Noi orizonturi ce evidențiază sminteala în «politicile identitare». O norvegiancă se crede pisică: «Așa m-am născut»

 

Ne-am obișnuit deja să aflăm despre bărbați care se cred femei și despre femei care se cred bărbați. Un individ de 52 de ani pretindea, în aplauzele avocaților „diversității”, că este o fetiță de 6 ani. Unii oameni pretind că sunt câini. Frontierele „progresului” sunt într-o continuă expansiune astfel că descoperim mereu noi și noi surprize bizare…

Ca de exemplu, cazul unei tinere norvegiene de 20 de ani, numită Nano, care pretinde că este… o pisică.

„M-am născut în specia greșită”, explică Nano, care adaugă că din cauza unui defect genetic este o pisică în trup de om.

Nano le vorbește prietenilor în mieunături, scuipă câinii, urăște apa și pretinde că are simțul mirosului mai dezvoltat și că poate vedea în întuneric. Și vânează noaptea șoareci (fără succes, după cum mărturisește).

Un scurt reportaj norvegian despre viața pisicească a tinerei are milioane de vizualizări pe YouTube. Nano este filmată mergând pe stradă cu coadă și cu urechi de pisică. În casă, ea poartă o pereche de „labe” pufoase cu care se scarpină pe față, merge în patru labe, zgârie ușa și miaună.

„Așa m-am născut” – spune Nano. Mai există și alte categorii care fac aceleași afirmații, după cum știm…

Nano are un prieten, pe Svein, care pretinde că are „personalitate multiplă”. Una din aceste personalități este cea de pisică, spune Nano. „E om, dar cineva în capul lui e pisică”. Asta spre deosebire de ea, care chiar „s-a născut” pisică!

Dacă vă gândiți că probabil este o glumă, aflați că aceeași întrebare și-au pus-o și alții.
„Nu am idee dacă știrea cu femeia din Norvegia care pretinde că e pisică e pe bune sau e doar o păcăleală”, afirmă Peter Sprigg, de la organizația americană Family Research Council pentru LifeSiteNews. „Dar date fiind politicile identitare de azi, nu aș fi surprins să fie serioasă.”

„Evident, ești tentat să spui că e ridicol. Dacă i-ai verifica ADN-ul și anatomia trupului ai ști că este o ființă umană și nu o pisică”, mai afirmă Sprigg. „Dar la fel se poate spune și despre un bărbat care pretinde că este femeie (sau invers) și cu toate acestea corectitudinea politică de azi ne dictează să-i tratăm pretențiile cu cea mai sinceră convingere.

Am citit recent în Atlantic Monthly un articol din anul 2000 despre oameni care vor să-și amputeze membre sănătoase deoarece imaginea pe care o au despre ei înșiși este cea a unui amputat. Toate acestea sunt, așa cum scrie Atlantic, mai degrabă un nou mod de a fi nebun.

E timpul să oprim această nebunie și să recunoaștem că identitatea dictată de realitatea fizică obiectivă o răstoarnă pe cea dictată de atitudinile subiective.”

„Gluma”, așa cum mulți am fi înclinați să o tratăm, va înceta, așa cum s-a petrecut de atâtea ori în istorie, în fața unei situații limită. Într-un război, tinerii din generația lui Nano ar muri ca muștele, incapabili să lupte sau să se apere. De altfel, acesta a și fost scopul real al „politicilor identitare”: incapacitarea societății prin destructurarea ei, întocmai cum unui organism al cărui sistem imunitar este avariat îi este imposibil să se apere de agenți patogeni. Inundarea Europei de către așa-ziși „refugiați”, mai toți bărbați tineri și voinici, sub atenta supraveghere a celor care au pus la punct și smintelile „revoluției sexuale”, este posibilă doar în condițiile unei civilizații debilitate, decrepite, în care bărbații și femeile și-au uitat rolurile și identitatea.

Citiți și:

După transgenderi, acum și «oamenii-câine» vor «drepturi egale»

Un bărbat care în trecut s-a identificat drept femeie recunoaște: Am devenit fabricanți de copii transgender!

Sophia, celebrul robot umanoid – avanpremieră la provocările viitorului

 

yogaesoteric
16 iulie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More