Noi adevăruri senzaționale ies la iveală pe arena internațională a luptei înflăcărate dintre forțele binelui și cele ale răului. Partea a II-a

Publicarea raportului tribunalului FISA transformă ziua de 2 februarie 2018 într-un moment istoric, și anume acela în care administrația Trump a început epurarea Guvernului din umbră


Articol postat de John White pe site-ul de știri Yournewswire.com, în data de 3 februarie 2018

Evenimente ca acesta nu se petrec în fiecare zi. Până nu demult, internauții deconspiratori nu reușeau decât din când în când să zdruncine fundamentele puterii corupte, dar ultimele săptămâni s-au dovedit a fi mai intense ca niciodată din acest punct de vedere. Campania publică de solicitare a publicării necenzurate a raportului tribunalului FISA, ce a fost încununată de succes, reprezintă o victorie a activismului cetățenilor americani.

Acum raportul a fost publicat, iar mass-media globală este OBLIGATĂ să îi prezinte conținutul!

Acest raport al tribunalului FISA dovedește că solicitările ce au fost înaintate tribunalului FISA în vederea supravegherii administrației Trump au fost frauduloase și falsificate, și îi dezvăluie pe cei care se fac responsabili pentru aceasta. Raportul dovedește totodată că nu există nicio bază ori justificare pentru investigația Mueller, iar cel care a instigat-o, care l-a ales pe Robert Mueller și care totodată îl supervizează pe acesta este Rod Rosenstein, care este vârât în această afacere murdară până la gât. Gravitatea acestor fapte nu mai poate fi minimizată acum, iar adevărul este scos la lumină.

Președintele Trump știe că a fost supravegheat în mod ilegal încă din momentul în care a venit la putere, în data de 20 ianuarie 2017. El a investigat pe cont propriu tribunalul FISA, apoi a trecut să cerceteze FBI-ul, CIA-ul, NSA-ul și a văzut cu ochii lui cine ce a semnat și cine ce a făcut. Dar Trump știa că nu poate să dezvăluie toate acestea el însuși: ar fi părut că Președintele american se răzbună pe dușmanii săi. El avea nevoie să pună pe picioare sistemul pentru a putea dezvălui aceste informații. Așa că Trump a păstrat tăcerea cu privire la ceea ce știa și i-a lăsat pe toți să-l mintă în față, pentru a vedea cine e corupt și cine e corect, permițând totodată Congresului să înceapă să lucreze.

Acum, în luna februarie 2018, la puțin mai mult de un an distanță, totul s-a aranjat așa cum era necesar. Având sprijinul cetățenilor, care au luat atitudine pe rețelele de socializare, Congresul s-a înființat în fața lui Trump cu aceste fapte ce sunt autentificate și incontestabile: aceasta nu i-a lăsat lui Trump o altă alternativă decât să publice raportul; sau să se facă vinovat de obstrucționarea justiției! Desigur, nu s-a pus nicio clipă problema de așa ceva, iar prin publicarea raportului, Trump și-a îndeplinit responsabilitatea. Inamicii săi pot să spună acum ce vor ei, și cu siguranță că o vor face, însă nu mai pot să pretindă că aceasta ar fi pur și simplu o răzbunare din partea Președintelui american; ei nu mai pot să invalideze cu flecăreli descoperirile Comitetului pentru servicii secrete al Camerei Reprezentanților…
Iar vina Statului din umbră este acum în văzul tuturor cetățenilor, nu doar americani, ci și din întreaga lume!

Un element esențial pe care este necesar să îl înțelegem este următorul: raportul și conținutul acestuia nu reprezintă decât vârful de lance al celor 1,2 milioane de pagini de documente, iar aceasta doar pentru documentarea crimei principale, ce constă în înșelarea tribunalului FISA cu scopul de a-l supraveghea în mod ilegal pe candidatul/Președintele ales Donald Trump. Dar de aici, într-un model de multiplicare fractală, s-au dezvoltat alte sute de ilegalități, printre care și încercarea de mușamalizare a faptului că Guvernul din umbră a mințit de patru ori tribunalul FISA pentru a-l aduce și a-l menține pe Trump sub supraveghere! Odată ce începi să minți, nu îți rămâne decât să continui să minți, iar minciunile devin tot mai mari și mai mari și mai mari!

Detaliile acestei tărășenii

Vorbim aici despre instituția FBI-ului (aflată sub conducerea lui Comey) și despre cea a DOJ-ului (aflată sub conducerea Procurorului General Loretta Lynch) pe întreaga durată a anului 2016.

În acest răstimp, au fost înaintate către tribunalul FISA patru solicitări ce se bazau în întregime pe informațiile ce fuseseră furnizate de fostul spion britanic Christopher Steele. Trei dintre aceste solicitări erau semnate de Comey, iar a patra de Andrew McCabe – același McCabe care a demisionat în mare grabă în urmă cu patru zile [relativ la data de 3 februarie, când acest articol a fost publicat pentru prima dată], atunci când șeful său, actualul director FBI Wray, a citit raportul și a realizat mocirla adâncă în care FBI-ul se află scufundat. În care luntre va sări acum Wray reprezintă cu siguranță o chestiune de interes pentru mulți…

Printre ceilalți semnatari ai solicitărilor se numără Procurorul General Sally Yates, care este cunoscută și pentru faptul de a fi obstrucționat ordinul executiv al lui Trump privind interdicția de călătorie pentru cetățenii din șapte țări majoritar musulmane; Procurorul General adjunct Dana Boente și Procurorul General adjunct Rod Rosenstein – funcție pe care Rosenstein continuă să o ocupe! Dar nu vă așteptați ca aceasta să mai dureze prea mult!

Iar toate acestea erau ascunse în spatele confidențialității tribunalului FISA, fiind astfel ținute departe de orice fel de investigație publică. Când ar fi fost necesar ca FBI-ul să investigheze crimele lui Hillary Clinton, și nu să o disculpe, Biroul Federal de Investigații a conspirat în schimb pentru a furniza echipei electorale a Campaniei Clinton toate informațiile posibile care ar fi putut dăuna campaniei lui Donald Trump, împiedicându-l eventual să câștige președinția. Ei au călcat în picioare imparțialitatea propriei instituții pe care o reprezentau, la fel cum au făcut și personajele corupte de la conducerea Comitetului Național Democrat (DNC), dezonorându-și în totalitate atribuțiile, precum și propriile persoane.

Dosarul lui Steele a fost demascat ca fiind în întregime fictiv: dar acest dosar a fost finanțat din banii Campaniei Clinton, ai DNC-ului și chiar ai FBI-ului! Iar în lipsa acestui dosar, ei nu ar fi avut NIMIC de adus înaintea tribunalului FISA prin care să-l incrimineze pe Trump.

În luna ianuarie a anului 2017, Comey a fost convocat să îi facă un rezumat lui Trump cu privire la acest dosar. La acel moment, el a încercat să îl convingă pe Președintele american că dosarul este grav și credibil. Dar până în luna iunie 2017, odată cu năruirea poveștii care susținea dosarul, în urma atacului susținut ce a venit prompt din partea cetățenilor care au analizat temeinic situația, Comey s-a văzut nevoit să recunoască sub jurământ că dosarul era „deșănțat și neverificat”. Iar în luna decembrie 2017, Andre McCabe a fost obligat să recunoască faptul că, fără acest dosar, tribunalul FISA nu ar fi acordat niciun fel de mandat de supraveghere. Atât Comey, cât și McCabe știau aceasta atunci când au semnat acele ordine pentru a înșela tribunalul FISA!James Comey și Andrew McCabe

Credibilitatea lui Steele a fost sabotată și de Bruce Ohr, adjunct al Procurorului General, care a menționat defavorizarea excesivă a lui Trump în cadrul documentelor FBI – documente pe care FBI-ul nu le-a pus la dispoziția tribunalului FISA. Dar să fie aceasta o simplă manevră prin care Ohr și-a acoperit propria implicare în dosar? Soția sa, Nellie Ohr, a fost plătită de compania Fusion GPS pentru a ajuta la compilarea dosarului!

Noi am dezvăluit de asemenea mesajele dintre angajații FBI Peter Strzok și Lisa Page, despre antipatia lor față de Trump, despre modul în care Strzok a plesnit din buze cu încântare când a venit vorba despre „polițele de asigurare” ce au fost realizate pentru a-l opri pe Trump în eventualitatea în care poporul american l-ar fi ales. Amândoi au trebuit să fie concediați din echipa lui Mueller atunci când orientarea lor evidentă anti-Trump a fost dezvăluită de către Congresul american.

În afara Statelor Unite, sunt resimțite acum mai multe valuri pe care raportul cu pricina le-a provocat, iar serviciile britanice de spionaj sunt cât se poate de furioase! Nu numai că Tony Blair s-a lăudat într-un mod tâmp în fața lui Trump cu privire la modul în care GCHQ (Centrul Guvernamental de Comunicații al Marii Britanii) l-a spionat pe acesta în numele lui Obama, însă GCHQ însuși este actualmente cât se poate de furios că acțiunile sale sunt demascate la nivel internațional. Este una ca ființele umane să știe ce se petrece „în liniște”, ca SUA și Marea Britanie să se spioneze reciproc de zeci de ani, dar să mergi și să recunoști totul în public, așa ceva nu mai e „în spiritul jocului [murdar]” și îi face pe mulți să nădușească din greu. Căci până la urmă, GCHQ (aflat sub conducerea cui? A lui Cameron? A lui May? A amândurora?) a hotărât atunci să facă anumite servicii părtinitoare pentru a ajuta la alegerea lui Hillary Clinton.

Iar prin aceasta, GUVERNUL BRITANIC A INTERFERAT ÎN MOD DIRECT ÎN ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN AMERICA!

Iată așadar că nu este vorba despre Putin! Este vorba despre Partidul Conservator și despre Statul din umbră britanic!

Publicarea raportului FISA face din ziua de 2 februarie 2018 o zi istorică: să ne amintim această zi și să ne pregătim, căci epurarea celor puternici și corupți a început. Putem deja întrevedea că la finalul anului 2018 America va fi un stat foarte diferit de cel care a intrat în acest an.

America are acum nevoie de susținerea tuturor celor care afirmă libertatea, democrația și guvernarea responsabilă față de popor, a tuturor celor care trăiesc în toate colțurile lumii și care sunt capabili să înțeleagă că transformarea fundamentală de care această planetă are nevoie presupune o trezire a conștiințelor la nivel global și o unire a forțelor benefice la unison.


Citiți și:

Noi adevăruri senzaționale ies la iveală pe arena internațională a luptei înflăcărate dintre forțele binelui și cele ale răului

O «societate secretă» care a acționat împotriva lui Trump şi la care au aderat şefi ai serviciilor secrete a fost dezvăluită…

 

 

yogaesoteric
16 februarie 2018

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More