Alzheimer – O afacere de miliarde. Dezvăluiri despre adevăratele cauze ale bolii și industria farmaceutică care se îmbogățește pe seama bolnavilor

Interviu cu profesorul rus Gjumrakch Aliev realizat de Cristian Mureșanu, TVR Cluj


Un profesor rus, care trăieşte în Texas, a descoperit adevăratele cauze ale acestei maladii care produce anual mai multe victime decât ambele războaie mondiale la un loc.

Marile corporaţii farmaceutice vor să facă din dumneavoastră „clienţi pe viaţă”. Vă oferă produse, doar cât să vă menţină în viaţă, şi nu neapărat ca să vă vindece. De ce?

Interviul care urmează este corelat cu o serie de interviuri acordate de cercetătorul Michael Fossel, profesor la Universitatea Stanford, referitoare la o metodă revoluţionară pentru tratarea maladiei Alzheimer, care însă va putea fi aplicată la scară largă doar peste 10-20 de ani. Ce vor face până atunci cei care sunt deja bolnavi de Alzheimer?

Pentru a descoperi o altă soluţie, care să ofere mai multe speranţe pacienţilor care se află acum în faza incipientă a maladiei Alzheimer, a trebuit să îmi stabilesc un criteriu de căutare pe internet, pentru a exclude miile de cercetări eşuate ale celor care au preferat să facă lobby-ul corporaţiilor, conform cărora maladia Alzheimer este cauzată de acumularea de beta-amiloizi. Puteţi verifica aceasta oriunde doriţi dumneavoastră şi veţi obţine exact acelaşi răspuns, şi anume: maladia Alzheimer este incurabilă şi este cauzată de acumularea de molecule numite beta-amiloizi.

Din moment ce această afirmaţie a devenit o dogmă, aproape obligatorie, înseamnă că toţi cei care doresc sau chiar reuşesc să demonstreze altceva, vor fi marginalizaţi, ameninţaţi sau blocaţi financiar. De ce? Pentru că numărul bolnavilor de Alzheimer pe glob este de ordinul a aproape 100 de milioane, din care peste o jumătate de milion de pacienţi se află în România.

În ceea ce privește relevanța căutărilor pe internet despre maladia Alzheimer, este suficientă asocierea termenilor „Beta-amiloizi cauzează Alzheimer” şi atunci ştiam că trebuia să caut exact opusul, adică, în limba engleză ar fi „beta-amiloyd is not causing Alzheimer”. Făcând aceasta am început să descopăr cercetări interesante, abordări inedite ale maladiei, chiar şi reconsiderarea denumirii acesteia, din Alzheimer în diabet de ordinul III.

Povestea acestui interviu extraordinar a început în anul 2015. Am primit pe e-mail o notificare automată de pe pagina de researchgate, unde mi-am uplodat gratuit toate cărţile mele. Un profesor rus din Texas a apreciat articolul meu despre transferul mitocondrial pentru vindecarea maladiilor degenerative ale discurilor intervertebrale. Am căutat rapid să văd ce anume a postat pe researchgate profesorul Gjumrakch Aliev, şi am descoperit un articol numit „O sursă de energie pentru celule, alta decât mitocondriile?”. L-am lecturat cu mare interes, şi i-am trimis mesaj profesorului Aliev. După aceasta ne-am conectat pe Skype şi am aflat că el lucra deja la un tratament pentru Alzheimer, care diferă de metodele de tratament acceptate oficial.

Practic, la ora actuală există doar câţiva cercetători, care au alte soluţii, mult mai încrezătoare, îndrăzneţe şi pline de speranţă pentru cei bolnavi, iar aceste soluţii sunt aplicabile în câţiva ani. Am observat din acel articol că profesorul Aliev descoperise, la rândul său, faptul că Alzheimer are o cu totul altă cauză decât cea acceptată oficial, şi mi-a fost uşor să înţeleg aceste explicaţii, deoarece exact în aceeaşi perioadă, în anul 2015, l-am cunoscut pe profesorul Michael Fossel şi am realizat împreună cu el două prime interviuri. Discuţiile cu el m-au ajutat să înţeleg ce anume nu este o cauză a maladiei Alzheimer, iar beta-amiloizii NU SUNT o cauză, nu sunt un factor generator. Maladia Alzheimer are cu totul alte cauze.

Soluţia întrevăzută de profesorul Aliev ar putea fi foarte promiţătoare în ceea ce priveşte vindecarea Alzheimer, deoarece cercetarea sa este în fază avansată, dar nu a fost mediatizată nicăieri.

Prima parte a interviului cu profesorul Aliev

Alzheimer – cea mai mare afacere a tuturor timpurilor. Dezvăluiri! (partea a II-a)

Dezvăluiri în premieră!! Vă expunem acum cele mai nebănuite afaceri care, de peste un sfert de secol, aduc sute și sute de miliarde de dolari corporaţiilor mondiale farmaceutice, prin vânzarea de medicamente care nu vindecă boala, şi nici măcar nu o pot încetini.

În acest interviu excepţional, unul dintre cei mai curajoşi cercetători şi medici neurologi de talie internaţională vă expune adevărul despre Alzheimer, în această parte a doua a interviului:

Profesorul Aliev: Ca să mai adaug o idee, deja publicată şi accesibilă, 95% dintre medicamentele, pentru tratarea bolilor sistemului nervos central fie sunt toxice, fie nu vindecă boala. De aceea, îţi poţi imagina amploarea şi atenţia necesară pentru cercetare şi pentru sinteza de noi medicamente.

Cristian Mureșanu:
Asta e doar pentru profitul Marilor Corporaţii Farmaceutice.

Profesorul Aliev: Da! Sunt de acord cu tine! Problema este găsirea acelui medicament-minune! Asta nu se va întâmpla niciodată! Numai dacă ne gândim la Alzheimer, la bolile cardiovasculare… dacă luăm acest exemplu, al bolilor cardiovasculare, o condiţie pe care o spun toţi este scăderea colesterolului. Dar ce anume obligă ca o persoană care are 20 de ani să aibă neapărat acelaşi nivel al colesterolului cu una de 60 de ani? Absorbţia colesterolului la nivel celular devine tot mai dificilă cu vârsta. De aceea, scăderea colesterolului are efect numai la persoanele care au probleme cu metabolismul colesterolului. Mai mult, de ce medicamentele actuale precum Lipitor şi altele… nu opresc cancerul hepatic, de ce nu îmbunătăţesc funcţionarea ficatului? Uneori, chiar duc la cancer hepatic. În plus, creierul este alcătuit, în proporție de 90%, din grăsime și nu poţi reduce acest procent. Este nevoie de echilibru – fiecare pacient are nevoile sale, fiecare caz e diferit.”

Există oare vreun medicament care vindecă această boală ? Din păcate, încă nu există, dar profesorii Fossel şi Aliev se străduiesc să finalizeze cercetările, în doar câţiva ani, după care medicamentul va fi distribuit celor aproape 1 miliard de oameni care suferă de această boală, din care aproape 1 milion se află în România (cca 800.000 conform celor mai recente statistici). Profesorul Aliev mai spune în interviu de ce corporaţiile farmaceutice continuă să vândă medicamente despre care deja este dovedit că nu pot să vindece bolile.

Profesorul Aliev: Deci problema e următoarea: 90 sau 95% din medicamentele care vi se prescriu în prezent sunt greşite, sau dăunătoare sau nu au niciun efect… 95%!! Și atunci vă întrebaţi de ce le vând? De ce? Pentru că e vorba de bani! Să vă dau un exemplu… În SUA, în anul 2013 profitul vânzărilor de insulină şi altele necesare în diabetul de tip I şi II, a ajuns la 73 miliarde de dolari, într-un singur an. Am avut o întâlnire… acum ei nici măcar nu mai fac teste in vivo sau in vitro, ci se fac modele matematice pentru a arăta că un anumit medicament nu e toxic. Vă puteţi imagina aşa ceva??! În această situaţie se merge de la rău la din ce în ce mai rău…

În ceea ce priveşte viitorul medicinei, eu nu mai cred în viitorul medicaţiei aşa cum este ea acum şi cum se prezintă în farmaceutică. De ce? Pentru că aici este vorba de prea multă politică, de prea mulţi bani, de puterea banului, oameni ca mine şi ca tine suntem periculoşi pentru ei (sistem – n.r.). Noi le-am demonstrat aceasta.”

Partea a doua a interviului cu profesorul Aliev


Citiţi şi:

Mecanismul de acţiune al turmericului în boala Alzheimer

Reversul îmbătrânirii – Revoluția telomerazei, vindecarea Alzheimer
ADEVĂRUL ȘOCANT DESPRE MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE ESTE DEZVĂLUIT DE UN INSIDER

Medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă

 

yogaesoteric
13 mai 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More