Nu există persoane transgender/transsexuale

 

NU există nicio femeie care s-a născut bărbat. Nu există persoane transgender. Există doar persoane tulburate mintal care au o tulburare numită disforie de gen. Și, în ultima vreme, adolescenții care au de fapt disforie de gen, pretind că sunt transgender deoarece propaganda marxistă în mass-media (uneori adusă în școlile publice) a pus-o la modă, trendy.

De fapt, cuvântul gen nu se aplică cu adevărat persoanelor, ci substantivelor și pronumelor. Genurile pentru aceste cuvinte, atât în limba română cât şi în limba engleză sunt masculin, feminin și neutru.

Substantivele au gen. Persoanele au sex. Sexul persoanelor este masculin sau feminin. Nu există alte sexe. Există anomalii, defecte din naștere, pentru care o persoană ar putea avea o anatomie urinară / reproductivă incompatibilă cu aceea a bărbaților sau a femeilor, dar niciuna dintre aceste anomalii nu este un al treilea sex.

Sexul a evoluat astfel încât speciile să își poată diversifica genomul între membrii speciei, fără a fi nevoie să depindă de mutații. S-a dovedit a avea o mare valoare de supraviețuire, așa că a persistat sute de milioane de ani.

Noțiunea (foarte recentă) că există şi altceva în plus față de bărbați și femei este falsă, și este de fapt un atac la civilizație din partea marxiștilor care doresc să răstoarne elita naturală, elita meritului evolutiv și să o înlocuiască cu ei înșiși.

Citiţi şi:

Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol

De la căsătoria homosexuală la dictatura homosexuală. Dreptul la anormalitate

Mii de copii din Marea Britanie, unii și de 4 ani (!!!) au apelat în acest an la clinici pentru schimbarea sexului…

yogaesoteric
26 februarie 2020

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More