Nişte neghiobi distrug justiţia

Judecătoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timiş a reacţionat dur după ce comisia parlamentară specială pentru Legile Justiţiei a eliminat abaterea disciplinară constând în nerespectarea deciziilor CCR şi ale Înaltei Curţi date în soluţionarea recursurilor în interesul legii.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, de luni, 17 octombrie 2022, Adriana Stoicescu anunţat moartea Justiţiei, avertizând că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va ajunge un colhoz, iar Curtea Constituţională un CAP.

Iată comentariul judecătoarei:

În ţara împăratului în fundul gol, o mână de neghiobi ne va aduce în epoca de piatră a justiţiei. Vor face ca Înalta Curte să devină un colhoz, iar Curtea Constituţională un CAP. Fiecare va face cum îl taie capul, aşa încât sper să apuc ziua în care un procuraras viteaz din Dolhasca va începe urmărirea penală a unui ministru, pentru plagiat, pentru că normele de procedura îl lăsă complet rece.

Ceea ce se petrece acum ne face iremediabil să devenim ultima haltă de la periferia marelui «imperiu» european, locul în care trenurile nu vor mai opri decât, poate, pentru a încărca grâne şi lemne.

Vom fi locul de adăstare a traficanţilor de copile, a transportatorilor de droguri şi a pedofililor.

Pentru că justiţie nu vom mai avea.”

Citiți și:
Av. Toni Neacșu: Cum a fost asasinată cu premeditare Constituția
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie denunţă constrângerea României de către UE să adopte noile legi ale justiţiei pentru ridicarea MCV: „MCV e instrument de şantaj”
În Senat au votat serviciile secrete și Masoneria

 

yogaesoteric
25 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More