Nu vă izolaţi în calculatoare, facebook sau telefoane. Vă stricaţi creierul

 

Poate că vă număraţi printre milioanele de oameni din lume care au grijă să-și menţină trupul în formă, printr-o alimentație echilibrată și prin exerciții fizice. Dar ce faceți pentru sănătatea creierului dumneavoastră?

Zâmbiți cât mai des posibil.

Potrivit academicienilor ruși, o persoană poate atinge vârsta de 150 de ani dacă respiră aer curat. De aceea, este extrem de important ca dimineața, când vă treziți, să deschideți larg geamurile și să faceți exerciții de respiraţie, conştientizând cum aerul proaspăt să umple în profunzime plămânii, revigorându-vă. Apoi consumați un pahar sau două cu apă la temperatura camerei.

Cât privește zâmbetul, acesta este, cu siguranță, cel mai bun prieten al creierului. De aceea, este esenţial să alungați orice gând nefast, să spuneți un nu hotărât tristeții și să reînvățați să vă bucurați.

De asemenea, s-a demonstrat științific că izolarea socială are o influență extrem de proastă asupra rezistenței creierului. Mai mult decât atât, creierul se îmbolnăvește și dacă vă izolați în calculatoare, tablete sau telefoane mobile!


Citiţi şi:
Un necesar semnal de alarmă: efectul nefast al internetului asupra creierului uman 
Abrutizați de televizor și calculator. Dependența copiilor și a adolescenților de noile tehnologii dezlănțuie efecte devastatoare

 

yogaesoteric
21 noiembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More