NASA a descoperit dovada unui univers paralel în care timpul se scurge invers

 

Cercetătorii au fost șocați să descopere un univers apărut după același Big Bang, dar cu legi ale fizicii complet opuse.

Oamenii de știință ai NASA au găsit dovezi potrivit cărora un univers paralel aflat în imediata apropiere a celui în care ne aflăm funcționează după reguli inversate ale fizicii.

Totul cu ajutorul dispozitivului Antarctic Impulsive Transient Antenna (ANITA) al NASA care utilizează un balon gigantic pentru a proiecta antene în aerul rarefiat și rece de deasupra Antarcticii, acolo unde nu există unde radio care să distorsioneze recepţia. Astfel, există un flux constant de particule încărcate energetic ce provin din spațiul cosmic, unele dintre ele fiind de milioane de ori mai puternice decât orice forță generată de om.

Particulele sărace în energie pot trece complet pe lângă Pământ, fără să interacționeze cu substanțele care se regăsesc pe planeta noastră, însă obiectele puternic încărcate cu energie intră în contact cu materia solidă de pe Terra. Aceasta înseamnă că particulele pline de energie pot fi detectate ca „urcând în jos” din cosmos către Pământ, iar detectarea unei asemenea mișcări este echivalentă cu o călătorie înapoi în timp. Exact acest aspect au observat și cercetătorii NASA.

Peter Gorham, fizician la Universitatea din Hawaii, a evidențiat imposibilitatea unui astfel de comportament al particulelor, sugerând că singurul mod în care s-ar putea petrece aceasta ar fi ca particulele să se transforme înainte să interacționeze cu Pământul, apoi să-și recapete forma inițială. Iar echipa ANITA a asistat la multiple astfel de transformări, deși cercetătorii au evidenţiat în lucrarea lor că ideea pare „cel puțin nebunească”.

Cea mai simplă explicație științifică este următoarea: în momentul 0 al Big Bang-ului s-au format două universuri – al nostru, și încă unul care, din perspectiva noastră, funcționează exact în sens opus. Concluzia comunității științifice este aceea că, dacă oamenii de știință din proiectul ANITA au dreptate, atunci omenirea asistă la o descoperire cu adevărat remarcabilă.


Citiţi şi:

Atomi de materie întunecată şi un Univers «paralel»?

Existența universurilor paralele e posibilă, anunță oamenii de știință. Din coliziunea Universului nostru cu un altul a rezultat enigmatica Pată Rece

 

yogaesoteric
27 iunie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More