NASA deţine multe probe cu privire la civilizația tainică din interiorul Pământului

 

În iulie 1969, membrii misiunii Apollo XI aduceau fotografii de pe Lună, dar și ale Pământului. Toate aceste fotografii au fost secretizate și ținute departe de ochii curioșilor. În una dintre imagini, în apropierea Polului Nord se observă o gaură enormă, care pare că absoarbe norii spre interior. Diametrul acestei găuri este de 950 de kilometri și este situată la 86 grade latitudine nordică.

Înainte de misiunea Apollo XI, amiralul Byrd, care plecase la Polul Nord în vederea cercetării și identificării unor astfel de deschizături, a semnalat existența unei găuri cu un diametru de peste 900 de kilometri.

Fotografia prezintă o denivelare a stratului de nori deasupra acestei găuri, fenomen care nu a putut fi explicat de către cercetători.

 
Fotografia a fost realizată în luna iulie, când la Polul Nord Soarele rămâne pe cer aproape neîntrerupt pe durata întregii zile (24 de ore). Interiorul găurii este de culoare neagră, ceea ce înseamnă că acolo nu există gheață. Specialiștii spun că singura explicație pentru acest fapt este că gaura comunică cu interiorul Pământului.

În 14 februarie 1995, un jurnal canadian a publicat un articol în care susținea că NASA a recepționat semnale radio care veneau din interiorul Pământului. A fost redeschisă dezbaterea conform căreia interiorul Pământului este gol și locuit de ființe inteligente, care prin aceste semnale radio doresc să intre în contact cu oamenii. Primul semnal a fost recepționat în 30 octombrie 1994, datorită unui satelit foarte performant. Semnalul radio era compus din coduri matematice complexe, fapt care a condus la ideea că aceste ființe sunt foarte inteligente.

Se spune că mesajele au fost descifrate, dar nu au fost făcute publice niciodată. Specialiștii de la NASA au preferat să secretizeze aceste semnale, din considerente știute numai de ei. În 19 februarie 1947, când amiralul Byrd s-a întors din expediția de la Polul Nord și a dorit să aducă la cunoștința publicului descoperirile pe care le făcuse, autoritățile americane i-au interzis orice fel de comunicare cu media.

Un responsabil de la NASA consideră că această descoperire este una fundamentală pentru oameni și pentru planeta noastră. Nu suntem stăpânii acestei planete, afirmă el. Undeva în interiorul Pământului există o civilizație superioară oamenilor.

Mesajele transmise de locuitorii din interiorul planetei nu sunt ostile oamenilor și totuși, NASA a preferat să le secretizeze. Unii adepți ai realității conspirațiilor susțin că forțe politice și economice mondiale au dispus clasificarea mesajelor ca strict secrete. Există temeri în rândul elitelor că locul și supremația lor ar putea fi luate de aceste ființe inteligente.

Se pare că teoria conform căreia Pământul nu este gol va fi înlocuită în scurt timp. Întrebările pe care fiecare dintre noi le punem sunt foarte multe. Cine sunt aceste ființe, de unde vin și cum au ajuns să trăiască în interiorul Pământului? Au trăit la suprafața Pământului și s-au retras în interior, sau vin de pe altă planetă?


Citiți și:

Mărturia unui călător ce a avut șansa să pătrundă în interiorul cel enigmatic al Pământului

Cercetătorii au descoperit un «soare interior» care încălzește planeta?

 

yogaesoteric
28 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More