Nebunie: După naștere, mamelor li se permite să-și viziteze bebelușii doar cu un certificat sanitar

Luzerner Zeitung ‒ cotidian elvețian ‒ informează că spitalul din orașul Lucerna (Elveția) a introdus în tăcere și în secret reglementarea inumană ca mamele să își poată vedea copii doar dacă au un certificat sanitar care atestă vaccinarea anticovid. Se vorbește despre un „test pilot”.

Experimente similare pe oameni au fost deja efectuate în al 3-lea Reich, când criminalilor sadici nu le păsa de consecințele suferite de „participanții” la experimentele lor.

Este un fapt bine stabilit că legătura dintre mamă și copil după naștere este o necesitate de bază indispensabilă pentru o dezvoltare sănătoasă.

Fără apropierea fizică și îngrijirea altor persoane, nou-născuții nu pot să supraviețuiască în afara uterului. Înainte de naștere, copilul este conectat în siguranță și complet la mamă prin intermediul cordonului ombilical. După naștere, este necesară o nouă formă de legătură strânsă prin apropiere, căldură și contactul cu pielea, pentru ca micuțul să se dezvolte armonios și sănătos.

Această măsură restrictivă aberantă a fost introdusă la sfârșitul lunii septembrie 2021. Din punct de vedere medical, bebelușii au o probabilitate statistică extrem de mică de a fi afectați în vreun fel de presupusa pandemie și de virusul Sars-CoV-2. Bebelușii cu probleme din cauza acestei bolii virale pot fi numărați pe degetele de la o mână la nivel mondial – fără alte boli secundare grave, este imposibil să fie afectați. Este firesc să presupunem că aceste aspecte sunt binecunoscute atât politicienilor cât și persoanelor implicate în acest demers.

Cerința de a avea un certificat sanitar se aplică și secției de Neonatologie, unde sunt îngrijite nașterile premature sau nou-născuții bolnavi. Părinții este necesar să viziteze aceste secții în mod regulat, pentru a avea o influență benefică asupra dezvoltării copilului. Dar ce poate fi mai terifiant pentru părinți decât să nu-și poată vizita copilul nou-născut bolnav fără a întâmpina probleme?

Situația este oribilă, inumană pentru părinții în cauză. În spitalul din Lucerna există obligația deținerii unui certificat sanitar pentru vizitatorii secției pentru copii și clinicii ginecologice. Aceasta îi afectează și pe soții femeilor care nasc, așa cum relatează Luzerner Zeitung. Nimic nou în epoca corona, s-ar putea să vă gândiți, dar în spital se merge cu un pas mai departe. Femeile care tocmai au născut sunt, de asemenea, afectate de regula certificatului sanitar – mamele nu au voie să-și vadă bebelușii fără el! Apropierea fizică dintre mamă și copil este extrem de importantă pentru dezvoltarea nou-născutului după naștere.

În plus, Luzerner Zeitung raportează că este o provocare pentru mulți părinți să facă teste la timp pentru a-și vizita copiii. În plus, este nevoie să se testeze o dată la două zile pentru a-și vizita copiii, deoarece acestea sunt valabile doar 48 de ore. Într-o situație emoțională atât de intensă, acest certificat vine ca o povară.

Măsură introdusă fără notificare prealabilă

Prin urmare, mulți părinți sunt deranjați, mai ales că „testul pilot” cu certificatul obligatoriu a fost introdus fără a comunica suficient acest aspect în prealabil. În plus, nu există astfel de restricții în alte locații ale spitalului cantonal. O altă critică este că guvernul federal a recomandat vaccinarea femeilor însărcinate doar de la mijlocul lunii septembrie. Mulți ar fi preferat să aștepte, deoarece incertitudinea era prea mare. Dar chiar și dacă ești vaccinat, se cere totuși să fii testat. Luzerner Zeitung descrie și cazul unei mame care, conform recomandării, s-a vaccinat cu prima doză, dar este nevoită să aștepte o lună pentru a doua injecție – și abia apoi primește certificatul. Până atunci este obligată să se tot testeze.

Citiți și:
Sindromul totalitar al pandemiei – cenzura și „certificatul verde”
Certificatul „verde” nu este despre și pentru sănătate. Certificatul verde este pentru a dezbina oamenii

 

yogaesoteric
5 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More