New York Times distruge ideologia Noii Ordini Mondiale

 

New York Times, un ziar în întregime sionist, a decimat recent ideologia Noii Ordini Mondiale, admițând că Statele Unite au o întreagă istorie a intervenției lor în alegerile din alte țări. Următorul paragraf este cu adevărat interesant: „Saci de bani livrați la un hotel din Roma pentru candidații italieni preferați. Evenimente scandaloase dezvăluite unor ziare străine pentru a schimba cursul alegerilor din Nicaragua. Milioane de broșuri, afișe și autocolante tipărite pentru a învinge un demnitar din Serbia.
Brațul lung al lui Vladimir Putin? Nu, doar mici exemple din istoria intervențiilor Statelor Unite ale Americii în alegerile din alte țări.”

Având în vedere aceasta, cum este posibil ca agenții Noii Ordini Mondiale să sugereze, chiar și de departe, că Rusia trebuie atacată pentru că ar fi „intervenit cu ajutorul hackerilor” în alegerile din SUA? Ar trebui oare ca și alte țări să înceapă să bombardeze SUA pentru că s-a amestecat în alegerile lor?

Agenții Noii Ordini Mondiale ar trebui să își procure Critica rațiunii practice scrisă de Kant și să o citească cu atenție, pentru că aproape sigur i-ar salva de niște necazuri. În mod curios, politicienii americani sunt șocați că Rusia a „intervenit cu ajutorul hackerilor” în alegerile din SUA din 2016, dar niciun oficial nu este șocat că Statele Unite au intervenit în alte alegeri încă din 1947.

Citiți cu atenție ce afirmă Loch K. Johnson, „«decanul» experților din serviciile de informații americane, care și-a început cariera în anii 1970 investigând C.I.A. ca membru al Comitetului Bisericii din Senatul SUA”: „Am făcut așa ceva de când a fost creată C.I.A. în 1947. Am folosit postere, broșuri, e-mailuri, bannere – orice vă trece prin gând. Am plantat informații false în ziare străine. Am folosit ceea ce britanicii numesc «cavaleria regelui George»: valize pline cu bani.”

Steven L. Hall, „care s-a retras în 2015 după 30 de ani la C.I.A., unde a fost șeful operațiunilor în Rusia”, a declarat că speră că Statele Unite „continuă să facă aceasta”!

Nu este necesar să fim intelectuali sau logicieni pentru a realiza că ideologia Noii Ordini Mondiale pur și simplu nu are niciun sens pentru omenire și slujește doar celor puțini din elita criminală care conduce planeta din umbră.
Agenții Noi Ordini Mondiale ar trebui să își vină în fire. Ei continuă să pară nătângi în peisajul politic și, până când nu se trezesc din ideologia lor diabolică, ei continuă să fie agenți ai haosului în întreaga lume. Ei continuă să fie nu numai sataniști, ci și oameni care nu vor să-și supună voința rațiunii practice și Binelui Dumnezeiesc.

Cu toate acestea, evenimentele recente din SUA arată fără îndoială că membrii acestei cabale sinistre vor fi demascați, toate faptele lor malefice vor fi dezvăluite, iar ei vor fi înlăturați definitiv din pozițiile lor de conducere și de control.


Citiți și:

Masoneria o spune acum pe faţă: vrem să fie multă homosexualitate, dar și dizolvarea ţărilor Europene

NATO și Noua Ordine Mondială (I)

Dezvăluirile unui fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia

 

yogaesoteric
9 martie 2018

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More