunteţi îndemânatic în munca manuală şi este posibil să vă ocupaţi cu sculptura, ceasornicăria, electronica, dar şi cu grădinăritul sau cu creşterea animalelor. De obicei vă place să munciţi singur şi liniştit, dar puteţi fi un excelent secretar sau subordonat, pentru că nu vă place să aveţi o responsabilitate prea mare. Nu vă asumaţi răspunderea completă într-o problemă, ci preferaţi mai degrabă să daţi indicaţii din umbră.

S-ar putea să deveniţi sclavul muncii dumneavoastră şi să le cereţi colegilor şi subordonaţilor dumneavoastră aceleaşi eforturi. De aceea veţi fi un şef foarte aspru. Oamenii nu vă individiază atunci când progresaţi, pentru că, în general, nu aveţi o personalitate foarte puternică. Nu inspiraţi antipatie, dar nici un supăraţi pe ceilalţi.

Sunteţi foarte impresionat de cuvintele elocvente ce se derulează precum un şirag de perle. Aceste cuvinte sunt ca o muzică pentru dumneavoastră şi le preferaţi unei expresii de afecţiune mai puţin subtile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More