Pe fata: Ora de istorie LGBTQ în compania unui travestit în chip de drac cu coarne (SUA)

 

Un travestit purtând cinci vârfuri roșii ca niște coarne de demon le citește sâmbăta copiilor ca parte din programul „Luna Istoriei LGBTQ” la Biblioteca de cartier Michelle Obama, în Long Beach, California.

După ora de lectură a travestitului, Xochi Mochi a postat pe Instagram o poză cu el în timp ce le citea copiilor în biblioteca publică, spunând că a fost „una dintre cele mai bune experiențe de care am avut parte ca travestit”.

„Este atât de important să fim reprezentați și toate categoriile din LGBTQ+ să fie privite ca normale în viața de zi cu zi”, a spus Mochi.
„Faptul că am văzut atâtea fețe încântate mi-a umplut sufletul de bucurie și sper să revin curând! Mulțumesc tuturor care au făcut din această oportunitate o realitate și un eveniment LGBTQ de succes…”

Cel puțin o persoană n-a fost prea încântată de ora de lectură a travestitului: Omar Navarro, un candidat republican pentru Congres, care urmărește să o înfrângă pe candidata democrată „deschisă” Maxine Watera, în districtul 43, potrivit KCBS TV.

Navarro a întrebat:
„Ce îi învăţăm pe copii la școală? Învățături demonice în viața lor, în Long Beach. Sunt revoltat că s-a permis acest lucru.”

O poză cu travestitul la ora de lectură postată pe paginile de Twitter și Facebook ale bibliotecii publice din Long Beach a fost ștearsă mai târziu, a spus KCBS.

Dar templul lui Satana n-a avut asemenea mustrări de conștiință, răspunzând cu „Salut, Satana!” unui părinte care a criticat evenimentul, a transmis postul.

Alții au fost pe aceeași lungime de undă:
„Îți mulțumim foarte mult că ai venit la bibliotecă, că le-ai citit copiilor, că ai fost MINUNAT!”, a scris un comentator pe pagina de Instagram a lui Mochi.
„Îmi pare rău că ești urât. Te-aș îmbrățișa dacă aș putea.”

Pe o altă pagină, au apărut comentarii ca reacție la eveniment, care spuneau: „Îmi place orașul vostru atât de mult!” și „Minunat!”.

Ora de lectură a travestitului face parte dintr-un program de colaborare între Biblioteca publică din Long Beach, centrul LGBTQ din Long Beach, Rețeaua Alianței între sexe și sexualități și Curtea Imperială non-profit LGBTQ din Long Beach, a adăugat KCBS.

Anterior, The Blaze a informat că ora de lectură pentru copii a travestitului s-a ținut și în Boston și New York.


Citiți și:

Incredibil! La un târg de jucării din SUA a fost prezentată prima păpușă… transgender pentru copii de 8 ani!

O fetiţă transsexuală este promovată într-un mod insidios pe coperta National Geographic

Trump a lovit în comunitatea LGBT: «Nu vom permite transsexualilor să servească în Armata Americană!»
 

yogaesoteric
10 februarie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More