Noi dezvăluiri referitoare la Statul Paralel: Trump este amenințat cu insolență, în direct, de un analist al CNN, fost ofițer FBI


„Tu ești aici de 13 luni, noi suntem aici din 1908. Noi vom învinge.”


Uluitor! Președintele SUA, Donald Trump, a fost amenințat de un analist al CNN, fost ofițer CIA și FBI, care a afirmat în direct că FBI-ul se va răzbuna.

„Președintele a vorbit azi nici mai mult, nici mai puțin de corupție în interiorul FBI? (…) Deci, oamenii de la FBI, îți voi spune, sunt porniți pe tine și vor spune: Crezi că ne poți da deoparte, tu încerci să-l intimidezi astfel pe directorul (FBI). Mai bine te-ai mai gândi o dată, domnule președinte. Tu ești aici de 13 luni, noi suntem aici din 1908. Eu știu cum se va juca acest joc. Noi vom învinge.” – l-a amenințat pe Trump în direct la CNN fostul ofițer FBI de contrainformații Philip Mudd.

Pe cine vreți să „învingeți” voi, măi tembelilor de la FBI?
Donald Trump este singurul șef legitim pe care-l aveți și pe care-l puteți avea. Voi îl amenințați în direct și la o oră de vârf pe propriul vostru șef, legitim ales? Voi îl amenințați în direct și la o oră de vârf pe președintele țării voastre, legitim ales de poporul american prin alegeri libere? Pentru cine lucrați voi atunci, dacă nu pentru propriul vostru președinte, ales prin vot direct, deci reprezentantul cel mai legitim al poporului american? Voi ar trebui să fiți în slujba și sub autoritatea președintelui și a Congresului! Pe cine „veți învinge”? Pe propriul vostru șef și pe propriul vostru președinte ales democratic de poporul american? Ce sunteți voi, stat în stat?

Prin urmare, ce dovadă mai evidentă avem nevoie pentru existența Statului Paralel în SUA, din moment ce însuși președintele SUA e amenințat pe CNN, în direct și la o oră de vârf, de un fost ofițer FBI?

Aceasta nu a fost prima dată când Mudd l-a amenințat pe președintele Trump cu represalii din partea Statului Paralel (Deep State).

Amenințările împotriva lui Donald Trump și a republicanilor venite din partea Deep State (Statul Profund, Statul Paralel) sunt susceptibile de a escalada, odată cu documentele ce au fost declasificate de Trump și Comisia de Control a Serviciilor Secrete din Congres (controlată de republicani), documente declasificate care au dezvăluit eliberarea abuzivă a mandatelor de supraveghere FISA sub pretextul „securității naționale”, pe baza cărora FBI-ul a reușit să asculte și să supravegheze întreaga echipă de campanie a lui Donald Trump.

În luna august 2017, același fost agent CIA și FBI, care acum este analist la CNN, a declarat despre președintele Donald Trump că „guvernul o să-l omoare pe acest tip”, tot în direct, tot la o oră de vârf, și tot pe CNN și tot pentru același motiv: președintele nu „i-a respectat” pe șefii instituțiilor de forță care s-au amestecat în campania electorală de partea progresiștilor Obama-Clinton.

„Lăsați-mă să vă dau o concluzie finală” – l-a amenințat atunci Mudd pe președintele Trump – „ca fost oficial guvernamental: guvernul o să-l ucidă pe tipul ăsta”, a spus el fără să pățească absolut nimic, nici atunci, și nici acum.

Vă dați seama în ce lume trăim? Și cum este ea controlată cu o mână de fier de niște organizații satanice oculte care lucrează în culise?
Vă dați seama și ce fel de post de televiziune este CNN și cine-l controlează, dacă în direct și la o oră de vârf lansează amenințări nemaiîntâlnite pentru o lume civilizată la adresa propriului președinte? Și nu o dată, ci de nenumărate ori…
Vă dați seama în ce hal își bate joc de democrație și de votul popoarelor caracatița satanică progresisto-globalistă ce-și are tentaculele în întreaga lume, și cât de puternică se crede, dacă însuși președintele SUA este amenințat astfel?


Citiți și:

Se anunţă un adevărat cutremur în SUA. Acuzaţii fără precedent ale lui Donald Trump la adresa FBI: «Este o ruşine»

Statul profund și ascuns în America. Wall Street, cartelul petrolier și atacul neîncetat asupra democrației
 

yogaesoteric
10 februarie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More