Nouă adevăruri incontestabile despre «teoreticienii conspirației»

În ziua în care masele se vor trezi și vor înțelege cu adevărat ce înseamnă expresia „teoria conspirației” și vor recunoaşte adevărul despre cei care sunt numiţi „teoreticienii conspirației” – cine sunt ei şi pentru ce militează – atunci controlul asupra omenirii exercitat de către elita malefică dominatoare se va sfârşi. Camuflajul ei înşelător va fi înlăturat și vor exista cu adevărat transformări ale societăţii.

În lumina celor de mai sus, prezentăm nouă adevăruri incontestabile despre „teoreticienii conspirației”.

„Teoreticienii conspirației”

1. … trebuie să facă faţă la multă ignoranță și, ca o reacție implicită, la acuzații nefondate împotriva aşa-zisei „teorii a conspirației”. „Teoria conspirației” poartă cu ea insinuarea derizorie că nu ar exista conspirații (nu ar exista fapte conspirative, ci doar teorii). Cine ar putea fi atât de spălat pe creier, atât de complet ignorant, sau naiv, încât să creadă că nicio țară nu a conspirat vreodată?

2. … analizează faptele. Folosind dovezi, ei expun adevărul despre ce se petrece cu adevărat în lume. Expun rețele infracţionale obscure și autorități corupte. Prin urmare, termenul de „teoretician al conspiraţiei” este un termen impropriu.

3. … oferă relatări credibile ale evenimentelor, combat cu sârguinţă versiunile oficiale pline de minciuni, neconcordanţe, falşi inamici cu rol de sperietoare și false paradigme fabricate pentru putere, profit și câștiguri politice. Multe versiuni oficiale ale acestor evenimente de tip „steag fals” au găuri atât de mari în poveştile lor că s-ar putea trece cu autobuze supraetajate prin ele.

Mai mult decât atât, ei expun planurile malefice financiare, educaționale, legate de sănătate, de mediu, de război, societățile oculte secrete, cazuri de pedofilie, recoltarea de organe și proiecte de tipul „operaţiunilor negre”… aspecte pe care elita dominatoare înrobitoare nu vrea cu niciun chip să le cunoaşteţi. Apoi există eugenie, transumanism și planuri de reducere a populaţiei… aceste fapte flagrante ce arată realitatea conspirației au loc în văzul tuturor.

4. … drept consecință a celor prezentate la punctul 3, cei care vorbesc despre conspiraţii sunt percepuţi de elita conducătoare și de asociații lor drept o amenințare. Pentru a ieşi basma curată cu înșelăciunile şi crimele lor, aceștia știu că „teoreticienii conspirației” trebuie să fie ignoraţi, invalidaţi sau ridiculizaţi de mase.

Termenul de „teorie a conspirației” a fost inițial o invenție a CIA din anii ’60. De-a lungul anilor, elita conducătoare care deține și controlează agențiile de informații, cum ar fi CIA și aparatul său de propagandă, mass-media centrală, au folosit acest termen pentru a propaga efectul de stigmatizare a „teoreticienilor conspirației”, astfel încât masele să nu îşi dea seama că acești oameni au avut de fapt dreptate în tot acest timp.

5. … sunt, prin urmare, mesageri ai adevărului şi îşi asumă riscul de a fi atacaţi. Ei sunt persoanele vizate. Vizate de către indivizi cum sunt fostul prim-ministru al Marii Britanii, David Cameron, care i-a numit „extremiști interni non-violenţi”, aceasta fiind una dintre numeroasele tentative de a reduce la tăcere astfel de oameni care au văzut ce se ascunde în spatele mascaradei.

6. … nu sunt „teoreticienii coincidențelor”. Cum poate cineva să treacă cu vederea numărul copleșitor de coincidențe evidenţiate de „teoreticienii conspiraţiei” ca fiind indicatori ai crimelor și ai muşamalizărilor aflate în strânsă legătură cu evenimentele de tip „steag fals”? Este oare o simplă coincidență că întotdeauna doar cei puţini care aparţin elitei, marii bancheri, politicienii-marionetă de rang înalt, şefii mega-corporaţiilor sunt cei care beneficiază de pe urma acestor evenimente?

7. … sunt cei puţini capabili să gândească liber şi să îşi folosească propriul lor discernământ, în mijlocul unei lumi pline de oameni ce merg ca oile în acord cu consensul general al maselor, acceptând orbeşte punctele de vedere ale autorităţilor, trâmbiţate în mass-media centrală cumpărată, deţinută şi controlată de elita dominatoare.

8. … conform unei afirmații a lui Arthur Schopenhauer, în timp, demonstrând factual aceste conspirații, ar putea ajunge majoritatea „…acceptată ca fiind de la sine înțeleasă”.

9. … sunt cei de care lumea are cea mai mare nevoie: sunt de neoprit, cresc ca număr, sunt plini de avânt şi anchetatori stăruitori.

Ei sunt activişti pașnici, răspândind adevărul despre ceea ce se petrece cu adevărat în această lume. Mulți fac eforturi lăuntrice de a participa la crearea unei schimbări de direcție, departe de tenebrele şi de apocalipsa planificată de elitele malefice. Astfel, intenția lor este de a aduce libertate: o nouă experiență, o nouă paradigmă, o lume în care va fi mai bine pentru noi toţi.

Un salt de conştiinţă la nivelul maselor este principiul cheie care stă la baza acestei transformări. Acesta este modul în care fiinţele care au conştiinţa deja trezită vor face posibilă adevărata libertate.

Fără a fi o expunere exhaustivă, aceasta a fost prezentarea a nouă adevăruri incontestabile despre „teoreticienii conspirației”.


Citiți și:

În 1967, CIA a creat eticheta de «adept al teoriei conspirației»

Zece aşa zise «teorii» şocante ale conspiraţiei care până la urmă s-au dovedit a fi pe deplin adevărate

Conspiraţia sinistră şi mereu actuală a Noii Ordini Mondiale, pe înţelesul tuturor

 

 

yogaesoteric
18 ianuarie 2017

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More