Ne îndreptăm ca oile spre un final catastrofal

Scriam, recent, despre „idioții utili”, așa cum îi numea Lenin pe „activiștii voluntari”, sorosiști care ne îmbâcsesc viețile din Parlament și nu numai. Aceștia se înmulțesc pe zi ce trece pentru că… sunt utili altora. În mințile lor manipulate de bani și beneficii de tot felul, aceștia sunt cele mai bune slugi pentru că sunt convinși că luptă de partea bună a cauzei, că sunt alături de neam și țară. Fals. Dar, repet, de aia sunt utili. Aceştia nu mai este nevoie să fie îndoctrinați. Ei sunt cobaii cei dintâi ai experimentului care intenţionează să ducă la disoluția României.

Desigur, nu suntem singura țară care se luptă cu problema asta, dar suntem singurii din această parte de lume care nu luăm în serios, la nivel de stat, această uriașă amenințare și liderii noștri politici duc în derizoriu o chestiune care ne macină fără milă, urmând un plan bine pus la punct, cu etape și obiective înșiruite pe parcursul a mai multor ani.

Informațiile mele, care vin de peste Ocean, de la cel mai înalt nivel posibil, spun că ne îndreptăm ca oile spre un final catastrofal, bine ticluit și implementat, pas cu pas, de vectori de influență vizibili, dar și invizibili, susținuți politic și administrativ de „idioții utili” bine înșurubați într-un sistem ce le permite să acționeze oricând împotriva intereselor noastre naționale.

Unul dintre aceste planuri, elaborate în anii ’90 de Soros, a început prin distrugerea economiei românești și, în special a agriculturii, o zonă-refugiu în care oricând am fi excelat fără mari eforturi ca stat. Se vede cu ochiul liber că le-a reușit. Astăzi, din ce în ce mai mult pământ de foarte bună calitate a ajuns pe mâna străinilor. Tinerii au fost îndepărtați de un mijloc de trai care le-ar fi putut aduce nu subzistența, ci chiar o viață îmbelșugată. Mirajul câștigului imediat, al unei vieți mai ușoare a funcționat ca peste tot în lume pentru că spectrul sărăciei nu a putut fi îndepărtat de niciun Executiv, din ’89 încoace. Nu-i vorbă, nici nu au fost lăsați și nici nu și-au prea dat interesul să evalueze corect șansele economice ale României în contextul integrării în UE. Acesta a fost primul pas, pas care încă face dezastre și azi. Încercările de recuperare a puterii agricole a pământului de către români sunt slabe și sortite eșecului prin folosirea unor pârghii financiaro-economice inflexibile.

Al doilea pas, care în mare parte a derivat din primul pas, este emigrarea masivă. Forța de muncă a României s-a externalizat într-o perioadă mai scurtă decât un război al secolului trecut. Un război omoară tinerii, emigrația mută forța de muncă la alții. Ei prosperă, în timp ce în țară majoritatea populației este dependentă de stat: copiii și bătrânii sunt majoritari. În timp, în acest fel devenim o națiune de nevolnici. Brațele oțelite sunt peste hotare, deci nu pot fi la manifestații și nu pot organiza, în caz de nenorocire, vreo rezistență. Iar acțiunile lor din alte țări sunt cenzurate chiar acolo, pe loc. Iată un cadru ideal pentru ocuparea unei țări fără prea mult efort și cu cheltuială minimă. Un prieten mi-a spus odată: „ia încearcă o încorporare masivă, să vezi câți soldați vei putea strânge”. Un adevăr simplu.

Menținerea unei situații conflictuale la nivel civic, iată al treilea pas și poate cel mai parșiv. Acesta duce la divizarea populației într-un foarte scurt timp. Un exemplu: vaccinarea obligatorie. Vor să ne-o bage pe gât, „idioților utili” li se să dă microfonul, iar partea corectă a societății civile este ridiculizată. Şi toate acestea nu oricum, ci în așa fel încât învinșii să știe care le sunt noii stăpâni. Unul dintre aceștia este chiar Big Pharma, legea este dată în așa fel încât, la o adică, nimeni să nu scape. Poate numai dacă ne mutăm în munți… Dacă se va vota până la urmă, va fi o victorie a lor. Dar după 10, 15 victorii ale criminalilor, oare la ce nivel de deznădejde vor ajunge patrioții români, constatând că lupta lor devine inutilă? Desigur, deznădejdea va fi generală, puterea nației va fi zdrobită și nu va mai exista nicio opoziție. Vom deveni o turmă de oi. Asta se dorește, asta se vrea, de asta este nevoie să ne ferim zi de zi, ceas de ceas: să nu ne lăsăm, să nu le facem pe plac.

Un al patrulea și decisiv pas este preschimbarea României într-un stat în care cetățenii să fie cât mai puternic multi-etnici. Ne aduc globalizarea și multiculturalismul progresist inventat de Karl Popper, pus în aplicare de Soros, în Poiana lui Iocan, la mine în curte, la tine în curte. Asta se va face simplu: se estimează că ni se vor băga pe gât peste un milion de emigranți musulmani prin Marea Neagră. Un milion de refugiați musulmani în locul a patru milioane de români plecați la muncă în Occident. Nu sunt mulți, veți spune. Așa o fi, dar știți care este rata de înmulțire a acestora față de a noastră? Vă spun eu: în 20 de ani, un sfert de Românie va fi musulmană, cu legi și limbă proprii, cu obiceiurile, cultura și felul lor de trăi. De ce oare am avea o ditamai moschee în curând, în București? Este o invazie pașnică. De nerefuzat din condiții umanitare, dar destructivă prin însăși existența ei printre ai noștri. România va fi ocupată fără să se tragă un foc de armă, ba chiar împărțind mămăliga noastră, de milă, cu viitorul ocupant. Și uite așa nu vom mai vorbi, destul de repede, despre națiunea română.

Cum spuneam, planul este valabil pentru mai multe țări, dar acolo populația deja se mișcă și se opune acestui plan mârșav. În Polonia, Ungaria și Cehia glasul patrioților se face tot mai limpede auzit, Europa se trezește. Noi ce mai așteptăm?

Ninel Peia


Citiți și:

Pas cu pas, proiectul de distrugere în secret a României, ce se derulează implacabil 
Planul pentru România, din gura unui lider de la Bruxelles: «Vă veți omorî între voi!» 

 

yogaesoteric
29 mai 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More