Musulmanii, victime colaterale ale «Marii înlocuiri»

 

Fenomenul migraţiei musulmane, dirijat din culisele puterii mondiale, a afectat deja în diferite proporţii popoarele europene, efectele mixării populaţionale fiind abia la început.

„În Europa de Vest, marile națiuni europene s-au transformat în țări de imigrație. Transformarea bazelor culturale, diminuarea populației de cultură creștină, islamizarea marilor orașe progresează cu mari pași și mărturisesc că nu pot discerne forțele politice care ar putea opri – oribile dictu – răsturna, acest proces. Pentru mine, nu contează dacă se datorează slăbiciunii democrațiilor liberale, reînvierii trecutului colonizator sau sclavagist ori acțiunilor și lăcomiei imperiului lui George Soros. Faptele rămân fapte. Oricare ar fi cauza principală, Europa de Vest a devenit o zonă a imigrației, o lume a populațiilor mixte și se îndreaptă direct spre un viitor de dezvoltare radical nou, diferit de cel al Europei Centrale.” De aceea, „deși pare absurd, ceea ce ne amenință astăzi este Occidentul”, sublinia Viktor Orbán într-un discurs asupra stării națiunii, din 18 februarie 2018.

În acest proces forţat, în care oamenii sunt pioni pe tabla de şah a elitei satanice mondiale, victime se înregistrează şi printre musulmani. Extrema dreaptă a luat avânt şi este condamnată cu vehemenţă de autorităţi şi în mass-media, omiţându-se însă justa analiză a cauzelor fenomenului. Un exemplu elocvent în această direcţie este atacul din Noua Zeelandă de anul trecut, în care autorul, după un periplu prin Europa desfigurată de migraţie, a masacrat musulmanii din oraşul Christchurch.

Brenton Tarrant și supraviețuirea popoarelor autohtone

Totul a început în Franța, neagră și maro!

Brenton Tarrant, autorul atacului armat din 15 martie 2019 din Noua Zeelandă, elimină zeci de musulmani în două moschei, în ceea ce pare un act disperat de împotrivire la „Marea înlocuire”. De altfel, Brenton Tarrant a făcut un Manifest intitulat „The Great Replacement”.

Atacatorul de 28 de ani, cetățean australian, a parcat mașina după colț, pe strada cu moscheea, s-a dat jos din mașină, a deschis portbagajul, și-a luat o armă și a pătruns pe intrarea din spate a moscheei. Avea la el o boxă portabilă când a deschis focul asupra musulmanilor. Brenton Tarrant a filmat acțiunea şi a transmis-o în direct pe internet, timp de 16 minute, probabil cu un dispozitiv „Go-Pro” montat pe o cască. Atacul a lăsat în urmă 49 de cadavre si câteva duzine de răniți. Ulterior, după o urmărire cu mașina, poliția l-a prins și l-a arestat.

Ajuns în boxa acuzaţilor cu mâinile prinse în cătuşe, într-un costum alb de deţinut, australianul a făcut un gest provocator surprins de fotoreporterii prezenţi în sala de judecată: semnul OK prin unirea vârfului policarului cu cel al degetului arătător, care este considerat un simbol al „supremaţiei albe”.

Motivul

Brenton Tarrant a explicat în detaliu motivul atacului și a răspuns anticipat la mai multe întrebări într-un manifest-document de 74 de pagini.

Faptul că Brenton Tarrant a realizat un Manifest în care explică detaliat procesul „Marii înlocuiri”, este o referire clară la scriitorul francez Renaud Camus, primul intelectual care a analizat această voință politică de înaltă trădare, denunțând în mod activ complotul organizat pentru invazia și genocidul Europei, prin intermediul raselor arabo-negroide.

Brenton Tarrant mai explică că, prin intermediul unei călătorii în Franța, s-a convins definitiv de obiectivitatea analizei lui Renaud Camus. El a observat pe viu efectele și realitățile înlocuirii și, cel mai probabil, neputând sau nevrând să-și închipuie această realitate în Noua-Zeelandă sau în Australia, înțelegând impostura înlocuitorilor-democrați, a ales calea justiției personale.

De la sfidarea majorității prin inundarea țărilor cu oameni ce aparțin unei culturi și religii incompatibile cu cea europeană și până la violență, este doar un pas.

Când autoritățile și statul refuză să facă dreptate, ba chiar încurajează un genocid încet, pe calea înlocuirii demografice, instinctul de conservare al unor indivizi se activează și explodează în cele mai violente feluri.

Dacă s-ar organiza referendum pe plan local în fiecare zonă ce urmează a primi migranți, majoritatea ar respinge invazia, motiv pentru care nu se organizează, ci se impune.

Brenton Tarrant a apăsat pe trăgaci din disperarea unui animal încolțit care, pentru a-și asigura supraviețuirea, lovește în cei din jur. Răspunderea morală aparține celor ce promovează înlocuirea demografică a popoarelor băștinașe. Mânjiți cu sângele victimelor sunt guvernele care au semnat fără ezitare legi și ordonanțe autoritare în favoarea invaziei.

Un senator din Noua Zeelandă, Fraser Anning, a avut curajul să afirme aceste adevăruri într-un comunicat în care acuză politica imigraționistă ca fiind adevărata cauză a vărsării de sânge.

Citiți și:

Dat de gol şi dovedit fără urmă de îndoială: guvernul francez a înscenat atacurile din Paris

Deputatul turc Şamil Tayyar acuză: «Atacul din Clubul de noapte Reina a fost organizat de CIA!»

Un grafic edificator ce a circulat ani de zile pe internet dovedește că tehnologiile de control mental chiar există…

 

yogaesoteric
15 februarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More