Nebunia Papei Francisc: Vrea să ne rugăm pentru roboți și Inteligența Artificială

Pe zi ce trece papa face alte şi alte declaraţii care stârnesc nedumerirea, poziţiile pontifului asupra unor chestiuni importante ale prezentului fiind chiar foarte ciudate. Punctele sale de vedere nici vorbă să exprime reperele morale şi spirituale de care oamenii ar avea nevoie în aceste vremuri tulburi. Dimpotrivă, cu fiecare nouă ieşire, papa se arată a fi un exponent al progresismului dezaxat, invitând turma de creduli să îmbrăţişeze ideologii stranii, conforme cu noua ordine mondială pe care elitele se dau de ceasul morţii să o impună. 

Mai nou, papa Francisc a cerut credincioșilor din întreaga lume să se roage în luna noiembrie 2020 ca roboții și inteligența artificială să „servească întotdeauna omenirea”. Declarația pontifului a fost postată pe YouTube.

În mesajul său, șeful Bisericii Romano-Catolice a menționat că Inteligența Artificială se află „în centrul schimbării epocale pe care o trăim” și că robotica are capacitatea de a transforma lumea în bine.

La începutul anului 2020, Vaticanul împreună cu Microsoft și IBM au publicat Apelul de la Roma pentru Etica Inteligenței Artificiale. Acesta prezintă principiile care ar fi necesar să ghideze dezvoltatorii de tehnologie: transparență, incluzivitate, responsabilitate, imparțialitate, fiabilitate și siguranță.

Citiţi şi:

Papa de la Roma face declarații șocante care în plus sunt aberante: «Nu există iad, toate religiile pot fi unite într-una singură, acceptăm orice…» 

Papa Francisc: Pandemia, unul din «răspunsurile naturii» la ignorarea actualei crize ecologice 

Papa Francisc face public clipul cu rugăciunea «Toate religiile sunt la fel»…  

yogaesoteric

16 noiembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More