Desertul de la Casa Albă, distrugerea generalizată a cipurilor şi legalizarea marijuanei

O problematică ieşită din tipare dă de furcă autorităţilor germane. Washington Post informează că tot mai mulţi germani protestează într-un mod inedit faţă de cipurile inserate în cărţile de identitate. Exasperaţi de controlul exercitat asupra vieţii lor private, de violarea intimităţii şi de programul de spionaj electronic al NSA, realizat cu complicitatea serviciilor secrete ale Germaniei, aceştia au trecut la distrugerea cipurilor, folosind cuptorul cu microunde.

Pentru a evita controlul vieţii private prin internet, tot mai multe persoane au renunţat la corespondenţa electronică, cumpărându-şi maşini de scris clasice, vânzările pe acest segment înregistrând creşteri semnificative. Situaţia nu este una izolată, în Germania. Pe internet circulă mai multe tutoriale, care prezintă explicit metode de distrugere a microcipurilor din cartea de identitate. Iată cum măsurile mondializatoare se întorc ca un bumerang împotriva „elitei luciferice”.

Purtătoarea unui microb primejdios prin răspândire

Europa are şi ea teroriştii ei economici! După ce a obţinut profituri de circa 100 miliarde de euro de pe urma crizei din Grecia (explică Institutul pentru Studii Economice din Leibniz), pentru că, de fapt, scopul declanşării crizei în Grecia a fost acela ca profiturile să depăşească nemărginit costurile, Germania este acum purtătoare a unui alt microb primejdios prin răspândirea sa în Europa.

Mii de germani, cu mintea tot timpul în vacanţă, au defilat la Berlin în faţa Porţii Brandenburg pentru a cere legalizarea marijuanei, scrie AFP. Potrivit estimărilor poliţiei, cei aproximativ 8.000 de germani participanţi la cea de-a nouăsprezecea paradă de acest gen au primit sprijin din partea unor personalităţi membre ale partidului „Verzii”. Ecologista Monika Herrmann susţine aprobarea unui proiect de „cafenea”, unde consumatorii să poată fuma legal marijuana, într-un cadru reglementat. Ce-i mână pe aceşti rătăciţi la paradă? Probabil, o doză primită gratis i-a manipulat să ceară public legalizarea unor afaceri de trafic de droguri, deţinute de personaje deocheate ale societăţii germane.

Când vă spuneam că ateul şi destrăbălatul Occident se face vinovat de răspândirea nenorocirilor în ţările estice, poate nu aţi crezut! După presiunile exercitate asupra țării noastre de a legaliza sodomia cu tot cortegiul deviaţilor sexuale, acum ne bate la poartă legalizarea drogurilor, apoi, cine ştie?, poate, legalizarea pedofiliei, a criminalităţii… O societate complet bolnavă ne va rostogoli spre degradare şi moarte, dacă nu vom şti să ne păstrăm cu sfinţenie moralitatea şi credinţa în Dumnezeu.

Din ce în ce mai cupid, mai fals şi mai periculos

Privind spre miliţia planetară, ne vom minuna de contractele fabuloase ale industriei de armament americane şi de războaiele teleghidate, servite ca desert la masa Casei Albe! SUA se amestecă unde nu-i fierbe oala, învrăjbind Coreea de Nord şi de Sud, aducând în pragul unui conflict militar două popoare care vorbesc aceeaşi limbă, au aceeaşi cultură şi tradiţie. Repercusiunile, însă, nu se lasă aşteptate! Când visa că are lumea la picioare, dolarul primeşte alte gloanţe în aripi şi se prăbuşeşte.

Dominat de egolatrie, din ce în ce mai cupid, mai fals şi mai periculos, Obama doreşte cât mai multe războaie, haos, homosexuali, lesbiene şi atei şi se distrează copios cheltuind sume uriaşe pentru înarmare, agresiuni şi războaie în colţurile vizate ale lumii. Generaţiile tinere trebuie să afle că, pe lângă cele două mari conflagraţii planetare, americanii au folosit asasinatul economic şi forţa armată în peste 125 de conflicte pe glob. Acestora li se adaugă alte zeci de operaţiuni ale serviciilor lor secrete, care au regizat lovituri de stat, au asasinat preşedinţi şi au impus în locul lor marionete loiale Washingtonului.

Cel mai puternic declin din ultimii 30 de ani

Numărul conflictelor şi cantitatea de arme vândută de industria americană de război, au făcut ca democraţia livrată cu forţa de Obama să nu mai fie prea uşor acceptată pe planetă. Popoarele au început să se trezească şi să vadă că hegemonia americană a subminat în totalitate rolul ONU, butonând în voie punctele de interes de pe glob, prin intermediul unor diversionişti îmbătaţi de vise. Majoritatea cetăţenilor americani consideră că actualul Congres american este violent, haotic şi cel mai slab din istoria lor.

Pentru prima dată de la criza financiară din 2008, preţul petrolului marchează cel mai puternic declin din ultimii 30 de ani, ajungând la 40 de dolari barilul. Căderea drastică a preţului petrolului se aseamănă căderii lui Klaus Iohannis în sondajele interne. Preşedintele a pierdut peste douăzeci de procente de la instalarea la Cotroceni, relevă recentul sondaj al CSCI. Adevărul este că preşedintele Iohannis a realizat o performanţă greu de egalat: cuplul Iohannis a cheltuit, în doar şase luni de mandat, toţi banii alocaţi pe un an Administraţiei Prezidenţiale pentru deplasări externe, adică peste 1,1 milioane euro, cu circa 10% mai mulţi bani decât cei alocaţi înaintaşului Băsescu.

Nici deputaţii şi senatorii noştri nu s-au lăsat mai prejos. Cu toate că sunt buni doar la inventat partide, alianţe, uniuni, comisii, organisme şi la migrat acolo unde mirosul de ciolan este mai pregnant, cu toate că munca lor se reduce la mimarea atribuţiunilor, contabilizarea propriilor afaceri necurate şi număratul banilor din buzunarul naţiunii, în şase luni, aceşti trântori necalculaţi au cheltuit peste 50 de milioane de lei. Ba în opoziţie, ba pe metereze, au găsit terenul propice să-şi împartă România între ei ca pe un tort, prin contraservicii şi revanşe. Pentru că noi stăm cu mâinile în sân de un sfert de veac.

Citiți și:
Cipuri şi human enhancement – ofensiva tehnologiei pusă în slujba obţinerii controlului populaţional absolut
Este acesta «începutul sfârșitului»? Băncile regionale din SUA au început să se clatine, raportând pierderi din cauza căderii prețurilor la energie

yogaesoteric
27 februarie 2016 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More