Nu-L huliți pe Dumnezeu! Ce soartă au avut cei care L-au luat în râs

 

În Biblie, Galateni 6:7, scrie: „Să nu vă lăsaţi înşelaţi; să nu râdeţi de Domnul: căci ce a semănat omul, aceea va şi culege”.

Dumnezeu nu este nicidecum răzbunător, ci omul, prin procesele de rezonanță pe care gândurile, faptele, intențiile și sentimentele sale le declanșează, își atrage singur ceea ce merită.

Iată poveștile cutremurătoare a câtorva bărbaţi şi femei care, în ignoranța lor arogantă, L-au luat în râs pe Dumnezeu.

John Lennon (cântăreţ, membru al formației Beatles) – Cu câţiva ani înainte de a muri, într-un interviu pentru o revistă americană, el a declarat: „Creştinătatea va lua sfârşit, va dispărea. Nu este nevoie să îmi susţin această idee. Sunt sigur.
Nu am ce spune despre Iisus, însă cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astăzi noi suntem mai cunoscuţi decât El.” (1966)
Lennon și-a găsit sfârșitul fiind împuşcat de şase ori.

Tancredo Neves (preşedinte al Braziliei) – În timpul campaniei prezidenţiale, acesta a declarat că, dacă ar obţine 500.000 de voturi din partea partidului său, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea îndepărta de la preşedinţie.
Bineînțeles, a obţinut voturile, însă s-a îmbolnăvit cu o zi înainte de a deveni preşedinte, apoi a murit.

Cazuza (compozitor, cântăreţ şi poet bisexual) – În timpul unui spectacol în Canecio (Rio de Janeiro), în timp ce îşi fuma ţigara, a pufăit fumul în aer şi a spus zeflemitor: „Doamne, asta e pentru Tine”.
A murit la vârsta de 32 de ani, de cancer pulmonar, într-un mod groaznic.

Cel care a construit vasul Titanic – După ce s-a încheiat construirea Titanicului, un reporter l-a întrebat cât de sigur era vasul. El a răspuns cu un ton ironic: „Nici chiar Dumnezeu nu îl poate scufunda”.
Știţi cu toţii ce a urmat.

Marilyn Monroe (actriţă) – A fost vizitată de faimosul predicator Billy Graham, în timpul unei reprezentaţii a unui spectacol. Acesta a declarat că Spiritul lui Dumnezeu l-a trimis să îi predice. După ce a ascultat ceea ce a avea de spus predicatorul, ea a replicat: „N-am nevoie de Iisus al tău”.
O săptămână mai târziu, a fost găsită moartă în apartamentul ei.

Bon Scott (fostul vocalist al formaţiei AC/DC) – Într-un cântec din 1979, el spunea: „Nu mă opriţi: mă îndrept pe drumul meu, pe drumul care duce în infern”.
Pe 19 februarie 1980, Bon Scott a fost găsit mort, înecat cu propria vomă.

Campinas (în anul 2005) – În Campinas, Brazilia, un grup de prieteni beţi au luat în drum o altă prietenă. Mama acesteia a însoţit-o până la maşină şi, îngrijorată de starea în care se aflau prietenii ei, i-a spus, ţinând-o de mână pe fata care se aşezase în mașină: „Fiica mea, mergi cu Dumnezeu şi fie ca El să te apere”. Aceasta a răspuns: „Poate doar dacă El (Dumnezeu) merge în portbagaj, pentru că aici, înăuntru, e deja plin”.
Peste câteva ore a sosit vestea că tinerii au fost implicaţi într-un accident mortal, toţi au murit, maşina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de maşină fusese, însă, în mod surprinzător, portbagajul era intact. Poliţia a declarat că nu vedea în ce mod a putut rămâne intact portbagajul. Spre surprinderea lor, în portbagaj au găsit un carton de ouă, iar ouăle erau toate întregi.

Christine Hewitt (ziaristă şi redactor de emisiuni de divertisment din Jamaica) – Ea a declarat că Biblia (Cuvântul lui Dumnezeu) este cea mai proastă carte scrisă vreodată.
În iunie 2006 a fost găsită arsă în maşina proprie.


Citiți și:

Cât asculţi de Dumnezeu, atât ascultă şi Dumnezeu de tine 
Un destin deosebit de favorabil, care atestă ajutorul miraculos al lui Dumnezeu ce este oferit celor care merită
Dumnezeu se poate manifesta într-o anumită formă pentru fiecare dintre noi 

yogaesoteric
13 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More